تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: یک زبان برنامه نویسی در ویژوال استادیو دات نت معرفی کنید !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid.Online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Data Bus

13

نقل قول نوشته شده توسط alidehghan
    سعید خان

می خوام بهت بگم عزیزم که زبون های نسل جدید مثل دات نت و جاوا از تکنولوژی های جدیدی استفاده می کنن که بهش ماشین سطح میونی می گن ... JMV توی جاوا و DotNet FrameWork برای دات نت... و توی این جور زبون ها شما هر چی که بنویسی چه با VB و چه با C# و یا با JScript.Net و یا J# و یا C++ و ...همگی به فرمت خاص همون سطح تبدیل می شن ... پس دقیقا هیچ گونه فرقی از نظر کارایی و کیفیت برنامه اجرایی در هیچ زبانی در دات نت نداریم .... چون حتی خیلی راحت می شه این زبون ها رو بهم تبدیل کرد ... مسئله ای که هست اینه که قدیمی ها چون با c می نوشتن خوب چون C# خیلی شبیه اونه و یا شبیه جاواست ... براشون بهتره که با c# شروع کنن ولی اونایی که قبلا vb 6 کار می کردن خوب خیلی براشون بهتره که با vb.net ادامه بدن ...

در ضمن همون طوری هم که گفتم ساختار دستوری VB و C# در دات نت هیچ گونه فرقی نداره و توی VB هم می بایست تمامی کلاس ها و متد ها همون طوری که در C# تعریف می شن تعریف بشن ...
    تشكر ميكنم از راهنماييت علي جان

البته من گفتم يه مقدار VB و يه مقدار C كار كردم از شما پيشنهاد ميخوام كه كدام زبان به نظر شما بهتر و در آينده

كاربرد بيشتري داره كه با همون برم جلو ( C# يا VB ) ???

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Saeid.Online
    تشكر ميكنم از راهنماييت علي جان

البته من گفتم يه مقدار VB و يه مقدار C كار كردم از شما پيشنهاد ميخوام كه كدام زبان به نظر شما بهتر و در آينده

كاربرد بيشتري داره كه با همون برم جلو ( C# يا VB ) ???
    دوست من بدیهی ست که کار کردن با VB خیلی خیلی راحت تره بخاطر syntax ساده و محاوره ای ش و هم اینکه زیاد به مسایل بی اهمیت مثل کوچیک و بزرگ بودن اسامی و NameSpace ها و ... گیر نمی ده ...

به هر حال به نظر من برای پروژه های تحقیقاتی C# پیشنهاد می کنم چون زبون رسمی دانشگاهیه ولی برای پروژه های صنعتی و تجاری به دلیل کمبود وقت و صرف هزینه های کمتر VB .... بازهم تاکید می کنم هیچ گونه تفاوتی در کارایی ندارن ....

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Data Bus

10

نقل قول نوشته شده توسط alidehghan
    دوست من بدیهی ست که کار کردن با VB خیلی خیلی راحت تره بخاطر syntax ساده و محاوره ای ش و هم اینکه زیاد به مسایل بی اهمیت مثل کوچیک و بزرگ بودن اسامی و NameSpace ها و ... گیر نمی ده ...

به هر حال به نظر من برای پروژه های تحقیقاتی C# پیشنهاد می کنم چون زبون رسمی دانشگاهیه ولی برای پروژه های صنعتی و تجاری به دلیل کمبود وقت و صرف هزینه های کمتر VB .... بازهم تاکید می کنم هیچ گونه تفاوتی در کارایی ندارن ....

موفق باشید
    پس شما نظرت روي #c هست ؟

ممنون و تشكر از راهنماييت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گفتم که اگه می خوای تجاری کار کنی من Vb رو بهت پیشنهاد می کنم چون خودم روی اون کار می کنم... راحت تره ... ولی اگه می خوای علمی دانشگاهی بری جلو برو تو کار C ....

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من كه از بين اين دو ویژوال بیسیک رو انتخاب میکنم . البته برای شروع کار .
    با سی شارپ هم کاملش خواهم کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Data Bus

پيش فرض

آبادان . گفتم كه مي خوام با يه زبان شروع و تموم كنم .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •