اولا باید برای کم کردن تایمر ها به 3 تا, پیکچر باکس ها رو ایندکس دار کنی دوما برای بزرگ کردن و اینکه نخواد برای هر عکس کد بزنی مقادیر عکس مورد نظرت رو به همون پیکچر باکس اولی که بزرگ می شه بده تا این مشکل هم حل بشه...
اولا باید برای کم کردن تایمر ها به 3 تا, پیکچر باکس ها رو ایندکس دار کنی دوما برای بزرگ کردن و اینکه نخواد برای هر عکس کد بزنی مقادیر عکس مورد نظرت رو به همون پیکچر باکس اولی که بزرگ می شه بده تا این مشکل هم حل بشه...
در حقیقت برانامه نویسی پیدا کردن راه هست برای رسید به هدف مورد نظر!! یعنی شما باید برای حل یک مسئله که داری حالا اینجا بزرگ کردنه تصویره که خیلی سادست اما کلا برای موارد دیگه باید فکرد کنید با استفاده از ابزار های یی که دارید چه کاری می تونید انجان بدید
یکم وقت داشتم پروژه ی شما رو تغییر دادم به ساده ترین راه, همون که گفتم بیدم.. دانلود کن ببین مشکلت بالا خره حل میشه یانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by samasara; 06-02-2013 at 18:09.
فقط يه چيز ديگه
درباره اين پروژه زوم كردن تصوير اگه تصاوير بعد از زوم شدن به سر جاي اصلي خودشون برگردن عالي ميشه
منظورم اينه كه وقتي سايزشون كوچيك ميشه همزمان با كوچيك شدن سايز به جاي اولشون برگردن
كه الان اينطور نيست الان همه ميرن به جاي تصوير شماره يه و بعد سر جاي خودشون نشون داده ميشن
برای ساده کردن برنامه ، میتونید از ماژول ها یا تعریف یک روال یا تابع برای برنامه استفاده کنید .
اینجوری خیلی ساده و قابل فهم میشه .
مثلا یک تابعی تعریف کنید که آرگومان های ورودی آن نام شی و مختصات اون باشه . بعد تابع این کارو به راحتی انجام میده و نیازی نیست واسه هر کدوم از تصاویر کد نویسی کنید.
اگه وقت شد واستون درست میکنم.
يادمه كه قديما ما تو دبيرستان (حدودا 17 سال پيش)موقعي كه دبيرها مخصوصا دبير رياضي ميومد و درس ميداد ميگفتم يه مثال بزن كه بهتر بفهميم
حالا داداش من راستش من تازه كارم و علم زيادي در باره برنامه نويسي ندارملطف كن اين چيزي كه گفتي يه مثال براش بزن كه من هم شير فهم بشم
ممنون
یکم بازی با اعداده و در اوردن یک الگوریتم مناسب برنامه نویسی دفعه ی قبل هم به شما گفتم راه مناسب برای حل مسئله!!! آموزش VB6 خیلی سادست و خیلی هم کار بردیه اما به خوبی vb.net نیست کتاب هایی هم هست که شما می تونی بگیری و آموزش رو از اونا کاملا یاد بگیری که در کتاب فروشی ها فراونه و قیمتی حدود 6000 تا 8000 تقریبا تمام vb6 رو به صورت کلی و جامع آموزش می ده.. که اگر تهیه کنی خیلی میتونه در برنامه نویسی کلا بیسیک کمکت کنه!!!
بگذریم همیشه این رو در نظر داشته باش که اول باید بدونی برنامت داره چی کار می کنه بعد اگر خواستی می تونی اونو هر جور که می خواهی تغییر بدی !!
اینم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دست گلت درد نكنه واقعا كارت حرف نداره![]()
اینم کد دی باگ شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dim u%, tick As Long
ببخشيد اين علامت چيه؟ u%![]()
راستي اين قسمت از سوالم درست كار نميكنه
اول اينكه يه مشكل وجود داره كه موقعي بر روي تصا وير كليك ميكنم و تصوير شروع يه بزرگ نمايي و يا كوچك نمايي ميكنن اگه دوباره حالا يا عمدا و يا سهوا بر روي تصوير كليك كنم برنامه به هم ميريزه و جاي تصاوير به هم ميخوره
البته من خودم با استفاده از مخفي كردن و غير فعال كردن كرسر تا حدي اين مشكل رو برطرف كردم كه زياد راضي نيستم حالا اگه شما راه بهتري سراغ داريد ممنون ميشم راهنمايي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)