تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: كمك در مورد ساده نويسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه samasara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اولا باید برای کم کردن تایمر ها به 3 تا, پیکچر باکس ها رو ایندکس دار کنی دوما برای بزرگ کردن و اینکه نخواد برای هر عکس کد بزنی مقادیر عکس مورد نظرت رو به همون پیکچر باکس اولی که بزرگ می شه بده تا این مشکل هم حل بشه...

2. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در حقیقت برانامه نویسی پیدا کردن راه هست برای رسید به هدف مورد نظر!! یعنی شما باید برای حل یک مسئله که داری حالا اینجا بزرگ کردنه تصویره که خیلی سادست اما کلا برای موارد دیگه باید فکرد کنید با استفاده از ابزار های یی که دارید چه کاری می تونید انجان بدید

یکم وقت داشتم پروژه ی شما رو تغییر دادم به ساده ترین راه, همون که گفتم بیدم.. دانلود کن ببین مشکلت بالا خره حل میشه یانه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by samasara; 06-02-2013 at 18:09.

4. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abo1524's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خانه به دوش هستم

پيش فرض

فقط يه چيز ديگه

درباره اين پروژه زوم كردن تصوير اگه تصاوير بعد از زوم شدن به سر جاي اصلي خودشون برگردن عالي ميشه
    منظورم اينه كه وقتي سايزشون كوچيك ميشه همزمان با كوچيك شدن سايز به جاي اولشون برگردن
    كه الان اينطور نيست الان همه ميرن به جاي تصوير شماره يه و بعد سر جاي خودشون نشون داده ميشن

داره خودمونی میشه rayansys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای ساده کردن برنامه ، میتونید از ماژول ها یا تعریف یک روال یا تابع برای برنامه استفاده کنید .
    اینجوری خیلی ساده و قابل فهم میشه .
    مثلا یک تابعی تعریف کنید که آرگومان های ورودی آن نام شی و مختصات اون باشه . بعد تابع این کارو به راحتی انجام میده و نیازی نیست واسه هر کدوم از تصاویر کد نویسی کنید.
    اگه وقت شد واستون درست میکنم.

7. این کاربر از rayansys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خانه به دوش هستم

پيش فرض

يادمه كه قديما ما تو دبيرستان (حدودا 17 سال پيش) موقعي كه دبيرها مخصوصا دبير رياضي ميومد و درس ميداد ميگفتم يه مثال بزن كه بهتر بفهميم
    حالا داداش من راستش من تازه كارم و علم زيادي در باره برنامه نويسي ندارم لطف كن اين چيزي كه گفتي يه مثال براش بزن كه من هم شير فهم بشم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یکم بازی با اعداده و در اوردن یک الگوریتم مناسب برنامه نویسی دفعه ی قبل هم به شما گفتم راه مناسب برای حل مسئله!!! آموزش VB6 خیلی سادست و خیلی هم کار بردیه اما به خوبی vb.net نیست کتاب هایی هم هست که شما می تونی بگیری و آموزش رو از اونا کاملا یاد بگیری که در کتاب فروشی ها فراونه و قیمتی حدود 6000 تا 8000 تقریبا تمام vb6 رو به صورت کلی و جامع آموزش می ده.. که اگر تهیه کنی خیلی میتونه در برنامه نویسی کلا بیسیک کمکت کنه!!!
    بگذریم همیشه این رو در نظر داشته باش که اول باید بدونی برنامت داره چی کار می کنه بعد اگر خواستی می تونی اونو هر جور که می خواهی تغییر بدی !!

اینم لینک

10. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خانه به دوش هستم

پيش فرض

یکم بازی با اعداده و در اوردن یک الگوریتم مناسب برنامه نویسی دفعه ی قبل هم به شما گفتم راه مناسب برای حل مسئله!!! آموزش VB6 خیلی سادست و خیلی هم کار بردیه اما به خوبی vb.net نیست کتاب هایی هم هست که شما می تونی بگیری و آموزش رو از اونا کاملا یاد بگیری که در کتاب فروشی ها فراونه و قیمتی حدود 6000 تا 8000 تقریبا تمام vb6 رو به صورت کلی و جامع آموزش می ده.. که اگر تهیه کنی خیلی میتونه در برنامه نویسی کلا بیسیک کمکت کنه!!!
    بگذریم همیشه این رو در نظر داشته باش که اول باید بدونی برنامت داره چی کار می کنه بعد اگر خواستی می تونی اونو هر جور که می خواهی تغییر بدی !!

اینم لینک

ممنون
    دست گلت درد نكنه واقعا كارت حرف نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اینم کد دی باگ شده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خانه به دوش هستم

پيش فرض

Dim u%, tick As Long
    ببخشيد اين علامت چيه؟ u%

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خانه به دوش هستم

پيش فرض

راستي اين قسمت از سوالم درست كار نميكنه
    اول اينكه يه مشكل وجود داره كه موقعي بر روي تصا وير كليك ميكنم و تصوير شروع يه بزرگ نمايي و يا كوچك نمايي ميكنن اگه دوباره حالا يا عمدا و يا سهوا بر روي تصوير كليك كنم برنامه به هم ميريزه و جاي تصاوير به هم ميخوره
    البته من خودم با استفاده از مخفي كردن و غير فعال كردن كرسر تا حدي اين مشكل رو برطرف كردم كه زياد راضي نيستم حالا اگه شما راه بهتري سراغ داريد ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •