خوب من كلي سوال واسم پيش اومده
-
خوب معادل agp مدل x800 xto چيه ؟ يعني با چه اسم و شماره مدلي ميشناسنش ؟؟ (مسلمه ديگه با اسم x800 xto معرفيش نميكنند )
- اونوقت اين معادل رو من از كجاي تهران بگيرم . ببينيد اين چيزا ديگه تو بازار كميابه و اگه بخواين كمكم كنيد بايد محل فروششون رو هم بگين . وگرنه مثلا من امروز مجتمع ايران و بازار رضا رو يه گشتي زدم و نتيجه خوبي نگرفتم .
-نميدوني گارانتي شاب هست يا نه ؟
-الان برام مهم نيست كه "در حين اجراي بازيها" افكتهاي مربوط به پيكسل شيدر 3 "اجرا نشند" و مثلا اون افكت در بازي "زيبا نشه " .
مهم برام اينه كه بازيهايي كه اين تكنيك در اونها بكار رفته آيا با نبودن قابليت پيكسل شيدر 3 "باز هم اجرا ميشند ؟؟" بدون اختلال اساسي ؟؟آخه خيلي وقت پيش كه يه كارت قديمي geforce mx4000 داشتم . خيلي از بازيها اصلا اجرا نميشد . يعني همون اول قبل از آوردن بازي پيغام ميداد كه بازي با كارت شما ناسازگاره (بدليل عدم پشتيباني از قابليت پيكسل شيدر)
اعصابم رو خورد كرده بود . بيشتر بازيهايي كه ميگرفتم رو اصلا اجرا نميكرد .
ميخوام ببينم اون طوري نباشه يه وقت .وگرنه خود 6600gt رو هم كه ميگن پشتيبانيش از اين قابليت اصلا قوي نيست .
- من خيلي وقت پيش شنيده بودم كه saphire قراره معادل agp سري x800 وx850 (حالا با xto يا خالي ) رو بزنه . آيا الان اين برد موجوده ؟
قيمتشونو نميدونيد ؟
- از xto x850 خبر نداريد ؟؟ مدل agp اون تو ايران موجود هست ؟؟ اگر هست با چه شماره مدلي و چه حدود قيمتي ؟؟
فكر ميكنم كارت فوق العاده قدرتمندي باشه .اگه قيمتش برام مناسب باشه كه خيلي خوب ميشه .
-
باز هم ميگم شما مطمئنيد اين كارتي كه معرفي كرديد قيمتش همين حدوده ؟ قيمت مدل agp .
خيلي برام عجيبه . حدس ميزدم كه خيلي گرونتر باشه .
راستي من زياد برام حافظه 256 مهم نيست . اين مدل و بقيه مدلهايي كه معرفي كرديد 128 اونها هم تو بازار هست ؟؟ حدود قيمت نداريد ؟؟
من ترجيح ميدم با اين اوضاعم 128 بخرم ولي هزينه اضافي ندم . چون فكر ميكنم حافظه 256 تو بازيها(حتي بازيهاي جديد) چندان ضروري نيست و تاثير چنداني نداره .
نظر شما درباره اين حرف من چيه ؟؟
فكر ميكنم با اين كار قيمت خيلي پايين تر بياد چون بهر حال حافظه DDR3 گرونه .
آيا سري هاي مختلف x800 و x850حافظه 128 هم دارند ؟؟
-7800gs پاليت (يا مارك ديگه اي ) رو كجا ميشه گير آورد ؟ مدل agp رو ميگم .
( چون همون طور كه گفتم agp تو بازار تقريبا بالاتر از 5500 پيدا نكردم !!

)
مقدار رمش چقدره . ميخوام تا حد ممكن اين پارامتر رو بهينه كنم از نظر اقتصادي .
-گارانتي شاب اون نميدوني موجود هست يا نه ؟
-شرمنده كه سوالا زياد شد . چاره اي نداشتم