داداش جسارتاً شما از آمپ استفاده نمیکنید؟ همه چیز رو مستقیم به بلند گو ها وصل کردین؟ببخشید من این سئوالهای ابتدایی رو میپرسم! شما بالا سیستمها رو به دو دسته تقسیم کردین ، یکی سینمای خانگی و یکی هم اسپیکر .سلام به شمایا میشه آمپ پایونیر رو با اسپسکرهای شما ست کرد؟
دوست خوبم سوال برای پرسیدنه .... ابتدایی و غیر ابتدایی هم نداره
چند تا توضیح کوچیک
اسپیکر ها از نظر نیاز به آمپ دو دسته اند
1-اکتیو ............ 2-پسیو
اسپیکر های پسیو همون دسته از اسپیکرهایی هستند که برای درایو شدن و یا عامیانه تر برای اینکه صدا ازشون دربیاد نیاز به آمپ دارند و معمولا مشخصه که آمپ چندوات میخواند
اسپیکر های اکتیو مثل اسپیکرهای مانیتورینگ و یا اسپیکرهای کامپیوتر در واقع یک آمپ داخلی دارند ( برای همین هم هست که کابل برق به خود اسپیکر میخوره ) و خودشون توان مورد نیاز برای درایو کردنشون رو تامین میکنند.
حالا اینکه میشه اسپیکر کامپیوتر رو به آمپ خارجی زد ؟! .... بله مثلا برای من 2.1 است که آمپ داخل ساب هستش من میتونم کانال چپ و راست رو به یه آمپ دیگه بزنم ( به شرط اینکه توان هاشون به هم بخوره ) ولی به 1000 دلیل توصیه نمیشه که فکر نکنم در حوصله اینجا باشه.
اون سینماهایی هم که من بالا مثال زدم آمپشون داخل پلیرشونه
میشه جزو دسته سینماهای خانگیمن اگه بخوام یه آمپ مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه کنم ، سیستم من جزو کودوم یکی از موارد فوق میشه ؟
البته جزو دسته ای که آمپ و پلیر از هم جدا هستن
به نظر من یاماها اما من بودم نمیخریدمبه نظرتون بین دوتا آمپ که اسم بردم کودوم نسبت به قیمتش (پایونیر 900 تومن و یاماها 1600 تومن) ارزش بیشتری داره ؟
اگه توی این کلاس قصد خرید دارید به نظرم 1312 دنون نسبت به قیمت بهتره ... فکر کنم با اسپیکرهاش باید 1.6 باشه .... باز هم اگه توی تاپیک سینما بپرسید بهتره
باید مشخصاتش رو چک کرد ....... فکر نکنم بشه ....... اگه بشه هم جالب نمیشهآیا میشه آمپ پایونیر (بالائی) رو با اسپیکرهای دیویدی پلیر پاناسونیک خودم که بلند گوها پنج تایی هستند ست کرد ؟ (البته اگه بخوام فعلاً زیاد تویه خرج نیافتم و صبر کنم که بودجه اسپیکرهای بهتری رو جور کنم).
یه توضیح کوچیک دیگهامروز وقتی اسپیکرهای ادیفایر رو نگاه میکردم دیدم اسپیکرهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورودی اپتیکال دارم ولی مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورودی اپتیکال نداره ! آیا این ورودی اپتیکال تویه کیفیت صدا با توجه به دستگاههایی که من ازشون استفاده میکنم ( دریمباکس و اچ دی پلیر) تاثیر زیادی داره؟
صدایی که ما میشنویم ماهیت آنالوگ داره ..... در صورتی که سورس ما دیجیتال هست ...... قطعه ای که این وسط دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل میکنه DAC هست ..... تمامی پلیرها این قطعه رو دارند حالا این قطعه از چند دلار تا چند صد دلار و شاید چند هزار دلار میتونه قیمت داشته باشه .... اما توی دستگاه هایی ارزون قیمت از همون ارزون هاش استفاده میشه ..... شما وقتی از کابل های دیجیتال ( چه اپتیکال چه کواکسیال ) استفاده میکنی صدا رو بصورت دیجیتال و دست نخورده جا به جا میکنی و صدا در دستگاه بعدی به آنالوگ تبدیل میشه ( که اینجا منظور ما اسپیکر هست ) باور کنید برای استفاده ما فرق چندانی نداره.
کجا به درد میخوره؟
یه مثال:
شما سورس موزیک FLAC ( فایلی با کمترین دستکاری و فشرده سازی ) دارید یه پلیر هم مثل مال خودتون دارید میاید یه دستگاه DAC میخرید . پلیر رو با کابل اپتیک به اون میزنید ... از خروجی اون به آمپتون میزنید و آمپ به اسپیکر ...... اینجاست که یه پلیر مثلا 200$ به علاوه DAC 1500$ و کابل 100$ میتونه با یه CD پلیر چند هزار دلاری برابری کنه ضمن اینکه مجبور نیستید یک عالمه CD رو نگه داری کنید
البته این نظر شخصی منه و مطمئن هستم خیلی ها موافق نیستند
از نظر من چیپ DAC موجود روی پلیر شما خیلی هم با چیپ DAC موجود روی اسپیکر با ورودی دیجیتال فرق نداره
ببخشید اگه طولانی شد
موفق باشید