تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مشکل در رم بعد از آپدیت بایوس

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض

ببخشید یه سوالی داشتم میتونم بایوس به ورژن قبلی برگردونم چون این ورژن زدم بتا بایوسه فکر کنم dfi کارخانه اش خوابیده از ششانس ما یه زمانی تعریفش میکردن همین ما خریدیم دیگه تولید نکرد

عجب دستی داریم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ببخشید یه سوالی داشتم میتونم بایوس به ورژن قبلی برگردونم چون این ورژن زدم بتا بایوسه فکر کنم dfi کارخانه اش خوابیده از ششانس ما یه زمانی تعریفش میکردن همین ما خریدیم دیگه تولید نکرد

عجب دستی داریم

معمولا اجازه نمیده به ورژن قبلی برگردین ولی تست کنید شاید بشه به ورژن قبلی برگردوند بعضی اوقات میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض

جناب EXTREME یه مشکل دیگه دارم با آپدیت بایوس دمای پردازنده حداقل 3 تا 4درجه افزایش یافته ولتاژ پردازنده یا 1.5 ولت هم میشه وقتی تو تسک منجر مقدار رم میبینم همیشه بالای 1 گیگ فضای اشغال شده داره و همین کار باعث میشه کارکرد CPU افزایش داشته باشه این مشکل رم رت نمیشه با همین بایوس حل کرد

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

جناب EXTREME یه مشکل دیگه دارم با آپدیت بایوس دمای پردازنده حداقل 3 تا 4درجه افزایش یافته ولتاژ پردازنده یا 1.5 ولت هم میشه وقتی تو تسک منجر مقدار رم میبینم همیشه بالای 1 گیگ فضای اشغال شده داره و همین کار باعث میشه کارکرد CPU افزایش داشته باشه این مشکل رم رت نمیشه با همین بایوس حل کرد
    فضای بالای یک گیگ که اشغال شده به بایوس مربوط نمیشه شما وقتی سیستم رو روشن میکنید یک کپی از بایوس در رم است که این مربوط به بایوس نیست برای کم بشه برنامه های باز رو ببنیدید و start up رو خالی کنید ویروس هم باعث این مشکل میشه اگه فضای زیادی از رم به صورت مشکوک اشغال شده باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض

با تشکر برگشتم به بایوس قبلی درست شد و دما ی سیستم خیلی اومد پاییین اون بایوس بتا بایوس بود اما واقعا قدرت سی پی یو را میبرد بالا میخوام یه خنک کنند دیپ کول 400 ماتریکس بگیرم شاید دوباره این بایوس زدم من یه اشتباهی کردم این مادربورد خریدم این مال اورکلاکهای حرفه ایه مادر بورد که وقتی برای اولین بار بوت میکنی بعد از پاک کردن CMOS مادربورد مادرزادی رو ش پرفایل های اورکلاک بصورت ABS BOST SYSTEM داره مادر سی پی یو رو در میاره حیف که بلد نیستم والا میتروکندم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •