ایکس وِیژن مدل 46kd40
مشخصاتشو از اینجا ببین
به نظرم تو این وضع بازار ان تلویزیون بهترین گزینه است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایکس وِیژن مدل 46kd40
مشخصاتشو از اینجا ببین
به نظرم تو این وضع بازار ان تلویزیون بهترین گزینه است
دوستان من بالاخره مدل 46 - 7770 خریدم و ازش راضیم . به همراه 4 تا عینک و سینمای خانگی بلوری در اومد 4.820 البته الان شده 5.290 میلیون .
از راهنمایی هاتون ممنون .
این مدلی که همساده میگه یه هدیه هم همراهش هست . يه سينماي خانگي مدل XVHT-502 ایکس ویژن همراهش میدن .
قیمت این مدل سینما حدود 500 تومنه .
یکی از ویژگیهای خوب این مدل فرکانس 120 هرتزش هست .
همون طور که گفتن 6980 هیچ تفاوت خاصی با 6950 نداره . فقط پردازنده ی دو هسته ای و این جور چیزا که فقط برای کسانی خوبه که از قابلیت های smart tvشون استفاده می کنن . ولی اگر میخواید سری 7 بگیرید که طبیعتا از سری 6 بهتره . 7770 رو نگیرید ، 7750 رو بگیرید که از لحاظ ظاهری و مشخصات کاملا مثل هم هستن فقط همون دوربین رو نداره که باعث میشه خداقل 400 هزار تومن ارزون تر بشه .
لطفا یکی بگه چطوری میتونم فایل بروز رسانی 46ES7770 از سایت سامسونگ دانلود کنم چون مدلی به این نام نداره . اسم اصلی این مدل تو سایت چیه ؟
مدلش همون 7500 هست. اگر تو سایت ایرانی پیدا نکردی تو سایت مالزی یا امارات دنبالش بگرد ولی مستقیم با خود تلویزیون بگیری مطمئن تره.
من چون سرعت اینترنتم پایینه می خوام خودم از اینترنت بگیرم . تو سایت اصلا مدل 7770 نداره مدلهای نزدیک به این 7000M و 7500M و 7100M نمی دونم چیکار کنم .پس من اگه 7500M بگیرم روی این مدل جواب میده ؟ مشکل پیدا نمیکنه ؟ کسی میدونه حجمش چقدره ؟
Last edited by Saeed7Star; 10-02-2013 at 12:45.
آره همون آپدیت 7500 رو بگیری حله. حرف آخرش هم مهم نیست.
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . آپدیتش کردم .
یه سوال : از این دوربینش چطور میتونم به عنوان وب کم استفاده کنم ؟ اینترنت می خواد ؟خود نصابه برای تنظیمش یه کاری کرد دوربین کار کرد . من وقتی دکمه دوربینو میزنم میگه در حال اتصال ... بعد میگه اتصال به شبکه برقرار نیست .
در این مورد اطلاع دقیقی ندارم و راستش اصلا با این مدل کار نکردم.
پیشنهاد میشه به دفترچه فارسیش مراجعه کنید:
Last edited by smhsh121; 10-02-2013 at 15:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)