ايا باتري 4 سلولي براي اين لب تاب مناسب است
ايا باتري 4 سلولي براي اين لب تاب مناسب است
لپ تاپ خیلی خوب و زیباییه. نکته ی مهمی که باعث زیبایی بیش از حدش شده باریک بودنشه.
منم قصد خریدشو دارم ولی ظاهرا فعلا فقط سفیدش وارد ایران شده، اگه شکلاتیش هم وارد می شد خیلی خوب بود.
در ضمن، روز شنبه ای که گذشت، اعلام شد که ثبت سفارش ارز مبادله ای برای کالاهای اولویت 9 شامل لپ تاپ و موبایل و ... شروع شده، پس قاعدتا باید لپ تاپ ارزون بشه.
زیاد به این چیزا دلتون رو خوش نکنید ضرر میکنید از ما گفتن
هرکاری میکنید قبل از ۲۲بهمن خرید کنید
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
من قصد خرید این لپ تاپو با کانفیگ زیر دارم اگر کسی جایی تو تهران سراغ داره لطف کنه پیام خصوصی بده
corei7-8gig ram-645 nvidia-1T hard
من چند روز پیش به نمایندگی های ویستا که زنگ میزدم اکثرا داشتن، حالا الان رو نمی دونم. نمایندگی های ویستا رو هم تو سایتش نوشته، ولی شماره هاشونو باید تو گوگل سرچ کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایتای زیادی هم برای فروش گذاشته شده، مثل آل دیجیتال: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه مشکل با z500 دارم
تو تبلیغاتی که ازش دیدم keyboard backlighting dare، اما الان که من گرفتم این سیستمش فعال نمی شه
آیا اکتیو بودن ویندوز روش تاثیر داره؟
آیا میشه گفت این لب تاپی که من گرفتم مشکل داره؟
یا اصلا این سیستم رو نداره کلا؟
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید
![]()
من فقط مطمئنم که داره ولی خودمم سره فعال کردنش کلی گیج شدم اخرم نفهمیدیم چجوریه چون ماله یکی از اقوام بودش...
می تونه به خاطر اکتیو نبودن ویندوزش باشه؟
من 3200 سفيدشو قيمت دارم با گارانتي الماس يكساله فروشنده ميگفت 3500 رنگ تيره اش است كه گارانتيش 2 ساله و با ويندوز 8 است
دوسنان قيمت چند گرفتند؟
والا من 2650 حدودا i5 رو قیمت دارم...
i7 فکر میکنم 3200 به پایین باشی ولی دقیق نمیدونم...
چون وقت گرون شد i5 شده بود 2950،i7قیمتش3200 بود ولی الان اومده پایین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)