کسی می دونه TVهای سامسونگ ساخت و تولید کدوم کشور هستند؟
شنیدم کیفیت ساخت مدل های بدون گارانتی با گارانتی دار فرق می کنه و بدون گارانتی ها برای بازار ایران نبوده و گیرنده دیجیتال ندارند؟
کسی می دونه TVهای سامسونگ ساخت و تولید کدوم کشور هستند؟
شنیدم کیفیت ساخت مدل های بدون گارانتی با گارانتی دار فرق می کنه و بدون گارانتی ها برای بازار ایران نبوده و گیرنده دیجیتال ندارند؟
سامسونگهای با گارانتی سام سرویس ساخت ایران و بدون گارانتی یا بانه ای ساخت یکی از کشورهای جنوب شرقی اسیا مثل تایلند مالزی و ....
البته فقط مدلها ی سری 6 و قبل از اون سری های 7 و 8 فعلا هر دو ساخت کره هستند
همه سامسونگ ها ساخت کره هستند فقط اونایی که گارانتی سام سرویس دارند تو ایران مونتاژ شدن و اونایی که بانه ای هستن تو مالزی و اون طرفا مونتاژ شدن.
سامسونگ 6650 صفحه مات داره یا براق ؟ الجی 62000 و 66100 چطور؟
نمی خوام رفلکت زیاد داشته باشه
امرور 66100 (42 اینچ) رو اهواز قیمت کردم 2810.
200 تومن هم تخفیف یا جایزه داشت. ولی بنظرم نمی ارزه اینقدر پول داد واسه پسیو که کیفیت تصویرش به اندازه اکتیو ها نیست. تا اونجا که یادمه صفحه مات بود
به هیچ وجه قضاوت شما در مورد پسیو بودن صحیح نیست من با تلوزیون 7610 بهترین کیفیت را از تصاویر سه بعدی می گیرم طوری که حتی تو تبدیل دو بعدی به سه بعدی فیلم هابیت با کیفیت پایین دی وی دی اسکرین با کمی اغراق می تونم بگم حس می کردم کیفیت فیلم اچ دی هستش درسته فیلم دو بعدی مثل سه بعدی نیست ولی حس سه بعدی بودنو کاملا به آدم القا می کنه
علت اینکه می گم قضاوت شما صحیح نیست این است که حتی سونی تو تلوزیون جدیدش به سمت پسیو اومده یا تو خبرا بود که از سال آینده پاناسونیک هم تلوزیوناشو به صورت سه بعدی پسیو ارائه می کنه
در ضمن نه تنها کاهش کیفیت نداریم بلکه گاها افزایش محسوس کیفیت تصویر وجود داره البته من برای تلوزیونهای 2012 ال جی مخصوصا 7610 به بالا که پنل 240 هرتزی دارند این مطلبو عنوان می کنم در ضمن تو پسیو شما به هیچ وجه احساس سر گیجه یا سر درد نداری و خیلی ارزانتر از اکتیو هم هست
شما كه هيچ دليلي مبني بر اشتباه بودن متن من نياورديد و فقط به نقاط مثبت سيستم پسيو اشاره كرديد كه من هم همين رو گفتم. اگه متن من رو دوباره با دقت بخونيد
مي بينيد كه من روي تفاوت هاي بين كيفيت تصوير دو بعدي و سه بعدي روي يه تلويزيون 3 بعدي بحث كردم و ذكر كرم كه دليل اين كارم هم اين هست كه توي 99% موارد من
دارم از كيفيت دو بعدي تلوزيون استفاده مي كنم نه سه بعدي. به همين دليل هم تمركزم رو ي كيفيت دوبعدي بهتر بين يه سامسونگ سه بعدي با يه ال جي سه بعدي بود
و به نكات قوت و ضعف پسيو و اكتيو هم بطور خلاصه اشاره كردم.
------------------------------------------------------------------------------
از اينها گذشته ديشب رفتم واسه خريد TV. انصافا از نظر شكل ظاهري ال جي بهتر از سامسونگ بود. در نهايت تصميم داشتم كه بين سامسونگ ES6980 و D6960 كه هر
دو سه بعدي و 40 اينچ بودن يكي رو انتخاب كنم. اما اندازه كوچيك 40 اينچ واقعا تو ذوق مي زد و تفاوت و كوچيكيش با ال چي هاي 42 اين كاملا محسوس بود.
شانس خوبي كه اوردم اين بود كه فروشنده يكي از مغازه ها آشنا در اومد و بعد از يه مشورت 2 ساعته و مقايسه از نزديك و كامل چند مدل سامسونگ و كاربرد
خيلي كم بنده در تلوزيون هاي 3D و حساسيت زياداونها و مقايسه تصوير شبكه هاي تلويزويوني (نه فيلم بلوري)؛ به اين نتيجه رسيدم
كه يه اسمارت بدون 3D بگيرم . در نهايت مدل 46 اينچ 5960 سامسونگ كه اسمارت بود رو به قيمت همكار 2800 گرفتم (قيمت خودش 3 تومن بود).
و تنها فرقش با مدل سه بعدي 6960 توي انطباق تصويرش هست كه اون 400 هرتز هست ولي اين 100 هرتزه ؛ تصوير دو بعدي فيلم رو هر دوشون
هيچ فرقي با هم نمي كرد( چه برسه به كيفيت شبكه هاي تلويزيوني كه ديگه اصلا تفاوتي بينشون نبود)
اختلاف قيمت اين دو مدل هم 500 تومن بود.(البته 6960 يه سينماي خانگي 500 تومني هم بعنوان جايزه باهاش بود كه اگه برش نمي داشتي قيمتشون تقريبا
با هم يكي مي شد).
هزينه انتقال و نصبش هم رايگان و با نمايندگي هست. احتمالا امروز بيارن و نصبش كنن. اگه شد يه عكس از كيفيت تصويرش واستون ميزارم.
Last edited by arash59b; 29-01-2013 at 08:13.
Passive و Active هر دو کاربرد دارند
تکنولوژی Passive رزولوشن تصویر رو فدای 3D کرده و تکنولوژیActive رفرش ریت رو
برای همین تکنولوژی Passive رو به دلیل رزولوشن کم تر باید از دور دید و Active ممکنه به دلیل رفرش ریت پایین تر چشم بعضی افراد رو اذیت کنه ولی در عوض رزولوشن هنوز Full HD باقی می مونه
من شخصا Passive رو ترجیح می دم چون اولا رزولوشن FULL HD فیلم FULL HD می خواد که همیشه در درسترس نیست و اگه نزدیک تلوزیون نباشی (که بهتره نباشی !!! ) کمبود پیکسل احساس نمیشه
در عوض لازم نیست عینک رو شارژ کنی . قیمتش کمه و می تونید یه سری عیبک اضافه داشته باشید که اگه کسی اومد تو اتاق بیاد ببینه !!! اگه عینکتون خش شد لازم نیست 60 تومن دیگه هزینه کنی !
در ضمن ... اگه شما کاربر محترم داری در سال 2015 به بعد این نوشته رو می خونیاحتمالا تا الآن Passive خیلی پر طرفدار تر شده. چون تلوزیون ها 4K شدند و مشکل رزولوشن اصلا مطرح نیست
Last edited by rostamiani; 29-01-2013 at 08:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)