دقیقا متوجه این موضوع شدم برای همین هستش که 2دل موندم که چیکار کنم.
البته یه تجربه شخصی دیگه بم میگه سری های اپل که s دارن فقط همون سری قبلی معایبش و نواقصش رو کم کردن و چیز جدیدی بش اضافه نمیکنن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دقیقا متوجه این موضوع شدم برای همین هستش که 2دل موندم که چیکار کنم.
البته یه تجربه شخصی دیگه بم میگه سری های اپل که s دارن فقط همون سری قبلی معایبش و نواقصش رو کم کردن و چیز جدیدی بش اضافه نمیکنن
اگر آیپد دارید
توصیه میکنم از یک پلتفرم دیگه رو تجربه کنید
مثلا توی رنج 1وخوردی Galaxy nexus تجربه خالص گوگلی یا کمی بالاتر Nexus 4 که از نظر سخت افزاری خیلی قوی تره
میشه نظرتون رو راجب sony xperia z که هنوز نیومده بگید؟؟ سونی مارک خوبیه؟؟
والا دوست من نوت2 سامسونگ داشت.یک لحظه احساس کردم گوشی گلکسی2 من با وجود هنگ کردناش بازم سریع تر از نوت2 هستش!
برای همین زیاد علاقه ای ندارم سمت سامسونگ یا ال جی دوباره برم. نظرتون راجب مارک سونی چیه؟
اون حس لگی که داشتید ، با کم کردن انیمیشن و Force کردن جی پی یو به 2D رندرینگ حل میشه.
البته طبیعیه، نوت 2 کوله باری از نرم افزار های الحاقی سامسونگه . کلا هر اپلیکشنش روش هست ولی هنگ و اینا تو کارش نیست.
سونی هم برند خوبیه،Xperia Z هم گوشی خوبیه. ولی خیلی بعد موقع عرضه شده و یکهو بعدش X phone , Galaxy S و M7 معرفی میشن که کاملا نسل بعدی تلفن های همراه هستند.
Galaxy s IV احتمالا باتری فوق العاده و قدرت پردازشی یک سر و گردن بالاتر از رقبا خواهد داشت و کلا الان تایم خوبی برای آیفون نیست.همینطور Xperia Z
من که به X phone و Galaxy S IV امیدوارم. اصلا اچ تی سی که شوته![]()
من کلا با سونی مشکل دارم اصلا طرفش نمیرم نمیدونم چرااها ولی از اول یانوکیا میگرفتم یا سامسونگ
الانم فقط سامسونگ گاهی هم ال جی موتورولا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)