این کار و هم کردم یعنی رفتم اونجا فقط دو تا گزینه بود
IDE->AHCI
Native IDE
که پیش فرض روی اولی بود گذاشتم روی دومی ولی بازم همونجا قبلی , اخر نصب این اخطار Windows Setup could not configure Windows on this computer’s hardware رو داد![]()
این کار و هم کردم یعنی رفتم اونجا فقط دو تا گزینه بود
IDE->AHCI
Native IDE
که پیش فرض روی اولی بود گذاشتم روی دومی ولی بازم همونجا قبلی , اخر نصب این اخطار Windows Setup could not configure Windows on this computer’s hardware رو داد![]()
در نتیجه : سیستم، 64 بیت ساپورت نمیکنه ک باید درایورش آپدیت بشه. این یکی کار هرکس نیست و مرد کهن میخواهد و خلاصه کار هر کس نیست خرمن .. .و بقیه ماجرا. زدیم شعرو خراب کردیم رفت
![]()
Last edited by .AraMesh.; 21-01-2013 at 17:36.
بایوس که آپدیت هست درایور خوده هارد و باید اپدیت کرد ؟
آپدیتش باید اینقدری باشه ک ویندوز7 64 بیت قبول کنه. حالا یا بایوس یا هارد
حالا یه بکاپ دارم از ویندوز قبلی سعی کنم فعلا سیستم رو دوباره بیارم بالا![]()
حالا چ گیری دادی ب 64 بیتی؟ برنامه هاش سخت گیر میاد!!
چون رمش کردم چهار کامل نمیشناسه برنامه هاش هم خیلی مشکلی نداره الان روی این ویندوزم 64 هست مشکلی نداره فتوشاپ و الیستور اینا هم استفاده میکنم 64 بیتی مشکلی نداشتند
بعد ویندوز خودش استارتر هست با کد هوم پرمیوم کردمش یکم سنگین لود میشه توی اورجینالش هم برنامه های اضافی زیاد نصب کرده بود
منظور همین لپ تاپ ک الان مشکل داره؟
Last edited by .AraMesh.; 21-01-2013 at 18:16.
نه این سیستمی که الان باهاش دارم میام اینترنت 64 بیتی هست
لب تاب روش 32 بیتی استارت نصب بود که با کد ارتقا دادم به هوم پرمیوم خیلی مشکل نداره ها ولی چون یکم برنامه های حجیم روش نسب کردم میخواستم تست کنم ببینم مثلا با فتوشاپ 64 بیتی سریع تر میشه
من توی اینترنت سرچ کردم روی این لب تاب سون 64 بیتی نصب کردند مشکل نداشتن حتی درایور های 64 بیتی رو ایسوز گذاشته توی پشتیبانی سایتش
الان دوباره که ویندوز اورجینالش رو اوردم بالا رم رو 2.6 گیگ میشناسه که حدود 400 مگابایتش رو کارت گرافیک گرفته و حدود 1 گیگ استفاده نمیشه
حالا دارم یه نسخه مخصوص لب تاب ویندوز سون رو دانلود میکنم ببینم چی میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)