داداش من به این خاطر گفتم یک سروگردن بالاتره که هر کدوم از لپتاپایی که ذکر کردید مشکلات خاص خودشون رو دارن مثلا لنوو مشکل صفحه نمایش داره که مشکل کمی نیست و همیشه هم باقی میمونه و همچنیم مشکلات عجیب usb و... یا مثلا اچ پی شنیدم مشکل گرمایی داره
اما ge70 عملا بالاترین cpu و کارت گرافیک رو ( البته در رنج قیمتی خودش ) داره واین در حالیه که صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت و اسپیکرای محشر ( من اسپیکرای کامپیوترم logitech x540 هستن که تا همین چند وقت پیش جز بهترینا بود دارم در مقایسه با اونا میگم ) و کولینگ عالی و پرفرمنس عالی و تقریبا بهترین نوع کیبورد رو داره و....
وزنش هم 2.7 کیلوست حالا شما اگر عیبی به نظرت میرسه ارائه بده ولی هر کدوم از اون لپتاپایی که گفتی عیبای خاص خودشون رو دارن
البته تنها عیبی که شاید بشه به این مدل گرفت بدنه پلاستیکیه که اتفاقا به نظر من حسنه چون باعث شده لپتاپ فوق العاده سبک بشه شیک هم هست
در مورد نرم افزارا هم اگر دقت کنید منظورم این بود که به راحتی توسط لپتاپای با این قدت اجرا میشن نه اینکه بخام بگم بقیه لپتاپا ار عهده اجرای این جور برنامه ها بر نمیان و فقط یه مدل خاص میتونه
در کل من خاستم استارتر تاپیک با توجه به بودجه 4 میلیونی بهترین انتخاب رو داشته باشه....

جواب بصورت نقل قول