تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: خرید لپ تاپ برای مهندسی برق فوری!!!!!!

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز اصلا دلایل قانع کننده ای نداشتی !
    این که این لپ تاپ یه سر و گردن از همشون بالاتره اصلا علمی نیس ! میتونی دلایل بهتری بیاری ؟! ( من خودم با اینکه n56 دارم ولی بازم اینجا دارم با دلیل مدرک رو y580 و hp بحث می کنم بدون در نظر گرفتن عقاید )
    این نرم افزار هایی هم که گفتید سایر سیستم ها به راحتی اجرا می کنن ! دیگه گفتن نداره که !
    داداش من به این خاطر گفتم یک سروگردن بالاتره که هر کدوم از لپتاپایی که ذکر کردید مشکلات خاص خودشون رو دارن مثلا لنوو مشکل صفحه نمایش داره که مشکل کمی نیست و همیشه هم باقی میمونه و همچنیم مشکلات عجیب usb و... یا مثلا اچ پی شنیدم مشکل گرمایی داره
    اما ge70 عملا بالاترین cpu و کارت گرافیک رو ( البته در رنج قیمتی خودش ) داره واین در حالیه که صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت و اسپیکرای محشر ( من اسپیکرای کامپیوترم logitech x540 هستن که تا همین چند وقت پیش جز بهترینا بود دارم در مقایسه با اونا میگم ) و کولینگ عالی و پرفرمنس عالی و تقریبا بهترین نوع کیبورد رو داره و....
    وزنش هم 2.7 کیلوست حالا شما اگر عیبی به نظرت میرسه ارائه بده ولی هر کدوم از اون لپتاپایی که گفتی عیبای خاص خودشون رو دارن
    البته تنها عیبی که شاید بشه به این مدل گرفت بدنه پلاستیکیه که اتفاقا به نظر من حسنه چون باعث شده لپتاپ فوق العاده سبک بشه شیک هم هست
    در مورد نرم افزارا هم اگر دقت کنید منظورم این بود که به راحتی توسط لپتاپای با این قدت اجرا میشن نه اینکه بخام بگم بقیه لپتاپا ار عهده اجرای این جور برنامه ها بر نمیان و فقط یه مدل خاص میتونه
    در کل من خاستم استارتر تاپیک با توجه به بودجه 4 میلیونی بهترین انتخاب رو داشته باشه....
    Last edited by sh@y@n; 22-01-2013 at 16:52.

2. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

گیم برام مهم نیس زیاد اهلش نیستم ...
    ولی دیزاین برام مهمه...شنیدم خرابی hp زیاده درسته؟
    اگر به اپلای تو این قیمت فکر کنم ارزشش رو داره؟
    مثلا md101

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آخه خداییش از ظاهر این msiه زیاد خوشم نمیاد...باز hp قشنگتره ولی از خرابیش می ترسم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من رفتم بازم بررسی کردم این msiه خیلی توپه!!!!!حیف یکم زشته...کسی لپ تاپ دیگه ای باهمین مشخصات ولی یکم قشنگتر نمیشناسه؟
    یکم گرون تر شه طوری نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گیم برام مهم نیس زیاد اهلش نیستم ...
    ولی دیزاین برام مهمه...شنیدم خرابی hp زیاده درسته؟
    اگر به اپلای تو این قیمت فکر کنم ارزشش رو داره؟
    مثلا md101
    اگر تا حالا با اپل کار نکردید زیاد توصیه نمیشه باید حتما قبل از خرید چند بار با سیستم عاملش کار کنید ببنید به نظرتون چطوره از لحاظ سخت افزار هم ضعیفتره
    در مورد msi به نظر من برید بازار از نزدیک ببینید شاید نظرتون عوض شد در مورد سری گیم هم شما زیاد توجه نکن چون این لپتاپ به اندازه لپتاپای مالتی مدیا سبک و باریکه ولی با مشخصات و قدرت و پرفرمنس سری g !
    ولی y580 هم گزینه مناسبیه
    اگر هم زیاد اهل گیم نیستید و گرافیک 650 هم براتون کافیه اچ پی هم میتونه گزینه خوبی باشه مشکلات کمتری هم نسبت به لنوو داره
    Last edited by sh@y@n; 23-01-2013 at 06:38.

7. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه prance dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در مورد hp چون فقط تحریمیم و کم وارد میشه و نمایندگی رسمی نداره شاید علت ترس واسه خرید باشه اما در کل مشکلات خرابی و گرما باور کنید همشون شایعه اند من خودم دو به شک بودم ولی حالا که یه دو ماهه که همه جوره باهاش ور میرم با اطمینان میگم فقط hp

9. این کاربر از prance dark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مرررسی از کمک همگی واقعا msi رو از نزدیک دیدم نظرم عوض شد بدم نیست...y580قشنگ تره ولی خب کیفیت صفحه نمایشش به پای msi هم نمی رسه کلا انشااله یکی از این دوتا رو میخرم
    فقط من هیچ اطلاعی از انواع ضمانتنامه ها ندارم میشه تو این زمینه هم راهنماییم کنید؟و این که به چه چیزایی باید دقت کنم موقع خرید که سرم کلاه نره
    بازم خیلی خیلی مرسی

داره خودمونی میشه asadi3077's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Y580 یه چیز دیگه است و قابل ارتقا هم هست
    گارانتی سازگار و الماس ویستا خوبه
    اگه هم از نمایندگی سازگار بگیری خیالت راحتتره

12. این کاربر از asadi3077 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من دارم بین این دوتا مدل گیج میشم واقعا
    نمی دونم چیکار کنم...
    مرسی بابت گارانتی ها نکته دیگه ایم هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مرررسی از کمک همگی واقعا msi رو از نزدیک دیدم نظرم عوض شد بدم نیست...y580قشنگ تره ولی خب کیفیت صفحه نمایشش به پای msi هم نمی رسه کلا انشااله یکی از این دوتا رو میخرم
    فقط من هیچ اطلاعی از انواع ضمانتنامه ها ندارم میشه تو این زمینه هم راهنماییم کنید؟و این که به چه چیزایی باید دقت کنم موقع خرید که سرم کلاه نره
    بازم خیلی خیلی مرسی
    نمایندگی رسمی msi در ایران ماتریکس هست و اینکه تمام قطعات لپتاپ هم لیبل دارن
    اگر خاستید msi بگیرید موقع خرید باید یک کوله و یک موس گیمینگ بهتون اضافه بدن
    این لپتاپ هم ویندوز اورجینال نداره اگر موقع خرید متوجه شدید که ویندوز داره ! صد در صد کار خود فروشنده هست !

من دارم بین این دوتا مدل گیج میشم واقعا
    نمی دونم چیکار کنم...
    مرسی بابت گارانتی ها نکته دیگه ایم هست؟
    بازم میگم ge70 از هر لحاظی که فکر کنید بهتره , مگر اینکه دیگه یه صورت جدی از طراحی این مدل متنفر باشید
    Last edited by sh@y@n; 24-01-2013 at 11:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •