تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: پیشنهاد لپ تاپ : Lenovo یا HP ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کمی helppppppppppp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز بزار حرف آخرو بزنم برات.منم یه ماه پیش مث خودت بین چند تا مدل از جمله همینz580,4540s,e530گیر کرده بودم و رفتم از نزدیک هر 3تا شونو دیدم و چون از اول دلم با z580 بود آخرشم همینو گرفتم.
    در مورد سی پی یو هر 3 تا کپی هم و رم وهارد هم چیزی نیست که حساسیت زیادی در موردش بخرج بدی .میمونه گرافیک که یه کم (خیلی کم)گرافیک اچ پی نسبت به لنووها کمتره.تنها فرق عمده شون اینه که صفحه نمایش e530و 4540s ضد بازتابه و زیر نور آفتاب کارایی خوبی از خودش نشون میده ولی z580براقه که من به خاطر زیاد فیلم نگاه کردن براقو ترجیح میدم(رنگها تو براق رنده تر نمایش داده میشن)
    و آخرین چیزی که هست مدل ظاهری این 3تا . که به نطرمن z580 ,4540خیلی خوشگلن و در مقابل e530 که اصلا قیافه نداره ولی در عوض خیلی سگ جونه!شاید محکم ترین لپ تاپ سری صنعتی تو دنیا باشه
    حال تصمیم با خودته و با توجه به این چیزایی که گفتم و هرکدوم با نظرت نزدیک تر بود برو همونو بگیر.زیادم به حرف فروشنده ها که میگن اچ پی و نمیدونم چی چی خرابی بیشتری داره اصلا گوش نکن
    موفق باشی

3. این کاربر از flower boy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه * Helium *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

در مورد لنوو ها هم نگاه کن ببین پردازنده جدید رو بگیری یعنی ivy bridge باشه نه sandy bridge
    اینی که گفتید رو از کجا باید بفهمیم؟ مشخصه ی پردازنده های ivy bridge چیه؟ y480&z480 lenovo هردوشون ivy bridge هستند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اینی که گفتید رو از کجا باید بفهمیم؟ مشخصه ی پردازنده های ivy bridge چیه؟ y480&z480 lenovo هردوشون ivy bridge هستند؟
    دوست عزیز پردازنده های ivy bridge چون نسل سوم سری core i شرکت اینتل هستن همگی با عدد 3 مدلشون شروع می شه مثل 3210 و...
    نسل دوم یا همون sandy bridge ها با عدد 2 مدلها شروع می شه مثل 2450 و...
    فرقی نمی کنه i3,i5,i7 باشه همگی همین کد رد نامگذاری شون رعایت شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من بین z580 با کانفیگ زیر :

ل - وزن 2.65 کیلوگرم

پردازنده: Intel 3210M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 6 GB DDR3

هارد دیسک: 750 GB 5400RPM
    کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 630M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

و Hp مدل 4540 با کانفیگ زیر موندم :

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.33 کیلوگرم
    پردازنده: Intel 3210M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 6 GB DDR3
    هارد دیسک: 750 GB SATA II (5400RPM)
    کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش: 15.6" LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

موندم . یه دلیل برتری یا ضعف میخوام که یکیو حذف کنم. شما چی پیشنهاد میدید؟

میخواستم اچ پی بردارم بچه ها گفتن خرابیش زیاده ترسیدم!!! حالا توش موندم
    از اون طرف thinkpad e530 هم هست!!!!
    دوست عزیز خیلی خودت رو درگیر حرفهای سایرین نکن
    هر دو دستگاه خوبن ، ببین کدوم رو بیشتر می پسندی
    می تونی گارانتی رو هم لحاظ کنی ، لنوو رو با دوسال گارانتی سازگار ارقام می تونی بخری ، ولی 4540 رو حداکثر با یک سال گارانتی ، تازه باید بگردی تا یه گارانتی معتبر براش پیدا کنی
    'گرافیک gf630 هم از amd7650 سریعتره ، می تونی اینجا چک کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برهحال نوسانات بازار خیلی خیلی زیاده ، بهتره هر چه زودتر تصمیم بگیری

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه danialsalehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    http://www.sakhtesite.ir

پيش فرض

من بین z580 با کانفیگ زیر : ل - وزن 2.65 کیلوگرم
    پردازنده: Intel 3210M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 6 GB DDR3 هارد دیسک: 750 GB 5400RPM کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 630M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MBصفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Portسایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS و Hp مدل 4540 با کانفیگ زیر موندم :مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.33 کیلوگرم
    پردازنده: Intel 3210M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 6 GB DDR3 هارد دیسک: 750 GB SATA II (5400RPM) کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MBصفحه نمایش: 15.6" LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Portسایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS موندم . یه دلیل برتری یا ضعف میخوام که یکیو حذف کنم. شما چی پیشنهاد میدید؟میخواستم اچ پی بردارم بچه ها گفتن خرابیش زیاده ترسیدم!!! حالا توش موندماز اون طرف thinkpad e530 هم هست!!!!
    هم 4540 و هم z580 مدل های خوبی هستن و تو یه سطح هستن. از خرید هیچکدوم پشیمون نمیشین.

هر2شون رو از نزدیک ببینید. از هرکدوم خوشتون اومد بخرید.

فقط اگه خواستین z580 بخرین حتما با گارانتی 2 ساله سازگار ارقام تهیه کنید.
    Last edited by danialsalehi; 20-01-2013 at 21:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز بزار حرف آخرو بزنم برات.منم یه ماه پیش مث خودت بین چند تا مدل از جمله همینz580,4540s,e530گیر کرده بودم و رفتم از نزدیک هر 3تا شونو دیدم و چون از اول دلم با z580 بود آخرشم همینو گرفتم.
    در مورد سی پی یو هر 3 تا کپی هم و رم وهارد هم چیزی نیست که حساسیت زیادی در موردش بخرج بدی .میمونه گرافیک که یه کم (خیلی کم)گرافیک اچ پی نسبت به لنووها کمتره.تنها فرق عمده شون اینه که صفحه نمایش e530و 4540s ضد بازتابه و زیر نور آفتاب کارایی خوبی از خودش نشون میده ولی z580براقه که من به خاطر زیاد فیلم نگاه کردن براقو ترجیح میدم(رنگها تو براق رنده تر نمایش داده میشن)
    و آخرین چیزی که هست مدل ظاهری این 3تا . که به نطرمن z580 ,4540خیلی خوشگلن و در مقابل e530 که اصلا قیافه نداره ولی در عوض خیلی سگ جونه!شاید محکم ترین لپ تاپ سری صنعتی تو دنیا باشه
    حال تصمیم با خودته و با توجه به این چیزایی که گفتم و هرکدوم با نظرت نزدیک تر بود برو همونو بگیر.زیادم به حرف فروشنده ها که میگن اچ پی و نمیدونم چی چی خرابی بیشتری داره اصلا گوش نکن
    موفق باشی

شما که هر سه مدل رو از نزدیک دیدین . کدومشون از نظر زیبایی و قشنگی از بقیه برتره ؟

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

من به کلی نظرم رو انویدیا هستش ! برای کارهایی مثله بازی و این جور چیزها بهتر جواب میده !

ولی دیزاین hp بهتره + وزن کمتر @

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما که هر سه مدل رو از نزدیک دیدین . کدومشون از نظر زیبایی و قشنگی از بقیه برتره ؟
    e530گفتم که قیافه میافه کلا تعطیله!

بین 4540وz580 من به شخصه 580رو میپسندم.هرچند که 4540 هم ظاهر شیکی داره

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آره اچ پی تو صدره جدوله با بیشتری خرابی و ایسوس کمترین خرابی !

z580 خیلی خرکار تره !
    دوست عزیز میشه بگی کدوم جدول؟
    برام جالب بود بیزحمت لینکش رو بزار

sent from my open source device
    Last edited by SNOW PATROL; 21-01-2013 at 00:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •