اینم تست هارد با hd tune
![]()
اینم تست هارد با hd tune
![]()
احتمالا هارد سکتور delqay داره نرم افزار hdd regenerator رو دانلود کنید و یک سی دی بوتیبل باهاش درست کنید و بوتش کنید ببینید میتونه مشکلش رو برطرف کنه یا نه
درایور گرافیک رو پاک کنید ببینید با اینکار بازم سیستم هنگ میکنه یا نه
من گرافیک رو عوض کردم و یک گرافیک 430 zotac گذاشتم ولی تا نیم ساعتی که باهاش کار کردم هنگ نکرد.
ولی باید بیشتر باهاش کار کنم و ازش کار بیشتری بکشم تا مطمئن بشم.
سوال من اینه که این که چرا بعد ری استارت هیچ تصویری نمیاد و مانیتور چشمک میزنه ولی بعد روشن و خاموش کردن سیستم بالا میاد تا این که هنگ تکرار میشه و..... این هم مربوط به هارد میشه؟؟( البته یه جا خوندم MBR که روی اولین سکتور هارد قرارداره که اطلاعات مربوط به بوت روی اون قرار داره که اگه اون مشکل داشته باشه پس چرا با روشن خاموش مجدد بوت میشه؟) حداقل پیام های مربوط به شروع فعالیت بایوس که باید بیاد رو صفحه؟!
Last edited by martin62; 18-01-2013 at 22:36.
نه اینکه بعد از ریست تصویر نیست مربوط به هارد نمیشه
فعلا با اون گرافیک کار کنید و نتیجرو بگین
با اون گرافیک هم تست کردم سیستم برای چند ساعت روشن گذاشته بودمش رفتم سراغش دیدم باز هم هنگ کرده بود و با ری استارت هم تصویری بالا نمیومد و مجبور به روشن و خاموش مجدد شدم!!؟؟؟؟؟
پاور نبود گرافیکم نبود هاردم که ربطی به تصویر نداره! جز مین چیز دیگه ای میتونه باشه؟؟
اصلا در هر صورتی که ری استارت می کنم به هیچ وجه دیگه سیستم بالا نمیاد حتی توضیحات اولیه مربوط به بایوس. مثلا اگه ویندوز بالا هم باشه قبل هنگ کردن هم ری استارت کنم باز هم بوت نمیشه ؟؟؟!!! از اونجایی که با یک پاور نو هم تست کردم و همین مشکل بوده به نظرتون بر نمیگرده به مادربرد؟ یا شاید هم رم؟!
فقط میمونه رم و مین
با نرم افزار hiren bootcd رم هارو با memtest تست کنید به مدت 1 ساعت
جای رم هارو عوض کتنید اسلات رو تمیز کنید و با یک رم دیگه تست کنید
درست نشد مین ایراد داره
بایوس مین آپدیته ؟
رم رو هم عوض کردم و تست کردم بازم همون مشکل بود. جای اسلات رم رو هم عوض کردم. یک رم بیشتر نداره. حتی با یک رم 667 هم تست کردم سیستم اومد بالا ولی داستان همون داستان قبلی....
دومین کار که کردم این بود که بایوس رو آپدیت کردم.
منم به همین نتیجه رسیدم که مین مورد داره. هنوز گارانتی داره باید بفرستم گارانتی فقط باید یه توضیحم براشون بنویسم بد نیست.
بنویسید قطعات همه تست شده و مشکلی نداشته وسط کار سیستم هنگ میکنه ریست که میکنم سیستم بوت نمیشه همین رو بنویسین اونا با دیباگر هم تست میکنند مین رو
سلام خدمت برو بچه هاي گل پي سي ورلد،خسته نباشيد ميگم
عرضم به خدمت كه منم 2 روزه با اين مشكل دوستمون دست و پنجه نرم ميكنم با اين تفاوت كه بعد از يه مدتي كه با سيستم كار كردي و هنگ كرد و مجبور به ريستارت با كليد شدي ويندوز بالا مياد تا اونجايي كه پنجره ويندوز در حال لود كردنو نشون ميده بعد اين قسمت كه وارد user account ميشه سيستم هنگ ميكنه و يه صفحه با مخلوطي از رنگها مياره و دوباره روز از نو روزي از نو... نكته ي قابل توجه اينه كه ويندوز هميشه تو اين قسمت هنگ ميكنه مگر اينكه يه بار با حالت safe mode سيستمو راه اندازي كني!!!تو حالت safe mode اصلا همچين مشكلي نيست و هنگي هم وجود نداره تازه با يه بار لود شدن ويندوز در اين حالت باعث ميشه كه ويندوز هم در حالت عادي بالا بياد.
نكته ي ديگه اينكه هنگ زمان خاصي نداره، شده بعد 2_3 ديقه هنگ مينكه و شده بعد از 4_5 ساعت كار!!!!
لطفا راهنماييم كنيد، مشكل از چي ميتونه باشه؟ممنون ميشم كه كمكم كنيد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)