الان صدای o2 و X5 ازاز همه بلند تره برو ببین دربارش تو سایت مذکور همینطور نوشته؟!
بعد قیمت i10 با ظرفیت 8 گیگ 230 تومن با ظرفیت 16 گیگ 268 تومن هست.
الان صدای o2 و X5 ازاز همه بلند تره برو ببین دربارش تو سایت مذکور همینطور نوشته؟!
بعد قیمت i10 با ظرفیت 8 گیگ 230 تومن با ظرفیت 16 گیگ 268 تومن هست.
ممنون از جوابتون
حالا نظروپیشنهاد دیگه ای دارین ؟
دوستان و فعالان این بخش اگه یه کمکی کنن ممنون میشم!
یه پلیر و هدفون یا هدست خوب و با کیفیت معرفی کنین ممنون میشم
من خودم رو i10 نظرم هست بازم دوستان کمک کنن برای هدفون هم HQ-1450
بودجه 300 - 350 تومان
تو ایران هم نبود میتونم از جای دیگه گیر بیارم
یه توضیح هم در مورد headphone amplifier قابل حمل بدین ممنون
اگر میتونی از اونور بگیری
پلیر رو سانسا زیپ
هدفون داخل گوشی: vsonic gr06 یا vsonic gr04flagship یا hifiman reZero
دو تا اولی بیس بیشتر و صدای گرمتری نسبت به آخری دارن
پلیرش رو اگه همین i9 رو نگه دارم چطوره و به جاش یه هدفون بگیرم و اگه headphone amplifie روی بهتر کردن صدا تاثیری دارن یکی هم از اونا بگیرم؟
به نظر من همین پلیر رو نگه دار و هرچی زور داری روی هدفون بزن
آمپلی نمی خوان این هدفون ها
آمپیلی برای چی هست دقیقا؟
خوب با این پلیر هدفون چی معرفی میکنین؟
من اگه نخوام پلیر رو عوض کنم بودجه بهتری میتونم بذارم برای هدفون!!
Last edited by runner; 24-01-2013 at 02:35.
آمپلی همونطور که از اسمش پیداست برای تقویت سیگنال صوتی (از لحاظ بلندی) هست ولی کیفیت آمپ ها با هم متفاوته و برای همین در نهایت کیفیت سیگنال صوتی که با آمپ های مختلف شنیده می شه، متفاوت می شه
در مورد آمپ، توضیحات توی تاپیک آقا رضا رو می تونی بخونی، توضیحات توی تاپیک برادر t-jays رو می تونی بخونی، خودم هم همیشه پراکنده پست دادم که خودم هم حس پیدا کردنشون رو ندارم
هدفون هایی که معرفی می کنم همون قبلیان
من 2 ماهیه که بروز فروم خارجکی ها رو دنبال نکردم، ولی فکر نکنم چیز بهتر از اینها گیرت بیاد
اگر تا حالا هدفون جدی نداشتی و سلیقۀ صدایی خاصی نداری یا کلاً این واژه برات نامأنوس هستش، پیشنهاد من فقط vsonic gr06 یا vsonic gr04flagship
یه کاری بکن این پلیرت کاری ندارم انگار به باز خارج ایران الان دسترسی داری هر چی میخری از خارج بگیر.
انقدر تولید و رقابت زیاد شده آدم اصلا موضوع اون وسط یادش میره
من باشم se215 با یه کلیپ زیپ میخرم یا پلاس هدفون رو گوش بخوام px100 یا koss porta pro یا مدل های دیگه ارزون قیمت خوش ساخت و با کیفیت میخرم. ولی باز به قول دوستان الویت با هدفون هست بعد پلیر
من با ظاهر کلیپ زیپ مشکل دارم!!!![]()
واین که مشتری برا این i9 پیدا نکردم برا همین نمیدونم جایگزینی براش بگیرم که اگه بگیرم 2تاش با هم زیادم به دردم نمیخوره!
برای همین تصمیم گرفتم با همین i9 یه هدفون قوی و مناسب بگیرم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)