تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مشکل با مودم وایرلس tplink 8101

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مودم دلینک dsl2730u دارم
    مشکلی که با این مودم دارم اینکه وسایلی که با وایرلس به این مودم متصل هستند از نظر پینک به هم راه دارن اما وسایلی که با کابل به مودم متصل هستند ارتباطی با وسایل متصل با وایرلس ندارند
    در واقع تمام تجهیزات متصل با وایرلس و لن به مودم اینترنت دارند اما ارتباط بین لن و وایرلس در مودم قطع هست
    مثلا من دو لپ تاپ دارم با وایرلس به مودم متصل هستند و دو کامپیوتر دارم که با کابل به مودم متصل هستند موقع پینگ کردن دو کامپیوتر هم را میبینند اما دو لپ تاپ را نمیبینند و عکس این موضوع دو لپ تاپ هم را میبینند اما دو کامپیوتر را نمیبینند
    ریست کردم فایده نداشته ، تنظیمات هم خیلی دست کاری کردم
    ممنون میشم راهنمایم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فریم ور مودم هم آخرین ورژن سایت دلینک هست

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مودم دلینک dsl2730u دارم
    مشکلی که با این مودم دارم اینکه وسایلی که با وایرلس به این مودم متصل هستند از نظر پینک به هم راه دارن اما وسایلی که با کابل به مودم متصل هستند ارتباطی با وسایل متصل با وایرلس ندارند
    در واقع تمام تجهیزات متصل با وایرلس و لن به مودم اینترنت دارند اما ارتباط بین لن و وایرلس در مودم قطع هست
    مثلا من دو لپ تاپ دارم با وایرلس به مودم متصل هستند و دو کامپیوتر دارم که با کابل به مودم متصل هستند موقع پینگ کردن دو کامپیوتر هم را میبینند اما دو لپ تاپ را نمیبینند و عکس این موضوع دو لپ تاپ هم را میبینند اما دو کامپیوتر را نمیبینند
    ریست کردم فایده نداشته ، تنظیمات هم خیلی دست کاری کردم
    ممنون میشم راهنمایم کنید
    شما در سیستم ها homegroup ها رو تنظیماتشو انجام دادین ؟ سیستم عامل های لپ تاب ها و پی سی ها چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شما در سیستم ها homegroup ها رو تنظیماتشو انجام دادین ؟ سیستم عامل های لپ تاب ها و پی سی ها چیه ؟
    تنظیمات به شکلی انجام شده که هر کامپیوتر یا لپ تاپ به پینگ جواب میده ، به عنوان مثال اگر دو لپ تاپ که جواب پینگ را به هم میدن را یکیشون را با لن وصل کنیم ارتباط اون با لپ تاپ دیگه قطع ولی با دوتا کامپیوتر وص میشه
    کاملا مشخصه که مشکل کار خود مودم هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

جواب را پیدا کردم،یه تیک داره اگه بزاری به این معنی هست که وایرلس و لن را از هم ایزوله میکنه که بصورت پیش فرض این تیک گذاشته شده

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •