به نظرت v3 بهتره یا فوجیتسو iهر دو i3 ? یه دست دوم ایسر 5750 هم هست با سی پی i5 2410 وگرافیک 540 2گیگ نظرت چیه؟
به نظرت v3 بهتره یا فوجیتسو iهر دو i3 ? یه دست دوم ایسر 5750 هم هست با سی پی i5 2410 وگرافیک 540 2گیگ نظرت چیه؟
این دست 2 که پفتم چی 8 ماه هم گارانتی داره قیمت 1500؟ شما بودی با بودجه کم بین این دو تا فوجیتسو کدوم را انتخاب میکردی اینطور که من فهمیدم سی پی یو هر دو شون توی یه حد هست؟
اگه سالم باشه بد نیست
والا من از 532 بیشتر خوشم اومد جدیتره
corei5 قویتره نه در اون حد که تو بازی معلوم بشه
بستگی داره از بازی چه انتظاری داشته باشی و به چه صورت بازی میکنید -معمولا با 1.500 برا لپ چیز خوبی برا گیم نیست -
ببین دوست عزیز لپتاپهای فوجیتسو هنوز جواب پس ندادن... من اگه جای شما باشم کلا یا بودجه رو افزایش میدادم. یا اینکه سطح انتظاراتم رو میاوردم پایین... البته لپتاپهای دل هم هستن که کلا اونا هم توصیه نمیشن! v3 با cpu i3 بنظر من ارزش هزینه کردن بیشتر رو داره....این لپتاپهای فوجیتسو گارانتی هم دارن؟
البته این رو هم حتما میدونی که لپتاپ مثل کامپیوتر نیست که بخوای همش باهاش بازی کنی... یعنی منظورم اینه که اول اینکه اصلا توصیه نمیشه با لپتاپ بازی کرد و اینکه یک زمان اگه چیپ گرافیک بسوزه به سادگی پیدا نمیشه و.....
بنظر من اگه برا بازی میخوای کلا از لپتاپ بگذر...
Last edited by hasanoooooooo; 15-01-2013 at 03:02.
در مورد سابقه فوجیتسو 2009 خرید سهم زیمنس توسط کمپانی فوجیتسو و تغییر نام به فوجیتسو
فوجیتسو شرکتی پیشرو در ارایه راه حل های تجاری مبتنی بر ICT در بازارهای جهانی است که در حال حاضر سومین کمپانی بزرگ دنیا در صنعت و خدمات IT محسوب می شود. این کمپانی که در سال 1935 تاسیس شده است، هم اکنون با داشتن 180 هزار کارمند در بیش از 70 کشور دنیا خدمات خود را ارایه می دهد. فوجیتسو با بکارگیری ترکیبی از کارشناسان نخبه سیستم ها و خدمات IT و پیشرفته ترین فناوری های در زمینه محاسبات، ارتباطات و صنایع مایکروالکترونیک، توانسته است با ارایه محصولات باکیفیت به مشریان، آنها را از ارزش افزوده محصولات خود بهره مند سازد.
ایران رو تحریم نکرده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره
گارانتی طلائی دیجی کالا هم فوق العاده هست
برای بالاتر بردن انتظارات هم حداقل باید تا 2400 خرج بشه که دلیلی نداره
در مورد چیپ گرافیکی من تا بحال نشنیدم کسی بخاطر بازی کردن گرافیکش بسوزه!
میشه از یک فن 20 تومنی استفاده کرد برای استفاده زیادتر
من فوجتسو رو از نزدیک دیدم کیفیت خیلی خوبی دراه
میتونید در موردش بخونید
If you now expect a creaky plastic case with a wobbly lid, you'll find yourself wrong. Quite contrarily, the case is rigid, the hinges are tightand the lid is sufficiently stable. The wrist-rest is firm and the key field doesn't yield anywhere. We can only dent the lid in the center. The maximum opening angle of about 145 degrees is more than sufficient for use on the lap. The lid is kept firmly in position by very tightly pulledhinges. There is no teetering. The hinges make a stable and long-lasting impression and fit very tight on the case.
Last edited by airplay; 15-01-2013 at 11:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)