اقا من دو تا سال مبتدی دارم....
اگه ویندوز 8 نصب کنم برای ویندوز قبلیم(7) مشکلی پیش نمیاد!؟ وقت نصب ویندوز 8 باید به اینترنت وصل باشیم و حساب هات میل داشته باشیم!؟
اقا من دو تا سال مبتدی دارم....
اگه ویندوز 8 نصب کنم برای ویندوز قبلیم(7) مشکلی پیش نمیاد!؟ وقت نصب ویندوز 8 باید به اینترنت وصل باشیم و حساب هات میل داشته باشیم!؟
با سلام
من ویندوز 7 و 8 رو کنار هم دارم . ویندوز 8 رو روی درایو دیگه ای نصب کنید مشکلی پیش نمیاد . در زمان نصب هم نیازی نیست حتما به اینترنت وصل باشید و حساب هات میل یا outlook داشته باشید هر چند که برعکسش هم صادقه و اگه حساب داشته باشید می تونید اونها رو وارد کنید
سلام
یه مشکلی که من تو چند نفر دیدم در مورد استفاده از چیز پی انه
مثل این که حتما باید یه کانکشن درست کنی توی 8 بعد یوسر پسورد بدی..
دوستان کسی تجربه داره ؟
موقع نصب لازم نیست به اینترنت وصل باشی، یه اکانت آفلاین میسازی مثل ویندوز 7 و xp بعد اینکه نصب ویندوز تموم شد ووقت نصب ویندوز 8 باید به اینترنت وصل باشیم و حساب هات میل داشته باشیم!؟
وارد محیط ویندوز شدی میتونی به اینترنت وصل بشی و اکانت live یا hotmail رو هم بهش متصل کنی.
البته یه نکته در مورد داشتن اکانت live هست، اونم این که موقع دانلود برنامه ها از فروشگاه ویندوز حتما باید به این اکانتت متصل بشی
من برای استفاده از چیز پی ان هر دو روش رو تست کردم جواب میده،یه مشکلی که من تو چند نفر دیدم در مورد استفاده از چیز پی انه
مثل این که حتما باید یه کانکشن درست کنی توی 8 بعد یوسر پسورد بدی..
دوستان کسی تجربه داره ؟
یعنی هم میتونی خودت کانکشن بسازی مثل کانکشن های معمولیت
و هم اینکه از یه جای دیگه فایل کانکشن رو دانلود کنی و با اون وصل شی
هر دو روش امکانپذیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه اینم که نگاه بندازین مرسی
سلام عزيزان
يه سوال داشتم فك كنم اين سوال براي همه عزيزاني كه دائما دانلود ميكنن و با پوشه هاي زياد سرو كار دارن هم پيش امده
چطور بايد نحوه چيدمان پوشه ها به دست خودم باشه عين ايكس پي.يعني بر اساس تاريخ يا حجم يا اسم نباشه .طبق اولويتهاييكه خودم انتخاب ميكنم باشه؟؟؟؟
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)