دو تفاوت دارن:
1. صابون های روی تیغ های Power یک سری روغن های طبیعی دارند که جیلت میگه برای پوست خوبه که در معمولی ها نیست.
2. پوشش روی تیغ ها بهینه شده برای لرزش های پاور.
نتیجه: همون ارزون تره رو بگیرید اصلا تفاوتی نیست.![]()
دو تفاوت دارن:
1. صابون های روی تیغ های Power یک سری روغن های طبیعی دارند که جیلت میگه برای پوست خوبه که در معمولی ها نیست.
2. پوشش روی تیغ ها بهینه شده برای لرزش های پاور.
نتیجه: همون ارزون تره رو بگیرید اصلا تفاوتی نیست.![]()
خب تفاوتشون که دوستان گفتن ...بعیده از لحاظ فنی تفاوتی داشته باشه...چون تیغش مربوط به دو سری متفاوت از محصولات ژیلت هست با هم تفاوت قیمت دارن
++++++++++++++++++++++++++++++
چقدر هم گرون شدن... بسته ی 4 تایی رو پارسال خریدم 20 تومن![]()
میگم دوستان من وقتی بدون صابون و این چیزا میزنم خیلی راحت تر و تمیزتر میزنه تا وقتی کف میزنم.... به جز : وقتی که از همین صابونهای روی تیغ روی پوستم میاد........
این لایه نازک صابون روی تیغش چیه ؟ بیرون گیر میاد ؟یه چیز لزج ماننده....
ممنون.
از دوستان هر کی انگلیسیش خوبه یه ایمیل به ژیلت بزنه تفاوت دقیق این دوتا تیغ رو بپرسه چون تو سایتهای خارجی هم تفاوت قیمت دارن
ممنون
درود
دوستان مطلع لطفا راهنمایی بفرمایند
من یک دسته فیوژن معمولی دارم.اخیرا یک بسته یدک فیوژن پاور بدستم رسیده.آیا میتوانم از آن یدک ها روی دسته معمولی استفاده کنم یانه؟(بسته را باز نکرده ام)
با توجه به سئوال و جوابی که در صفحه زیر وجود داره، جواب یکی از کارمندای ژیلت این بوده که تیغ پاور و معمولی هیچ فرقی با هم ندارن و تنها تفاوت یکی در دیزاین اونها هست و یکی دیگه هم اینکه روی تیغ پاور یه لایه هست که باعث میشه روی پوست نرم تر و لیزتر عمل کنه. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آقا این سوال منم هست
کسی میدونه از کجا ژیلت اصل گیر بیاریم؟
آقا تاپیک زیرخاکی میاریم بالا : دی
یه سؤال در مورد فیوژن پاور
تو فریزر گذاشتن این مدل مشکلی براش به وجود نمیاره ؟!
از این لحاظ که باتری میخوره و سازه الکتریکی داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)