من با توجه به بودجه و کاربردتون پیشنهاد دادم. پردازنده های i5 یا i7 قیمتهای خیلی بالاتری دارند.
به نظر من با توجه به اینکه کاربرد اصلی شما گیم هست ، پردازنده های اینتل نسبت به AMD پرفرمنس خیلی بهتری در بازیها دارند.
من با توجه به بودجه و کاربردتون پیشنهاد دادم. پردازنده های i5 یا i7 قیمتهای خیلی بالاتری دارند.
به نظر من با توجه به اینکه کاربرد اصلی شما گیم هست ، پردازنده های اینتل نسبت به AMD پرفرمنس خیلی بهتری در بازیها دارند.
بودجه رو میتونم تا 700 افزایش بدم.
اگه واقعاً واجبه.
Last edited by javad2015; 05-01-2013 at 16:52.
Core i5 3330 3.0GHz : 590.000
Core i5 3470 3.2GHz : 620.000
Core i5 3570 3.4GHz : 680.000
پردازنده های بالا رو هم میتونین انتخاب کنین.
ولی به نظر من پردازنده پیشنهادی فعلا جوابگوی نیازهای شما هست ، مگر اینکه گرافیک خیلی قدرتمندی انتخاب کنین که پردازنده براش محدودیت ایجاد کنه. ولی در کل تا چند سال آینده جوابگوتون هست.
به نظرتون amd fx 4100 چه طوره ؟
نسبت به i3 اینتل ضعیفتره یا قویتر؟
داخل این سایت که قویتره بعدشم ارزونترم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون در مورد اینا چیه؟
intel core i3
fx 6200
amd fx 4170
AMD A8-3850K Llano socket fm1
Last edited by javad2015; 06-01-2013 at 11:40.
همونطور که قبلا هم اشاره شد ، پردازنده ها رو بطور کلی نمیشه مقایسه کرد.
عوامل زیادی در پرفرمنس یک پردازنده تاثیر دارند. و معماری و تکنولوژی ساخت پردازنده های اینتل به گونه ای هست که در بازیها پرفرمنس بهتری به کاربران میدن در مقایسه با مدل مشابه از AMD.
به نظر من پردازنده پیشنهادی از اینتل یا موردهای دیگه ای از Core i3 به مراتب مناسبتر هستند برای گیم.
نقطه قوت پردازنده های amd نسبت به اینتل در کدام زمینه هست؟
به نظر من در رنج قیمتهای پایین ، در کاربردهای عادی و گاها در طراحی و کارهایی که به هسته بالا نیاز هست ، به خصوص پردازنده های 8 هسته ای AMD انتخابهای خوبی هستند.
برای بازی کلا یه i3 کافیه .یه i5 کاملا کفایت میکنه
در مورد 4100 و یه i3 خوب i3 برتره ودر خریدش شک نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)