تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: میخچه پا

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با VESTA عزیز موافقم ....

پای بابام میخچه داشت.....وقتی کفشش رو عوض کرد و یه کفش راحت مثل کفش تابستونی پوشید کاملا از بین رفت...

پیش دکترم رفت بهش چند تا محلول داد ولی وقتی استفاده کرد هیچ تاثیری نداشت....

بهترین درمان انتخاب کفش مناسبه.....یعنی به طور کل پا نباید در معرض سایش و جای تنگ قرار بگیره......

به نظر من بهتره روی زخم باز باشه ...........

ولی بازم مشورت با پزشک متخصص در اولویته.........

2. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ضمن تشکر از پیشنهادات دوستان ، فقط یه سوال :

سفید شدن سطحی دور زخم ، عفونته یا نشون دهنده ی خوب شدنش هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمن تشکر از پیشنهادات دوستان ، فقط یه سوال :

سفید شدن سطحی دور زخم ، عفونته یا نشون دهنده ی خوب شدنش هست؟

معمولا نشون دهنده ی خوب شدنه..داره پوستش ترمیم میشه....

ولی اگه احساس میکنی که درد داره و متورم که نشونه ی عفونته......

5. 2 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خیلی ممنونم از کمک تون دوستان تا این لحظه ،

از نظر شما سوراخ های بسیار ریز روی سطح عمل شده نشون دهنده ی چی هستند؟ (جای ریشه میخچه اند یا اینکه میخچه هنوز وجود داره؟)

ضمنا شستشوی سطح رو پیشنهاد می کنین ؟ (حدودا 1 روز و نیم گذشته)

7. این کاربر از master0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم از کمک تون دوستان تا این لحظه ،

از نظر شما سوراخ های بسیار ریز روی سطح عمل شده نشون دهنده ی چی هستند؟ (جای ریشه میخچه اند یا اینکه میخچه هنوز وجود داره؟)

ضمنا شستشوی سطح رو پیشنهاد می کنین ؟ (حدودا 1 روز و نیم گذشته)

برای شستشو یکم زوده بهتره 2-1 روز دیگم صبر کنی....بعد از اون با آب ولرم شستشو بده و خوب خشکش کن

ولی در مورد اون سوراخ های کوچیک صلاحیت نظر دادن راجع بهش رو ندارم...احتمالا دوستانی که تجربه داشتن بهتر میدونن

9. 2 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام مجدد دوستان ،

می خواستم بدونم روش درمان با لیزر هم وجود داره ؟ چقدر درد داره؟ کسی تا حالا لیزر کرده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان به یک دکتر جراح حرفه ای نشون دادم !

الان دارم از شدت ترس می میرم گفت باید عمل مجدد بشه !

اون طور که با دست بهم نشون داد ، قراره کلی از گوشتم رو برداره فردا !

اگر پیشنهادی دارید برای بعد از عمل بفرمایید !

دکتر می خواد کاملا دور میخچه رو تا شعاع زیادی برداره یعنی جایی که من لمسش می کنم هیچ دردی نمی گیره و مشکلی نداره ... به نظر تون چکار کنم الان ؟

ضمنا به نظر تون روش هایی مثل گذاشتن سیر داغ و غیره که تو لینک زیر هم نوشته شده جواب میده یا نه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر
    Last edited by master0; 22-01-2013 at 21:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان من خواستم دوباره یه سری نتایج و تجربه رو در اختیار دوستان بزارم تا اگه کسی بعدا اینجا رو خوند شاید به دردش بخوره :

هر وقت میخچه داشتین ، برای بیرون آوردنش در اسرع فرصت اقدام کنین و فقط دو تا چیز رو در نظر بگیرین : تعویض کفش (کاملا حل میشه و میخچه جدید دیگه نمی بینین) و عدم جراحی اون بخش توسط خودتون!

اولین اقدام تون هم استفاده از چسب میخچه باشه حله . برای میخچه های کوچیک و حتی برخی میخچه های بزرگ جواب میده ..

راستش من الان تقریبا همه روش ها رو تجربه کردم واسه میخچه (جراجی مختصر توسط پزشک عمومی - چسب میخچه - محلول اسید سالسیلیک - محلول گیاهی - آب لیمو! - کوتر و سوزوندن - فریز)

حتی اگه میخچه تون بزرگ هم شد ، برای جراحی فوری اقدام نکنید .

من یه محلول دست ساز یه دکتر جراح حرفه ای برام نوشت و دارو خونه اون رو ساخت و به پام زدم ، و میخچه ها اولش کوچیک و بهتر بگم ضعیف شدن . بعدش دوباره از چسب استفاده کردم و ریشه شون راحت با چسب اومد بیرون (بعضی هاش)

الان هم که دو تا دیگه که بزرگترین شون بودن رو کوتر کردم و فکر کنم اینا هم بزودی با همون چسب ها در بیان .

بهترین راهش هم در مرحله اول به تجربه خودم ، استفاده از چسب میخچه و تعویض اون هر 2 - 3 روز و کندن پوست های مرده با ناخن . و اگه جواب نداد فریز روش خوبیه. (کوتر هم مشابه اینه ولی خونریزی هم داره + آمپول های بی حسی ..)
    البته سعی کنید اولش که میخچه ها رو دیدید با یه پزشک مختصص پوست هم درمیون بزارین بهتره...

13. 2 کاربر از master0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

متاسفانه
    من فرصت نکردم توصیه های دوستان رو بخونم...
    ولی با شناختی که از دوستای خوبم مثل رعنا و وستا دارم مطمئن هستم که توصیه های لازم رو بهت کردن...
    دوست خوبم...
    یكی از روش‌های درمانی كه امروزه بسیار رایج شده، استفاده از چسب ‌های میخچه است كه می ‌توان آن ها را از داروخانه تهیه كرد. این روش درمانی، به ظاهر ساده بوده و چون چسب‌ها حاوی اسید سالیسیلیك است ممكن است پوست را تحریك كرده و باعث ایجاد عفونت شود، به خصوص در افرادی كه جریان خون ضعیفی دارند. از سویی، این چسب‌ها تنها در مواردی كه میخچه بسیار خفیف و سطحی باشد موثر است. بنابراین پزشكان استفاده از چسب‌ های میخچه را خیلی توصیه نمی‌ كنند، مگر در موارد سطحی.

من به شخصه حتی در موارد خفیف هم اعتقادی به چسب میخچه ندارم به هیچ وجه...

شما مطمئنی میخچه هست و پینه نیست؟این 2 شدیدا مشابه هستن ولی یک ضایعه ی پوستی مشترک به حساب نمیان....

در حال حاضر موثر ترین داروی برای از بین بردن میخچه محلولی به اسم VERUMAL هست...
    این محلول که حاوی همون اسید سالیسیلیکی که در بقیه محلول ها هم موجوده هست اما با کیفیت ساخت شدیدا بهتر و فرمولاسیون شدیدا موثر تر...
    شدیدا کم یابه...
    یادمه خودم واسه اشخاصی که نیاز به این محلول داشتن میگشتن به دنبال این محلول و تعدادی بسیار کمی یافت میکردم(ساخت کشور آلمان)

برای موارد شدید گاها توصیه میکنم این محلول تا 3 ماه استفاده بشه....
    و در موارد خیلی شدید که نیاز به جراحی دارن باز هم پزشک هایی که این محلول رو میشناسن(که شدیدا تعداد انگشت شماری هم به حساب میان) ابتدا سعی میکنن با این دارو عمق این ضایعه رو کمتر کنن تا جراحی سطحی تری نیاز باشه(که معمولا بعد از 3 ماه حتی در موارد خیلی شدید هم این دارو موثر واقع میشه)

وستای عزیز درست گفتن...حتما از کرم های پا استفاده کن!و حتما از کرم های پایی که حاوی درصد اسید سالیسیلیک هستند استفاده کنید...

در مورد اون لایه لایه شدن اون ناحیه هم باید بگم که کلا مکانیسم این داروها به این شکل...با شل کردن پیوند سلولی لایه های سطحی پوست رو از بین میبره و باعث ایجاد لایه های جدید تر میشه تا اینکه اونقدر این عمل پیدا میکنه تا ضایعه ی اون ناحیه از بین بره...
    همشون ایجاد پوسته ریزی میکنن...

15. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

منم کف پنچه پام 2-3 ماهی بود میخچه داشت هرچی چسب زدم چون ریشش عمیق شده بود در نیومد!
    روز یکشنبه با یه جراحی سرپایی درش آوردن این چند روز خونه بودم از فردا هم میرم سر کار فقط گفته فعلا کفش نپوش که فشار نیاد!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •