تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: کمترین هزینه بیشترین کارآیی INTEL یا AMD

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوست عزیز

چند نکته در باره ی سوالاتی که پرسیدید به طور خلاصه عرض میکنم:

برای کاربرد گیم بهتره سراغ پردازنده های سوکت 1155 اینتل برید، یک پردازنده G630 اینتل که قیمتی در حدود 180 تومن داره در گیم کارایی خوبی داره و قیمتش هم مناسب هست، اینتل در رده پردازنده های ارزون قیمت خیلی خوب عمل کرده و خریدش منطقی تر هست. دیگه ارزون بودن پردازنده های AMD توجیه مناسبی برای خریدشون نیست.

به طور کلی از فکر خرید APU های AMD سوکت FM1 بیرون بیایید، چرا که در اون پردازنده ها بر روی توان گرافیکی مجتمع تمرکز شده و قدرت پردازشی در سطح متوسطی قرار داره، که طبیعتا" برای کسی که کارت گرافیک مجزا تهیه میکنه کاربردی نداره.

کارت های گرافیکی مثل 5450، 6450، GT 520، GT 610 اصلا" کارت گرافیک نیستند و خریدشون به هیچ وجه توصیه نمیشه. برای گیم باید تمرکزتون بر روی کارت گرافیک باشه، نه اینکه کلی هزینه ی پردازنده کنید و یک کارت گرافیک بسیار ضعیف تهیه کنید.

پیشنهاد من برای سیستم گیم با 800 تومن اینه:

CPU: Intel G630: 180
    MB: ASRock H61 iCafe: 195
    RAM: 1X4GB 1333: 55
    VGA: Sapphire 7770 1GB GDDR5: 350

با فروش سیستم فعلیتون میتونیید پردازنده بهتری تهیه کنید و یک پاور مناسب هم برای سیستم بگیرید، پاور مناسب برای سیستم پیشنهادی بنده 450 وات هست.

2. 5 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sezareta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کارت های گرافیکی مثل 5450، 6450، GT 520، GT 610 اصلا" کارت گرافیک نیستند و خریدشون به هیچ وجه توصیه نمیشه. برای گیم باید تمرکزتون بر روی کارت گرافیک باشه، نه اینکه کلی هزینه ی پردازنده کنید و یک کارت گرافیک بسیار ضعیف تهیه کنید.
    تشکر بابت راهنماییتون رو نمیتونم فقط در استفاده از دکمه تشکر اون پایین پست خلاصه کنم ودر اینجا هم از شما تشکر میکنم
    فقط 2 تا سوال برام بوجود اومده اول اینکه : اول اینکه حد اقل سیستم مورد نیاز بازی در حد DMC5 رو CPU های 2 هسته ایی و 2.7 و بالا تر معرفی کرده و CPU های نرمال و پیشنهادی برای این بازی رو 4 هسته ایی و 2.7 الی 3 مگاهرتز پیشنهاد داده

در حالی که اگر اشتباه نکنم INTEL 4 هسته ایی هاش حدود 700 تومان هست قیمتش (منبع قیمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    ودر نهایت آیا با کارت گرافیک SAPPHIRE HD 6570 DDR3 1 GB میشه این بازی و بازی های در این حد رو با کیفیت معمولی بازی کرد؟
    و یک سوال دیگه آیا سایت و منبع فارسی برای مین های ASROCK که قیمت و مشخصات اونها رو زده باشه وجود داره؟
    با تشکر

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تشکر بابت راهنماییتون رو نمیتونم فقط در استفاده از دکمه تشکر اون پایین پست خلاصه کنم ودر اینجا هم از شما تشکر میکنم
    فقط 2 تا سوال برام بوجود اومده اول اینکه : اول اینکه حد اقل سیستم مورد نیاز بازی در حد DMC5 رو CPU های 2 هسته ایی و 2.7 و بالا تر معرفی کرده و CPU های نرمال و پیشنهادی برای این بازی رو 4 هسته ایی و 2.7 الی 3 مگاهرتز پیشنهاد داده

در حالی که اگر اشتباه نکنم INTEL 4 هسته ایی هاش حدود 700 تومان هست قیمتش (منبع قیمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    ودر نهایت آیا با کارت گرافیک SAPPHIRE HD 6570 DDR3 1 GB میشه این بازی و بازی های در این حد رو با کیفیت معمولی بازی کرد؟
    و یک سوال دیگه آیا سایت و منبع فارسی برای مین های ASROCK که قیمت و مشخصات اونها رو زده باشه وجود داره؟
    با تشکر
    خواهش میکنم.

1. تعداد هسته های پردازنده اهمیت داره اما مهمتر از تعداد هسته معماری پردازنده هست.
    در لینک زیر میتونید ببینید که چطور یک پردازنده 2 هسته ای یک پردازنده 4 هسته ای رو پشت سر گذاشته! (بعضی تست ها Lower is Better هستند)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنابراین تعداد هسته و فرکانس رو فراموش کنید، مهم اینه پردازنده ها در عمل چطور ظاهر میشن، تعداد هسته و فرکانس زمانی مهمه که معماری یکسان باشه، نه اینکه دو کمپانی Intel و AMD رو مقایسه کنید و بگید AMD میخوام چون هسته هاش بیشتره در حالی که در عمل کاراییش ممکنه کمتر باشه.
    همچنین یک پردازنده 2 هسته ای با فناوری سال 2011 حدود 2 برابر یک پردازنده 2 هسته ای فناوری سال 2007 قدرت داره، حالا شما چطور میتونید فقط تعداد هسته و فرکانس رو ملاک انتخاب قرار بدید؟

اون مشخصات سیستم مورد نیاز که برای بازیها عنوان میشه چندان مهم نیست، چون توش خیلی فاکتور ها لحاظ نشده و فقط یک تصویر کلی از سیستم مورد نیاز برای اون بازی ارایه میکنه.

2. کارت جالبی نیست و به درد نمیخوره، سعی کنید کارتی که بهتون معرفی کردم رو تهیه کنید.

3. مشخصات رو از ساییت سازنده ببینید، قیمت رو هم درست زدم، سایت مشهد شاپ فکر میکنم قیمت مین های ازراک رو داشته باشه.
    Last edited by PC_Expert; 04-01-2013 at 14:28.

5. 7 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز

چند نکته در باره ی سوالاتی که پرسیدید به طور خلاصه عرض میکنم:

برای کاربرد گیم بهتره سراغ پردازنده های سوکت 1155 اینتل برید، یک پردازنده G630 اینتل که قیمتی در حدود 180 تومن داره در گیم کارایی خوبی داره و قیمتش هم مناسب هست، اینتل در رده پردازنده های ارزون قیمت خیلی خوب عمل کرده و خریدش منطقی تر هست. دیگه ارزون بودن پردازنده های AMD توجیه مناسبی برای خریدشون نیست.

به طور کلی از فکر خرید APU های AMD سوکت FM1 بیرون بیایید، چرا که در اون پردازنده ها بر روی توان گرافیکی مجتمع تمرکز شده و قدرت پردازشی در سطح متوسطی قرار داره، که طبیعتا" برای کسی که کارت گرافیک مجزا تهیه میکنه کاربردی نداره.

پیشنهاد من برای سیستم گیم با 800 تومن اینه:

CPU: Intel G630: 180
    MB: ASRock H61 iCafe: 195
    RAM: 1X4GB 1333: 55
    VGA: Sapphire 7770 1GB GDDR5: 350

با فروش سیستم فعلیتون میتونیید پردازنده بهتری تهیه کنید و یک پاور مناسب هم برای سیستم بگیرید، پاور مناسب برای سیستم پیشنهادی بنده 450 وات هست.
    با این سیستم کاملا موافقم با بودجه 800 تومن و کارایی خوب داره تو این رنج ولی فکر کنم این سیس با یه پاور به 900 تومن برسه
    ازقیمت پاور اطلاعی ندارم -فقط یه پاور در حد 400و کمی بالاتر باید تهیه کنی
    در مورد گرافیک 7770 سافایر قیمتش 370 تومنه
    کلا از دو ترکیب amd پیشنهاد شده توسط عیرضا و این سیس نمیتونی فرا تر بری و دقیقا محدود به همین دوسیستم میشی -ولی من به شخصه سیس اینتلو میپسندم ارزششو داره

7. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m_s_r_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

CPU : intel G645
    M.B : h61هر مدلی که ارزونتر بود
    VGA : nvideia GT430 128 bit
    RAM : 2*2 1333

اگر هم مشهدی هستی پیام بده قیمت مناسب میتونم پیدا کنم.

9. این کاربر از m_s_r_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان سوال جدید
    اگر مینی بخرم که ddr3 باشه آیا میتونم از RAM های فعلی سیستم که DDR2 هست استفاده کنم؟
    به عبارتی RAM DDR2 رو روی مینی که DDR3 هست نصب کرد؟
    و در مورد کارت گرافیک هم همینطور؟ آیا میشه کارت گرافیک که DDR2 هست رو روی یه مین DDR3 نصب کرد؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد رم باید بگم که خیر نمیتونین. ولی در مورد گرافیک فرق میکنه ، اگر مادربورد شما شکاف pcie2 یا pcie3 رو داشته باشه ( که همه مادربوردها دارن ) اونوقت هر کارت گرافیکی با هر ظرفیتی و با هر پهنای باندی رو ساپورت میکنه ( DDR2 , DDR3 , DDR5 )

12. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    اگر بخوام یه کارت گرافیک در حد 400 تومن بگیرم چه کارتی پیشنهاد میدید؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اگر بخوام یه کارت گرافیک در حد 400 تومن بگیرم چه کارتی پیشنهاد میدید؟
    Sapphire 7770 1GB DDR5

15. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 3dmap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض راهنمايي براي خريد

براي قطعات زير چي پيشنهاد ميكنيد براي كارهاي گرافيكي مثل تري دي و رندر كردن با vray بودجه هم در حدود 1.500.000 تومن
    مين
    سي پي يو
    گرافيك
    رم
    پاور
    كيس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •