تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 52

نام تاپيک: بی حوصلگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام مهدی جان

یه چیزی بگم شاید به دردت بخوره...منم مدتی خودمو بدجور به بی خیالی زده بودم.با هیچ چیز کار نداشتم و فقط و فقط چسبیده بودم به خودم و دنیای خودم...میگفتم فقط منافع شخصی و دیگر هیچ....

اما واقعیت اینکه ما داریم زندگی اجتماعی رو ادامه میدیدم.اجتماعی که بعضی وقتها توش تبعیض هست..فاصله طبقاتی شدید هست..بروکراسی هست..فقط و فحشا هست...فساد اداری هست...قانون شکنی و حق خوری هست...وخیلی ناعدالتیهای اجتماعی و مدنی

به نظرم من باید در برخورد با این مسائل اعتدال رو رعایت کرد.نه اینکه بی خیال اینا بشی و بگی به من چه آخه هر کی هر کاری دوست داره بکنه و نه اینکه بشینی شب و روز غصه این مسائل روبخوری....اینطوری از پا درمیای

اما همیشه سعی کن این مسائل برات مهم باشه و تا جایی که میتونی هم خودت و هم دیگران کارهایی رو انجام بدید که این موضوعات کمرنگ بشه...اگه من و شما بی خیال این مسائل باشیم که جامعمون روز به روز داغونتر میشه....سنگ روی سنگ بند نمیاد...احساسات و انسانیت از بین میره....

بگذریم سرتو به درد آوردم....اما یادمه امام حسین گفته اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید....این حرف یعنی اینکه بی تفاوت نباشید
    ممنون حمید جان ....

چندباری هست که از انجمن اخراج شدم . از سال 2009 یا 2010 عضو این انجمن هستم . شاید اوایل به طور جدی تو بحث ها شرکت نمیکردم اما چند وقتیه با این یوزرم دارم فعالیت میکنم ..... چند باری تعلیق و چند باری هم بن شدم .... این الان نام کاربری سومی که دارم فک کنم ..... این نشون میده که من زیر بار حرف زور و بی عدالتی نمیرم و نخواهم رفت . مثل عده ای نیستم که جلوی بعضی ها دولا راست بشم تا سمتم رو حفظ کنم و خودمو عزیز کنم ..... حتی بازم اگه جاش برسه حقمو میگیرم حتی اگه شده به اخراجم منجر بشه ....

دوس دارم مثل مرد بمیرم تا اینکه زیر بار همچین چیزایی برم ... این مثالو زدم تا بدونی نسبت به هیچ چیز بی تفاوت نیستم ......

خیلی حرفای نگفته تو دلمه که هنوز نگفتم ..... اگه شرایطش پیش بیاد به موقش پته ی کل ملت رو میریزم رو آب ..... فعلا ظرفیتم پر نشده هنوز ......

2. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظرم لا اقل تو نت به این چیزا اهمیت ندین بیرون نت رو با آقای hamid_diablo موافقم ..

از محیطی که فک میکنید آزارتون میده فاصله بگیرین نه اینکه کاملا بذارینش کنار نه ..

یه مدت وارد اون محیط ها نشین یا سعی کنید اون آدم هایی که آزارتون میدن رو نبینین ..یه راه دیگش هم اینه که تو نت برای خودتون باشین به خودتون فکر کنید و انتظاری از کسی نداشته باشین

مثلا شما میاین انجمن از اطلاعات مفیدش بهره میبرین و اطلاعات مفید خودتون رو میدین به بقیه این براتون احساس لذت داره وقتی یه نفر از اطلاعات شما استفاده کرده انتظار دیگه نداشته

باشین تا اگه به نظرتون بی عدالتی هم پیش اومد آزارتون نده منظورم اینه که هدفتون رو از فعالیت کردن تو نت مشخص کنید اگه هدفتون فعالیت مفیدی باشه که براتون لذت بخشه 1000 بار هم

بن شین براتون آزار دهنده نیست دفعه بعد هم به فعالیت مفیدتون ادامه میدین

4. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

درکل آدمی هستم که اگه برام بی عدالتی پیش بیاد حتی شده به قیمت اعصاب خردیم هم پیش بره وامیستم و تو اون جدال و بحث شرکت میکنم ( ما تو محیط خودمون میگیم خروس جنگی ) .... مثلا الان دارم یه جایی یه کاری میکنم و واقعا احساس کنم که داره حقم خورده میشه ( چیزی که واقعا حق با من باشه منظورمه ) به خودم نمیگم که آره بیخیال بره از محیط دور شم تا اعصابم خرد نشه .. به خودم بگم همه جا بی عدالتی هست دیگه چه میشه کرد ... نه اینجوری نیستم ... محکم وامیستم و تا تهش هستم ... لااقل اگه صدام به جایی نرسه و بازم نتونم با اصرارم حقمو بگیرم لااقل بعدش دلم نمیسوزه که چرا فرار کردم و جوابشو ندادم .....

کلا آدم صبوری هستم ... به این راحتی ها از کوره در نمیرم .... ولی اگه عصبانی شم بدجوری میشم .
    Last edited by Eblis 2011; 01-01-2013 at 20:19.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درکل آدمی هستم که اگه برام بی عدالتی پیش بیاد حتی شده به قیمت اعصاب خردیم هم پیش بره وامیستم و تو اون جدال و بحث شرکت میکنم ( ما تو محیط خودمون میگیم خروس جنگی ) .... مثلا الان دارم یه جایی یه کاری میکنم و واقعا احساس کنم که داره حقم خورده میشه ( چیزی که واقعا حق با من باشه منظورمه ) به خودم نمیگم که آره بیخیال بره از محیط دور شم تا اعصابم خرد نشه .. به خودم بگم همه جا بی عدالتی هست دیگه چه میشه کرد ... نه اینجوری نیستم ... محکم وامیستم و تا تهش هستم ... لااقل اگه صدام به جایی نرسه و بازم نتونم با اصرارم حقمو بگیرم لااقل بعدش دلم نمیسوزه که چرا فرار کردم و جوابشو ندادم .....

کلا آدم صبوری هستم ... به این راحتی ها از کوره در نمیرم .... ولی اگه عصبانی شم بدجوری میشم .
    دوست عزیز واقعا برام جایه تعجبه تا جایی که من اطلاع دارم شما بزرگترین مشکل پسر ها رو ندارید و معاف شدید
    اونوقت معتقدی حقتون داره خورده میشه ؟ هر ازگاهیی بیا تو تاپیک مشاوره ببین حق کی داره خورده میشه
    شما همین الان 2 سال از همسن های خودتون جلوترید ازش استفاده کن برادر من
    Last edited by SNOW PATROL; 01-01-2013 at 21:15.

7. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوست عزیز واقعا برام جایه تعجبه تا جایی که من اطلاع دارم شما بزرگترین مشکل پسر ها رو ندارید و معاف شدید
    اونوقت معتقید حقتون داره خورده میشه ؟ هر ازگاهیی بیا تو تاپیک مشاوره ببین حق کی داره خورده میشه
    شما همین الان 2 سال از همسن های خودتون جلوترید ازش استفاده کن برادر من
    سلام دوست من . دقیق متوجه صحبت هاتون نشدم . این قسمتی که بولد کردم یعنی چی دقیقا ؟ چون معاف شدم یعنی حقم خورده نمیشه ؟ نباید میشدم ؟

اینم اضافه کنم برای اطلاع برخی دوستان گلم : من معاف کامل نشدم و آموزشی رو رفتم .

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوست من . دقیق متوجه صحبت هاتون نشدم . این قسمتی که بولد کردم یعنی چی دقیقا ؟ چون معاف شدم یعنی حقم خورده نمیشه ؟ نباید میشدم ؟

اینم اضافه کنم برای اطلاع برخی دوستان گلم : من معاف کامل نشدم و آموزشی رو رفتم .
    من فکر میکنم این دوستمون منظورش از بیان این مطلب این بوده که به همون اندازه که دلیل وجود داره که از شرایط شاکی باشید گاهی هم بعضی مسائل هست که ممکنه به نفعتون بوده باشه و جای امیدواری!
    البته برای همه همینه!
    فقط کافیه خوبی ها و بدی هایی رو که در اطرافمون هست درکنار هم ببینیم اونوقت شاید بهتر باشرایط موجود کنار بیایم

10. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا داداش خدمتت که عرض کنم دروغ چرا بگم من به یه چیز معتقدم خدمت یا برای همه کس یا هیچ کس
    البته بعضی وقت ها شرایط جور نیست مثل پزشکی و ...
    بحث سر این نیست که حق شما خورده میشه یا نمیشه در یک شرایط برابر با یک جوان ایرانی که باید بره خدمت
    اگر حق اون فرد 100 درصد خورده شده باشه حق شما 30 درصد خورده شده !!
    حالا این که فکر کنید بن شدن یا پاک شدن پست میشه حق خوری پس داداش من هوز ندیدی سربازی رو که به خاطر
    شل بودن بند پوتین 5 روز بازداشتگاه و یک ماه لغو مرخصی به همراه 15 روز اضاف خدمت براش اعمال شده !!

12. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

والا داداش خدمتت که عرض کنم دروغ چرا بگم من به یه چیز معتقدم خدمت یا برای همه کس یا هیچ کس
    البته بعضی وقت ها شرایط جور نیست مثل پزشکی و ...
    بحث سر این نیست که حق شما خورده میشه یا نمیشه در یک شرایط برابر با یک جوان ایرانی که باید بره خدمت
    اگر حق اون فرد 100 درصد خورده شده باشه حق شما 30 درصد خورده شده !!
    حالا این که فکر کنید بن شدن یا پاک شدن پست میشه حق خوری پس داداش من هوز ندیدی سربازی رو که به خاطر
    شل بودن بند پوتین 5 روز بازداشتگاه و یک ماه لغو مرخصی به همراه 15 روز اضاف خدمت براش اعمال شده !!
    راستش باید بگم قضاوت در مورد زندگی دیگران درست نیست . زمانی مجاز به این کار هستی که از تمام جیک و پوکش خبر داشته باشی . من از سربازی معاف شدم درست ، شاید یه دلیل پزشکی داشتم و سلامت نباشم .... پس این دلیل نمیشه که باید عدالت برقرار بشه و منم حتما باید برم ( طبق گفته شما ، که سربازی برای همه کس یا هیچ کس ) ....

به عنوان مثال ، شما حاضری اون سلامتی که من آرزو دارم داشته باشم و نداشته باشی و مثل من از سربازی معاف شی ؟

من در مورد بن شدن و تلعیق یه مثال کوچیک زدم از یه جامعه ی خیلی کوچیک مجازی . حرف اصلی من روی این چیزا نبود . این فقط یه مثال بود ... وقتی تو یه محیط مجازی و کوچیک میشه به این راحتی حق خوری شه دیگه چه انتظاری میشه نسبت به جامعه ی واقعی و بزرگ داشت ؟ به هر حال من در هر صورت وامیستم و خواستار حقم میشم . چه نفعم تموم شه چه به ضررم

در مورد سربازی که مثال زدین والا تا جایی من خبر دارم الان بیشتر نقاط کشور سربازی شده خونه ی خاله . من خودم دوستای زیادی دارم و افرادی رو میشناسم که در حال حاضر سرباز هستند .... اونجوری که شما میگید نیست .... الان سیاست طوری شده که جز آموزشی برای خدمت اصلی اعزام میشی به شهر خودت ( دلیلشم اینه که دولت دیگه هزینه ناهار و شام و ..... شما رو نده ) وقتی تو شهر خودت هستی بعضی روزها تا ساعت اداری هستی و برمیگردی خونه . سربازی مثل قبل نیست که بخوای اینجوری راجع بش بگی . اون دوستتون هم لابد واسه شل بودن بند پوتین این همه جریمه نشده ... حتما یه شیشه خورده ی دیگه ای هم داشته .

از بحث اصلی خارج شدیم فک کنم . خلاصه اینکه قضاوت در یه صورت جایز : اونم زمانی که از تمامی ابعاد ، طرفت رو بشناسی .

یا علی .
    Last edited by Eblis 2011; 01-01-2013 at 21:38.

14. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حذف شود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by SNOW PATROL; 01-01-2013 at 21:51.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام بر ابلیس عزیز

عزیز من نمیدونم روزی چند ساعت پای پی سی هستی ولی این رو میدونم که اگر خیلی زیاد پای پی سی بشینی به مرور باعث سر دردهای شدید و بی حوصلگی و خستگی های مفرط و به مرور حتی باعث عصبی شدن میشه مخصوصا اگر بهش بی خوابی و سایر شرایط بد و خوب زندگی خصوصی رو اضافه کنی (که همه کم و بیش این شرایط بد و خوب رو توی زندگیشون دارند)

من خودم یکی از بزرگترین آرزوهام که توی یه تاپیک دیگه هم گفتم اینکه کاشکی میشد برم یه هفته ای یه جایی دور از هر چی پی سی و موبایل و تی وی و ... حتی جایی که هیچ بنی بشری نبود فقط یه هفته زندگی میکردم و فقط نفس میکشیدم ... زندگی کردن توی شهرهای بزرگ و شلوغ و این زندگی ماشینی به مرور ادم رو تبدیل به ادم آهنی میکنه و احساسات رو از بین میبره اون موقعست که آدم به مرور از درون حس بی حوصلگی و بی قراری و ... حتی عصابنیت بهش دست میده چرا که روح آدم از درون داره فریاد میزنه از این طرز زندگی و از این نا آرامی ها و چیزهایی که خودت هم گفتی توی جامعه می بینی و ... خسته شدم و ...

دوستان بیشتر چیزها رو مثل ورزش کردن و ... گفتن منم چیزی که به ذهنم میرسه اینکه تا جایی که خودت صلاح میدونی از پی سی و موبایل و تی وی و ... یه کم دور شو و جاهایی برو که بهت یه کم بیشتر آرامش بده و همراه با سکوت باشه و البته در مورد عصبانیتت اینکه یکی از دوستان گفت ورزش رزمی خیلی درست گفت ورزش رزمی که توش مبارزه داشته باشی و بتونی اونجا خشمت رو تخلیه کنی خیلی بهت کمک میکنه و البته مراقب باش که خارج از محیط نت خشمت خدایی نکرده باعث ایجاد دردسر نشه (البته اگردر اون حد باشه )

در مورد ناعدالتی کاملا درکت میکنم (مراجعه شود به امضا ء) و اینکه سعی میکنی حرفت رو برنی و یا حقت رو هم بگیری تحسینت میکنم چون خیلی ها رو میشناسم (البته توی دنیای واقعی ) انقدر توی سرشون زدن و صداشون در نیومده به نوعی به این زندگی کردن عادت کردن اگرچیزی از نظرت شما ارزش به حساب میاد که از بابت اون ممکنه خیلی چیزها رو از دست بدی یا شرایطت بد بشه ولی بقیه برای اون کار شما خیچ ارزشی قائل نباشن شما اهمیت نده و فقط به ارزش های خودت مثل همین نادیده نگرفتن بی عدالتی عمل کن

بلا نسبت دوستان این تاپیک ممکنه خیلی ها این حرفات رو درک نکنن چرا که نفسشون از جای گرم در میاد و تو شرایطش نبودن و فکر میکنند خودشون بدترین شرایط عالم رو داشتن و شاید خیلی از حرف های شما برای اونا مفهومی نداشته باشه پس اینکه بخوای دیگران رو قانع کنی که ارزش های شما هم از نظر اونا ارزش شناخته بشه کار بی فایدست چرا که عقاید و سلیقه ها متفاوته و البته مهمتر از اون شرایط آدمها با هم فرق میکنه و محیطی که توش بزرگ شدن و ...

ایشااله که موفق باشی عزیز

17. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •