تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مشکل استیگمات چشم

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

الان تنها مشکلی که دارم اینه مثلا بعضی وقتا ( شاید هفته ای دوبار ) برای چند ساعت چشم راستم انگار ورم میکنه و خودش خوب میشه ( قسمت بالای چشم منظورمه (( اون توپ زیر ابرو)))

دلایل متعددی میتونه داشته باشه که تا یک متخصص نبینه مشخص نمیشه دلیل اصلیش چیه.
    تجربه ی خودم این رو بیشتر مربوط به کم خوابی یا زیاد خوابی میدونم. ولی باید معاینه بشین.

2. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اخه بی خوابی یا زیاد خوابی باید جفت چشمام اینطور میشد
    بهرحال مرسی بابت جوابا
    منتظر اسم ادرس دکتری که گفتیم میمونم
    ممنون

4. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

بله به همین دلیل عرض کردم که معاینه بشین حتمن. ولی برای خودم بیشتر دلیلش همون بی نظمی در خواب بوده.
    دلایل زیادی داره همونطور که گفتم ، حتی فشار چشم ؛ فشار چشمتون رو هم حتمن براتون معاینه میکنن.

خب در مورد دکترها ، بهترینشون دکتر پرورش فوق تخصص قرنیه هستن من آدرسی از ایشون ندارم چون در کلینیــک
    فعالیت دارن و تاجایی که میدونم قیمتهای کلینیک بالاتر از بیمارستانه.

اما کسی که خود دکتر پرورش به ما معرفی کردن ، دکتر قاسمی هستن که ایشونم از چهره های شاخص چشـم
    پزشکی در تهران هستن ، ایشون رو میتونید در بیمارستان رسول اکرم خیابون ستارخان ( + نیایش ) ملاقات کنیـد.

دکتر قاسمی هم جراح چشم هستن ، چشم خاله ی بنده رو که دچار پارگی پرده ی شبکیه بود رو ایشون عمـــل
    کردن و الان چشم خالم عالیه ، شایان ذکره که این عمل خیلی سخته. جو بیمارستان رسول اکرم یکم ترسناکه ،
    من که به شخصه وقتی میرم اونجا دست و پام میلرزه اما با وجود دکتر قاسمی خیالت راحت باشه

امیدوارم که موفق باشی و مشکلت برطرف بشه.

6. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

عزیز من شماره چشمم خیلی بالاست و حتی به این خاطر از سربازی معافم اما هنوز جرات عمل کردن ندارم ، شما چجوری میخوای با این شماره پایین چشم عمل کنی ؟؟!!..
    از هزینه هاش بگذریم ، فکر میکنی با عمل راحت میشی؟؟ دوره نقاهتش رو هم در نظر بگیر ، درد کمی هم نداره... تا اخر عمرت یه مراقبت های ویژه ای رو باید انجام بدی...... من خودم هم خواهرم هم پدرم عمل چشم داشتن و متاسفانه عمل چشم پدرم ناموفق بود و باعث اسیب شبکیه اش هم شد و مجبور شد چندین عمل دیگه رو انجام بده
    هیچ وقت اینجوری بدون مشاوره پزشک های خوب در مورد همچین مسائل مهمی تصمیم نگیر....

8. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

عزیز من شماره چشمم خیلی بالاست و حتی به این خاطر از سربازی معافم اما هنوز جرات عمل کردن ندارم ، شما چجوری میخوای با این شماره پایین چشم عمل کنی ؟؟!!..
    از هزینه هاش بگذریم ، فکر میکنی با عمل راحت میشی؟؟ دوره نقاهتش رو هم در نظر بگیر ، درد کمی هم نداره... تا اخر عمرت یه مراقبت های ویژه ای رو باید انجام بدی...... من خودم هم خواهرم هم پدرم عمل چشم داشتن و متاسفانه عمل چشم پدرم ناموفق بود و باعث اسیب شبکیه اش هم شد و مجبور شد چندین عمل دیگه رو انجام بده
    هیچ وقت اینجوری بدون مشاوره پزشک های خوب در مورد همچین مسائل مهمی تصمیم نگیر....
    نه من به هیچ وجه حاضر نیستم عمل کنم من از لنز گذاشتنم میترسم چه برسه عمل
    خب من اوایل هیچ مشکلی با عینک نداشتم خیلی هم دوست داشتم ولی خب دیگه خسته شدم و اذیتم میکنه
    من دیدم یکی از فامیلامون که چشماش ضعیف بود رفت لیزر کرد ( من تا اون موقع نمیدونستم لیزر چیه ) ازش که پرسیدم چطور بود و این چیزا گفتش که مثل یه عمل سرپایی هست نه بیهوشت میکنن نه هیچی البته فکر کنم گفت بی حس میکنن دقیق یادم نیست گفت بعد از لیزر هم تا چند روز نباید نور زیاد به چشما بخوره چشما میسوزه
    خب منم دیدم انقد راحته برم لیزر کنم ( لیزر با جراحی خیلی فرق میکنه ) به هیچ وجه حاضر نیستم عمل کنم
    بنظر خوب میاد دیگه فوقش اینه که یه هفته بیرون نمیری بجاش تا اخر عمر از شر عینک خلاص میشی
    من نمیدونستم انقدر شرط و شروط داره لیزر
    تا دکترمو برم ببینم اگه شرایطش رو داشتم حتما لیزر میکنم ( البته اگه همونطور که شنیدم بی دردسر باشه ) اگه گفت عمل و این چیزا که هیچی دیگه
    فقط امیدوارم بشه

10. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •