تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: Core i3 یا Core i5 برای گیم !؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این لپ تاپ هم هستش :
    Fujitsu LifeBook AH-531
    اندازه صفحه:15.6
    RAM: 4GB
    H.D.D: 500 GB
    vga: nvidai GT525M
    Cpu: intel core i5 2.4
    color: black
    به قیمت 1.260
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرتون با این قیمت میصرفه بخرمش ؟ یا میشه با این قیمت لپ تاپ های بهتری گیر آورد ؟
    به نظرتون برای خرید لپ تاپ دست دوم یک سر برم بازار رضا ؟ یا جای دیگه ایی رو سراغ دارید ؟
    دوست عزیز روی لپ تاپ برای بازی اصلا حساب نکن چون i3 لپ تاپ میشه پنتیوم دسکتاپ و اگه بالاترین گرافیک رو هم داشته باشه بازم نمیتونه تمام بازی ها رو های و روان اجرا کنه
    برای نمونه یک لپ تاپ i7 با 8 گیگ رم 3 و گرافیگ 6770 تو بیشتر بازی های خفن باید hd بازی کنی
    در کل باید بگم لپ تاپ برای گیمر های حرفه ای مناسب نیست

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز روی لپ تاپ برای بازی اصلا حساب نکن چون i3 لپ تاپ میشه پنتیوم دسکتاپ و اگه بالاترین گرافیک رو هم داشته باشه بازم نمیتونه تمام بازی ها رو های و روان اجرا کنه
    برای نمونه یک لپ تاپ i7 با 8 گیگ رم 3 و گرافیگ 6770 تو بیشتر بازی های خفن باید hd بازی کنی
    در کل باید بگم لپ تاپ برای گیمر های حرفه ای مناسب نیست
    اتفاقا من گیمر حرفه ایی نیستم ! الان خونه pc دارم ولی خیلی وقته اصلا سمت بازی نرفتم !
    ولی خوب میخواستم یک لپ تاپی هم بگیرم که کند نباشه و حالا اگه یک موقع احیانا خواستم مثلا pes یا gta iv بازی کنم بتونه بکشه
    البته با این توضیحاتی که شما دادید بعدی میدونم این لپ تاپ فوجیتسو همین gta iv رو هم بتونه بکشه !؟!؟
    ولی باز هم میگم من خیلی اهل بازی کردن نیست
    حالا به نظرتون اون لپ تاپه میتونه برام مناسب باشه ؟
    من راستیتش 1.600 پول داشتم و بین خرید گوشی و لپ تاپ مونده بودم ! اگه ببینم اینطوریه که شما میگید فکر کنم بهتر باشه یک لپ تاپی ضعیفتر که کند هم نباشه مثلا با 700 800 تومن بگیرم که بتونم با بقیه پولم هم یک گوشی خوب بگیرم
    نظر شما چیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من همون لپ تاپ بگیری بهتره چون گوشی بعد یک مدت دلت رو میزنه با 1600 یک لپ تاپ متوسط میتونی بگیری که اگه گرافیک مناسبی داشته باشه pes و فیفا رو میتونی بازی کنی ولی بازی های سنگین رو نه
    تو دیجی کالا میتونی مدل های مختلف رو ببینی
    Last edited by mmf66; 17-01-2013 at 09:37.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر من همون لپ تاپ بگیری بهتره چون گوشی بعد یک مدت دلت رو میزنه با 1600 یک لپ تاپ متوسط میتونی بگیری که اگه گرافیک مناسبی داشته باشه pes و فیفا رو میتونی بازی کنی ولی بازی های سنگین رو نه
    تو این لینک میتونی چند مدل رو ببینی

( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    لطفا فقط اون قسمتی که نقطه چین شده رو هم جدا بنویسید که جاگذاریش کنم و بتونم برم سایتش رو ببینم

تو فکرم بود یکذره بودجم رو افزایش بدم و بگردم یک لپ تاپ معمولیه خوب و گوشی گلگسی نوت 1 بگیرم که به جای تبلت هم بشه ازش استفاده کرد
    Last edited by Silent TR; 17-01-2013 at 09:39.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفا فقط اون قسمتی که نقطه چین شده رو هم جدا بنویسید که جاگذاریش کنم و بتونم برم سایتش رو ببینم
    سایت دیجی کالا نمیدونم چرا لینک رو اون جوری نشون میده

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

الان core i5 مشکلی با بازیها نداره و فکر نمی کنم محدودیت ایجاد کنه.شاید یکی دو سال دیگه ضعیف باشه.ولی الان نه.هر چند الان دیگه اکثر بازیها از 4 هسته استفاده می کنند و یکی دو سال پیش بعضی بازیها فقط از دوهسته استفاده می کردند.هنوز محدود کننده اصلی گرافیک هست.مطمئنا i7 برای بازی بهتره. ولی به نظرم i3 دیگه یه کم ضعیف به نظر بیاد.هر چند تو بعضی بازیها هم فرقش رو حس نکنی.ولی بر عکس I5 تکنولو÷ی turbo boost نداره که اگه کم اورد اور کلاک کنه و کلاک هسته ثابت هست

7. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اتفاقا من گیمر حرفه ایی نیستم ! الان خونه pc دارم ولی خیلی وقته اصلا سمت بازی نرفتم !
    ولی خوب میخواستم یک لپ تاپی هم بگیرم که کند نباشه و حالا اگه یک موقع احیانا خواستم مثلا pes یا gta iv بازی کنم بتونه بکشه
    البته با این توضیحاتی که شما دادید بعدی میدونم این لپ تاپ فوجیتسو همین gta iv رو هم بتونه بکشه !؟!؟
    ولی باز هم میگم من خیلی اهل بازی کردن نیست
    حالا به نظرتون اون لپ تاپه میتونه برام مناسب باشه ؟
    من راستیتش 1.600 پول داشتم و بین خرید گوشی و لپ تاپ مونده بودم ! اگه ببینم اینطوریه که شما میگید فکر کنم بهتر باشه یک لپ تاپی ضعیفتر که کند هم نباشه مثلا با 700 800 تومن بگیرم که بتونم با بقیه پولم هم یک گوشی خوب بگیرم
    نظر شما چیه ؟
    مهیار جان من اگه جای شما باشم تموم پولم رو میدم یک چیز خوب میخرم تا اینکه دو تا چیز بی کیفیت بگیرم. تبلت هم میتونی بگیری کار هردو رو میکنه

9. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مهیار جان من اگه جای شما باشم تموم پولم رو میدم یک چیز خوب میخرم تا اینکه دو تا چیز بی کیفیت بگیرم. تبلت هم میتونی بگیری کار هردو رو میکنه
    امین جان اسم منو از کجا میدونستی ؟
    نه دیگه بی کیفیتم نمیگیرم
    اگه بخواهم اون کاری که گفتم رو بکنم میرم مثلا با حدودا 1 تومن یک لپ تاپ core i3 پیدا میکنم که روون باشه و کارمو راه بندازه و کلا قید بازی کردن بازی های جدید با لپ تاپ رو هم میزنم ( چون خودمم هم چند وقته زیاد تمایلی به بازی کردن ندارم) و یک لپ تاپی میگیرم که بشه راحت باهاش فیلم دید و کار های اینترنتی و .... انجام داد
    و گوشی هم یک گلگسی نوت میگیرم که هم کار گوشی رو برام انجام و هم یک جورایی تبلت
    همین الانم از علاالدین اومدم و اونجا گلگسی نوت 1 رو میدادن 1.500 تا 700 ولی بازار موبایل که نمایندگی فکر کنم کامتل بودش که نوت 1 رو میداد 1.470 یا 80 !!!!! یعنی نمایندگی اصلی قیمتش پایینتر از علا الدین بود !

خلاصه اینکه فکر کنم بهتر باشه یک نوت 1 + یک لپ تاپ core i3 بگیرم
    نظر شما چیه دوستان ؟ به نظرتون این دو تا خوب نیستند ؟ به جای اینکه برم کل پولم رو بدم یک لپ تاپ core i7 بگیرم که حالا بعضی موقع ها حوس کردم ( که بعید هم میدونم ) بتونم باهاش بازی هم بکنم ( با pc خونه هم میتونم بازی کنم )

11. این کاربر از Silent TR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ای بابا مهیار یادت نمیاد میخواستی ویندوز نصب کنی روی لپتاپ توی یاهو : دی

به نظر من عاقلانه تره که بری سراغ یه چیزی مث Galaxy S III به مراتب بهتر از Galaxy note هستش.. البته کمی گرونتر ، همچنین گلگسی تب 2 ( تبلت )..
    گلکسی نت دیگه قدیمی شده. یامیتونی صبر کنی مدل 3g دار نکسوس هفت رو بگیری

این از گوشی ...

برای لپتاپ چقدر میخوای هزینه کنی ؟

13. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ای بابا مهیار یادت نمیاد میخواستی ویندوز نصب کنی روی لپتاپ توی یاهو : دی

به نظر من عاقلانه تره که بری سراغ یه چیزی مث Galaxy S III به مراتب بهتر از Galaxy note هستش.. البته کمی گرونتر ، همچنین گلگسی تب 2 ( تبلت )..
    گلکسی نت دیگه قدیمی شده. یامیتونی صبر کنی مدل 3g دار نکسوس هفت رو بگیری

این از گوشی ...

برای لپتاپ چقدر میخوای هزینه کنی ؟
    واای یادم افتاد که چقدر بهت زحمت دادم . واقعا خیلی کمک کردی و کارمو راه انداختی ! الان همون لپ تاپه پام گیر کرد به سیمش و از روی میز کامپیوترم افتاده و سوکت شارژرش کار نمیکنه ! یعنی سوکت رو میزنم به لپ تاپ ، لپ تاپ دیگه شارژ نمیشه ! برعکس امانت هم بود حالا الان واقعا این مسئلش داغونم کرد

برای لپ تاپ هم حدودا فکر کنم 1 تومن برای لپ تاپ دست دوم خوب باشه
    برای گوشی هم الان رام ها جدید دارن برای نوت 1 میان و میخواهم یک گوشی بگیرم که کار تبلت هم یک جورایی انجام بده که نوت به خاطر صفحه بزرگش و کیفیت تصویرش فکر کنم خوب باشه البته باز نظر شما هم صحیحه که میگید اس 3 بهره ولی خوب قیمتش خیلی بالاتر میشه برام و اونطوری خرید لپ تاپ برام سخت میشه ولی اگه نوت1 بگیرم هم کاری که میخواهم رو میتونم با گوشی انجام بدم و هم میتونم یک لپ تاپ خوب بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •