دوست گرامی به فارسی کتاب هاشمیان رو بخونین تا استارت بزنین فعلا...
دوست گرامی به فارسی کتاب هاشمیان رو بخونین تا استارت بزنین فعلا...
با سلام
من یک فايل برنامه نویسی سی شارپ به صورت windows form application پیاده سازی شده می خواهم کد برنامه را به کامل مشاهده کنم و چطور می توانم روی هر buttomای که دستورات نوشته آنها را مشاهده کنم
با تشکر
Last edited by becolony; 03-01-2013 at 01:56.
روی باتن ها دبل کلیک کنین میرین به کدبیهایندش....
همچنین اف۷ رو بزنین میرین تو کل صفحهی کدبیهایند...
توصیه:
برنامه نویسی رو از وسط شروع کنین، هیچوقت یاد نمیگیرین و اکثرا اینجوری شکست خودشون رو تضمین میکنن...![]()
سلام
ببخشيد اين کد در سی شارپ به چه معنی هست؟if (BestInAllIterations.Clusters.HasAnyMember)
راستش نمیدونم.... ولی قیافهی متد یک شرط هست که بررسی میکنه که عضو Clusters از BestInAllIterations هیچ عضوی داره یا نه!!! در حقیقت، کد احتمالا داره داشتن تعداد رکورد بیشتر از ۰ رو بررسی میکنه؟! کد رو از کجا اوردین؟!
از اينترنت گرفتم ،
اين کد را در محيط visual studio .net به زبان سی شارپ نوشته شده اگر بخواهم کلاس دياگرام آن را ببينم بايد چه کار کنم ببخشيد اگر من کد را براتون ارسال کنم البته به ايميلتون تا فردا برام توضيح مختصر از کد به من می دهيد نياز دارم
ممنون میشم اگه کمکم کنيد
از اينترنت گرفتم ،
اين کد را در محيط visual studio .net به زبان سی شارپ نوشته شده اگر بخواهم کلاس دياگرام آن را ببينم بايد چه کار کنم ببخشيد اگر من کد را براتون ارسال کنم البته به ايميلتون تا فردا برام توضيح مختصر از کد به من می دهيد نياز دارم
ممنون میشم اگه کمکم کنيد
البته کلاس دياگرام را خودم پيدا کردم،ممنون از شما
من دیشب هم دیدم پستها رو.... ایا مشکلتون حل شد؟
اگر نه که کدها رو همینجا قرار بدین تا بررسی بشه...(تگ کد رو یادتون نره!)
سلام
ببخشيد کتاب راهنمای جامع برنامه نويسان #C از دايتل با ترجمه بهرام پاشايی انتشارات جهان نو کتاب خوبی هست؟آیا 2010 در بازار هست؟کجا می توانم تهيه کنم
لطفا راهنمايی کنيد با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)