سلام
این سایت مرکزی هست ولی مربوط به زبان پایین صفحه آدرس و شماره تلفن هست بقیه مراکز هم از خودشون بپرسین جوابتونو میدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این سایت مرکزی هست ولی مربوط به زبان پایین صفحه آدرس و شماره تلفن هست بقیه مراکز هم از خودشون بپرسین جوابتونو میدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم ولی اون شماره ها ربطی ندارن به آموزشگاه یا موسسه احتمالی
اون آدرس و شماره تماس مربوط به فروشگاه میشه لینکشو گذاشتم که از خودشون آدرس و تلفن دفتر مرکزی یا شعبه ای دیگه رو بپرسین
ولی از کتاب اول این آدرس رو پیدا کردم الان زنگ بزنید ببینید کسی جواب میده یا نه شاید شمارش عوض شده .
محتوای مخفی: آدرس و شماره تلفن
اگه دوست ندارین کلاس برین یا پول زیاد خرج کنید مجموعه برنامه ذهن برتر (دکتر محمد سیدا) رو از اینترنت پیدا کنید و حتما حتما تهیه کرده نگاه کنید.
به درد من یکی که خیلی خورد.
میشه در موردش یکم توضیح بدی؟
سلام آقای alone اگر در مورد کلاس های تند خوانی و تقویت حافظه نصرت یا هر موسسه دیگه ای چیزی پیدا کردید + هزینه کلاسهای آموزشی لطفا اینجا هم بگید که بقیه دوستان هم استفاده کنن
ممنون
با هیچ کدوم از اون شماره هایی که تو پست های بالاتر گذاشتند تماس نگرفتین ؟
سلام
کلاسای جهاد دانگاهی شریف(گروه تخصصی مطالعه شریف) هس که 10 جلسه 2ساعته 220تومن!!!
بقیه ام فعلا تماسی نگرفتم،تا گرفتاریه دیگه ام حل بشه
بیشتر سره کیفیت این کلاسا بحثه،آیا واقعا خروجی داره با این هزینه!
سلام
امروز توی اینترنت یه تبلیغ دیدم در باره یه نرم افزار به نام تاتات به این آدرس :
کسی باهاش کار کرده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه نسخه نمایشی هم نداره
موسسه تندخوانی نصرت
وبسایت: site: speedreading.ir
تلفن: 66495480
اینکه جواب میده یا نه: شما در هر دوره و کلاسی که شرکت کنید، میتونین به سرعت دوبرابر در مطالعه برسید. کافیه استادتون چند باری این دوره رو تدریس کرده باشه که بتونین تمریناها رو منظم انجام بدین
شما به طور کلی باید در منزل تمرین کنید و تعداد ساعت کلاسها مهم نیست
باید روزی یک ساعتو نیم تمرین انجام بدین
موسسه تندخوانی نصرت توی انقلاب هست دوست عزیز
خوبه قبول دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)