تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 55

نام تاپيک: سیستم کامل واسه گرافیک سه بعدی و گیم با بودجه 3 میلیون تومن.

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من هم با دوستمون موافقم. جای یک هارد ssd در سیستمتون خالیه.
    فکر کنم با خرید ssd هزینه تا 4 میره بالا-من نظرم اینه -یه بار هزینه برای همیشه --
    به حر حال چون کار ایشون در درجه اول ورکینگه ssd خریدش برای سرعت بخشیدن در اجرای برنامه ها و کلا راندمان کاری سیس لازمه -ولی باز میشه ssd رو هم بعد ها به سیس اضافه کرد-

2. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی از توضیحات خوبتون ممنونم, لطفا در مورد مقدار حجم و قیمت هارد ssd هم توضیح بدین. البته امیدوارم قیمت زیادی بالا نره.راستی من یه هارد اکسترنال یک ترا usb3 هم دارم, این تغییری تو ماجرا بوجود نمیاره? بعد اینکه من میخوام ایکس باکسم رو هم به مانیتور وصل کنم, از این نظر هم که مشکلی نیست?

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه مشکلی نخواهید داشت.
    در مورد هارد های جامد هم باید بگم که ظرفیتهای پایین با سرعت بسیار بالایی دارند.
    برای هارد جامد به نظر من برندهای A-DATA , Corsair , Ocz انتخابهای خوبی هستند.
    پیشنهاد من : A-DATA 60GB Sata3 با قیمت حدودا 210

5. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیلی از توضیحات خوبتون ممنونم, لطفا در مورد مقدار حجم و قیمت هارد ssd هم توضیح بدین. البته امیدوارم قیمت زیادی بالا نره.راستی من یه هارد اکسترنال یک ترا usb3 هم دارم, این تغییری تو ماجرا بوجود نمیاره? بعد اینکه من میخوام ایکس باکسم رو هم به مانیتور وصل کنم, از این نظر هم که مشکلی نیست?
    usb3بودن هارد-باید بگم تاثییری در سرعت سیس نخواهد داشت وبا داشتنش نمیتونی بگی نیازی به خریدssd نداری اینا کلا دو بحث سواست ssd به عنوان یه قطعه سخت افزاری به سیس معرفی میشه وتاثیرشو هم میزاره ولی هارد اونم اکسترنال فقط به عنوان یه ابزار در ردو بدل کردن اطلاعاته وتازه رمو پردازنده رو هم در گیر خودش میکنه -usb3 بودنش هم که فقط یه سر پوش رو ماجراست و اصلا چیزیرو حل نمیکنه این در مورد هار های اینترنال sata3 هم کاملا صادقه وهیچ تاثیری به اون صورت نداره
    برای ایکس باکس هم نه میتونی با یه تبدیل 2-1 برای hdmi این کارو بکنی خصوصا ویندوز 8 که در ابن مورد پیشرفت کرده -
    کلا برای این کار شما با حالت های زیر مواجه هستی
    مانیتور شما فقط یک کابل VGA دارد که از مانیتور جدا نمی شود:
    در این حالت شما به یک کابل VGA مخصوص XBOX 360 و یک "تبدیل VGA دو سر ماده" احتیاج دارید. قسمت مخصوص کابل را به کنسول وصل کنید ، کابل مانیتور را به "تبدیل VGA دو سر ماده" وصل کنید و سپس آن را به کابل VGA ، همچنین برای صدا می توانید از خروجی دیجیتال یا معمولی کابل VGA استفاده کنید
    مانیتور شما فقط یک کابل VGA دارد که از مانیتور جدا می شود.
    کلیه موارد بالا را انجام دهید ، فقط دیگر نیازی به تبدیل دوسر مادگی ندارید چون وقتی کابل VGA مانیتور را از مانیتور جدا می کنید ، پورت مانیتور ماده است و کابل کنسول به آن وصل می شو
    مانیتور شما پورت HDMI و خروجی صدا دارد.
    در این حالت باید کابل HDMI (در جعبه X360 Elite موجود است و در فروشگاههای مربوطه قابل خریداری) را به کنسول و مانیتور وصل کنید و صدا را از خروجی مانیتور بگیرید.
    مانیتور شما پورت HDMI دارد ولی خروجی صدا ندارد.
    در این حالت باید کابل HDMI (در جعبه X360 Elite موجود است و در فروشگاههای مربوطه قابل خریداری) را به کنسول و مانیتور وصل کنید و برای صدا گرفتن ، باید کابل مخصوص خروجی صدای X360 را تهیه کنید (XBOX 360 Audio Adapter)
    همچنین می توانید صدا را از کابل HD/AV یا Composite موجود در جعبه بگیرید ، اما قسمتی که به کنسول متصل می شود در این دو کابل خیلی قطور است و در کنار HDMI با هم در کنسول جا نمی شوند ، بنابر این مجبورید به قطر کابل HDMI ، پلاستیک کابل مورد نظر خود را ببرید تا در کنار هم متصل شوند. (این کار در برخی موارد باعث هنگ دستگاه شده.)
    در این حالت باید کابل HDMI (در جعبه X360 Elite موجود است و در فروشگاههای مربوطه قابل خریداری) را به یک تبدیل HDMI-to-DVI وصل کنید ، سپس HDMI را به کنسول و DVI را به مانیتور وصل نمایید.
    همچنین اگر کابل HDMI ندارید ، می توانید بجای خرید کابل و تبدیل ، یک کابل HDMI-to-DVI بخرید.
    برای صدا گرفتن ، باید کابل مخصوص خروجی صدای X360 را تهیه کنید (XBOX 360 Audio Adapter)
    همچنین می توانید صدا را از کابل HD/AV یا Composite موجود در جعبه بگیرید ، اما قسمتی که به کنسول متصل می شود در این دو کابل خیلی قطور است و در کنار HDMI با هم در کنسول جا نمی شوند ، بنابر این مجبورید به قطر کابل HDMI ، پلاستیک کابل مورد نظر خود را ببرید تا در کنار هم متصل شوند. (این کار در برخی موارد باعث هنگ دستگاه شده.)
    Last edited by animsprite; 26-12-2012 at 12:49.

7. 2 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب, پس بخاطر قیمت بالای ssd فعلا بیخیالش میشم. من در نظر داشتم که اگه ssd از این قیمتی که دادین کمتر بود یه مثلا 60 گیگ واسه سیستم عامل و نرم افزارهای اصلی بگیرم و از هارد اکسترنال واسه فایلهای آرشیوی مث فیلم و موزیک و ... استفاده کنم.به هر حال مشخصات شد همون لیست قبلی. بازم از لطف شما دوستان عزیز ممنونم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فقط میمونه کارت گرافیک که با برداشتن 7870 سیستم کامل میشه

10. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب مث اینکه شانس بهم رو کرده! دوستان بودجه رو تا 3600 در نظر بگیرید. یه خورده بیشتر هم میتونم اما واسه تبلت (قلم نوری) لازم دارم. فقط لطفا ریزترین جزئیات قطعات رو هم بگین (مث هارد که ظاهرا بلک و بلو و ... دارن). مرسی.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب همون سیستم دوستمون علی رضارو داشته باش با تو جه به توضیحاتی که نسبت به cpuوramو هارد , گرافیک داده شد خودت یه جمع بندی بکن بلاخره تمام این کامنتا یه نتیجه ای داشته پردازنده و گرافیک و اخر سر چی برداشتی

13. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هارد هم که caviar black-خاویار بلک جدیدترین دست اورد وسترنه چیز خاص دیگه نیست -=رم هم که دو تا4 گیگ شد

15. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اول بگم واسه رم احتمالا همون 16 گیگ رو بردارم. اما مهمترین سوالاتم درباره ی cpu و کارت گرافیکه, بخصوص گرافیک! این cpu که آقا علیرضا معرفی کردن فرکانسش چنده, 3.4 ? بعد مدلهای دیگه مث 3770k-t-s تو کار نتیجه بهتری هم میدن یا واسه کار من زیاد محسوس نیست یا به نسبت قیمتشون ارزش خرید ندارن? قیمتشون چنده? واسه گرافیک هم, همین خوبه یا مدل بالاتر که به بودجه من بخوره هم هست? مثلا همین 7870 چطوره? حالا سوای این, نظرتون درباره gtx660 یا مدلهای دیگه انویدیا چیه? و در آخر قیمت همین هارد اما 2 ترا چنده?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •