یعنی شما تو دانشگاه دولتی هر ترم ، بالای 2000صفحه کتاب میخوندین ؟ بعدشم هر پاراگراف رو تحلیل میکردین ؟ نکنه منظورت تو طول دوره دانشگاهی 2000صفحه ؟
یعنی شما تو دانشگاه دولتی هر ترم ، بالای 2000صفحه کتاب میخوندین ؟ بعدشم هر پاراگراف رو تحلیل میکردین ؟ نکنه منظورت تو طول دوره دانشگاهی 2000صفحه ؟
نه من برای هر درسم چند تا منبع داشتم 200 صفحه جزوه 300 صفحه کتاب + اجزوه هایی که باید برای آزمایشگاه هر درس میخوندم این برای یه درس ! خودتون 142 واحد درس ( 8 ترم تحصیلی) رو حساب کنید تا آخر دانشگاه چند صفحه میشه
ســـلام
سایت هست به اسم اطلاعات دارویی حتما حتما حتما تو موارد خاص که با بیماری رو به رو هستین که نیاز به مصرف دارو برای طولانی مدت هست از عوارض دارو باخبر باشین.
من خودم 2 بار این تجربه بد رو داشتم.
الانم توی سایت اطلاعات دارویی ذکر شده که بعد 8 هفته اگه با دارو به نتیجه نرسیدید مصرف اونو قطع کنید.بعد شما یک ساله دارین این دارو رو مصرف میکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه از عوارض جانبی باشه مشکلت .ممکنه یه مشکل موقت باشه به دلیل شرایط خاصی که الان توش هستی.
مصرف دارو رو کم کم ، کمش کن و بعد یه مدت قطع کن.
اگه افسرده ای یا هر بیماری روحی دیگه ای با توجه به سنتون نیازی به مصرف قرص اونم به این شدت نیست.من مادر 50 سالمو نمیزارم قوص اعصاب و کلا روان بخوره بعد شما با این سن
از این قرصها مصرف میکنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)