تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 33 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 329

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله شانزده تیم

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رئال و منچستر واقعا تیمای بدشانسین چون بدترین قرعه ممکن رو خوردن
    ولی رویایی دوباره مورینیو و فرگوسن خیلی می تونه جالب باشه!
    میلان رو هم تقریبا می تونم بگم همون شرایط رو داره و به هر تیمی می خورد باز بیشتر شانس داشت

یه نکته جالب هم اینه که با وجود اینکه تیمای خیلی بزرگ به هم خوردن تیمایی که خیلی بزرگ نیستن مثل مالاگا ، پورتو ، گالاتاسرای ، شالکه و ... در صورت صعود اگه دور بعد هم به تیمای خیلی بزرگ نخورن می تونن حتی تا نیمه نهایی هم پیش برن و من فکر می کنم حداقل یه تیم از اونا بتونه برسه

همین سلتیک تونسته توی مرحله گروهی بارسلونا رو ببره
    بارسا را زده !!!!!!!!!! اگه بارسا میتونست میبردتش ! حتما زورش بهش نرسیده دیگه

همچین اتوبوسی برات بکشن که حال بکنی
    یووه بلده چطوری با تیم های اتوبوسی بازی کنه ........ همین الان هم تو سری آ ، همه تیم ها جلوی یووه 11 نفره دفاع میکنن ! غمی نیست

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدایی یک تیم بدشانس بخوام معرفی کنم آرسناله
    هر سری به تیمای قوی می خورن
    یونایتدم که خورد به مادرید
    میریم واسه شکست رئال
    بازی شاختار دورتموند هم فکر کنم بازی قشنگی باشه

3. 2 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اوه اوه عجب بازی بشه رئال بت منچستر
    آخه رئال چه قدر بدشانسه
    هر سال تو گرو سخت میافته که هیچ مرحله ی حذفی هم به تیم های سخت میخوره
    بازی خوبیه
    حالا کسی دقیقا تاریخ بازی های حذفیو به تاریخ ایران نمیدونه؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی منچستر و رئال از اون بازی هاست که خیلی وقته در حسرتش مونده بودیم
    بعد از اون سالی که رئال در شهر منچستر با نتیجه 4 بر 3 شکست خورد (ولی صعود کرد) فکر نکنم توی این مدت این دو تیم مصافی با هم داشتن !
    بدجوری منتظر این بازی هستم ... اصلا انتظارش رو نداشتم این دو تیم به هم بخورن ... بعد از دیدن قرعه کشی چشمام چهارتا شد .
    از اون بازی های فوق العاده باید باشه ... از حالا در انتظار این بازی هستیم.

بایرن و آرسنال هم بازی جذابیه . بایرن که یک مدته تیم واقعا سر حالیه و توی چمپیونز لیگ هم در این سه - چهار سال اخیر عملکرد خیلی خوبی داشته .
    بایرن امسال که توی فرم خیلی خوبیه و چه در لیگ المان و چه در لیگ قهرمانان واقعا خوب بوده.
    آرسنال هم که همون تیم جوان سابق ولی با انگیزه است . امسال خیردهای خوبی داشتن باید دید توی بازی هایی در این سطح چقدر میتونه کمک حالشون باشن.
    جدال جالبیه ... جدال انگلیس و آلمان همیشه جذابه .

و اما تیم خودم یعنی میلان ...

واقعا قرعه سختی بود ... البته قبل از قرعه کشی به برادرم گفتم که میلان و بارسا 100% مقابل هم قرار میگیرن که همین هم شد و ما هم رفتیم در دریف پیشگویان و غیب گویان
    بارسا که وضعیتش مشخصه و فوق العاده قدرتمند و آماده ترین و قوی ترین تیم حال حاضر جهانه .
    میلان هم که در حال پوست اندازی و ورود به دوره ی جدیدی است . ناامید که نیستم ... حداقل میتونم عیار و تجربه ی تیم فعلی میلان رو بسنجم و ببینم در چه حد و سطحیه .
    با توجه به خیلی مسائل بارسا رو میشه تیم از پیش برنده دونست ... من هم سعی میکنم آمار و ارقام رو مد نظر نگیرم و روی تیمم شرط ببندم.

فوتباله و هزار اتفاق ... شاید یکی از این اتفاقات کمک حال میلان بشه. هر چند که نباید میلان رو دست کم گرفت ... میلان امسال مثل سال های گذشته ستاره نداره ولی بازیکنان با انگیزه زیادی داره.
    تیم هم جوان شده و هم دونده . من هم چشمم به نیروی جوانیه بازیکنانه تیمم هست.

کی فکرش رو میکرد این همه تیم خوب در این مرحله به هم بخورن ؟! فکر کنم این هم از نشانه های آخر زمانه !

6. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یه ســـوال! قرعه کشی از این مزخرفتر می شد؟؟!!
    تصور کنید مالاگا، گالاتسرای، یا سلتیک یا شاختار مرحله بعد حاضر باشن، سه تیم بزرگ مرحله بعد نباشن؟!!
    البته تقصیر قرعه کشی نیست! تقصیر این رئال و میلان و آرسناله که دوم میشن تو گروهشون...
    بازگشت کریس به OT جالبترین اتفاق ممکنه... بازی سختیه، ولی به نظرم میتونیم از پس رئال بر بیایم. البته رئال تجربه اومدن به منچستر رو این فصل داره و این به نفعشون.

8. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه اوه عجب بازی بشه رئال بت منچستر
    آخه رئال چه قدر بدشانسه
    هر سال تو گرو سخت میافته که هیچ مرحله ی حذفی هم به تیم های سخت میخوره
    بازی خوبیه
    حالا کسی دقیقا تاریخ بازی های حذفیو به تاریخ ایران نمیدونه؟
    اونطور که من خبر دارم 12 فوریه بازیهای رفت برگزار میشه و 6 مارس هم بازیهای برگشت
    به تاریخ ایران میشه 24 بهمن بازی رفت و 16 اسفند هم بازی برگشت ...............

10. 3 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازی سخت رئال مقابل یونایتد و مصاف مجدد بارسا و میلان در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا

قرعه کشی رقابت های مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا برگزار شد و تیم های حاضر در این مرحله حریفان خود را شناختند

سایت گل- قرعه کشی رقابت های مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا دقایقی پیش آغاز شد. مقر سازمان یوفا در نیون شاهد برگزاری قرعه کشی رقابت های مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بود. امکان رویارویی دو تیم از یک کشور و تیمهایی که در رقابت های مرحله گروهی با هم در یک گروه بودند، وجود نداشت.

تیم های گلدان یک بدین ترتیب بودند: پاری سن ژرمن، شالکه، مالاگا، دورتموند، یوونتوس، بایرن مونیخ، بارسلونا، منچستر یونایتد

تیم های گلدان 2 نیز: پورتو، آرسنال، میلان، رئال مادرید، شاختار دونتسک، والنسیا، سلتیک و گالاتاسرای

دیدارهای رفت مرحله یک هشتم پایانی در روزهای 12 و 13 فوریه برگزار می شود و بازیهای برگشت این مرحله در روزهای نوزدهم و بیستم همان ماه

* در ابتدای این مراسم گوینده سالن از تیتو، سرمربی بیمار بارسلونا صحبت می کند و می گوید:« تیتو ما همه با تو هستیم. » و این جمله به زبان کاتالان هم اعلام می شود

محتوای مخفی: ادامه 
    برنامه بازیهای مرحله یک هشتم پایانی بدین ترتیب است:

گالاتاسرای - شالکه

سلتیک - یوونتوس

آرسنال - بایرن مونیخ

شاختار دونتسک - بوروسیا دورتموند

میلان - بارسلونا

رئال مادرید - منچستر یونایتد

والنسیا - پاری سن ژرمن

پورتو - مالاگا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/12/20

12. 14 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دقیقا می دونستم به یونایتد می خوریم و از این بابت واقعا خوشحالم ، نه از این جهت که رئال رو از پیش صعود کرده بدونم ، به هیچ وجه ، فقط به خاطر بازی های زیبایی که مطمئنا رقم می خوره و بازی های پرگلی که همه انتظارشو می کشیم. رئال و یونایتد دو تا از اون تیم هایی که هستن که از نظر تاریخی همیشه در کنار کسب نتیجه به دنبال سرگرم کردن بیننده هاشون بودن و هیچ کدوم به خط دفاعی خوب شهرت نداشتن ، اما از اون طرف از نظر تاریخی همیشه دو تا از بهترین خط حمله های اروپا رو داشتن.

14. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

وای که چند سالی بود دلم میخواست یه منچستر رئال دیگه رو ببینم..
    اون باخت 4-3 به منچستر بدون شک بهترین باخت رئال برای من بود..
    هیچ وقت اون بازی یادم نمیره...
    البته مطمئنا حذف شدن یکی از این دو تیم در این مرحله به سود بقیه و به ضرر جذابیت مسابقاته اما خب جذابیت بی نظیرش باعث میشه ارزش داشته باشه..
    +
    جالبه من بازهای قبلی رو مرور کردم، دیدم که جز آخرین رقابت دو تیم، تویه هر 3 رقابت قبلی، تیمی که برنده بوده، اونسال قهرمان لیگ قهرمانان شده!!
    +
    تقابل مجدد مورینیو و فرگوسن هم دوست داشتنیه!

16. 10 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بسیار خوشحال هستم

کاپیتان با تجربه ی بارسلونا از رویارویی تیمش با میلان بسیار شادمان است.

پویول به خبر نگاران گفت :

" از این مسئله خوشحال هستم. واقعا خوشحال هستم. دلیلش این نیست که آن ها حریف ساده ای هستند بلکه به این دلیل که همیشه آن ها را دوست داشته ام."

" این یک رقابت جذاب است ."

" این همان چیزی است که چند هفته ی پیش می خواستم. شناخت ما از میلان در حد متوسط است ."

" دیدار های دور حذفی همیشه دشوار است . به هر حال مسیر طولانی پیش رو داریم."

میلان در تاریخ 20 فوریه ی سال 2013 به مصاف بارسلونا خواهد رفت .

گاندینی: میلان با شکست بارسا می‌تواند قهرمان شود

مدیر ورزشی روسونری‌ها معتقد است اگر تیمش بتواند بر بارسلونا غلبه کند، تا فتح لیگ قهرمانان اروپا پیش خواهد رفت.

اومبرتو گاندینی، مدیر ورزشی آ.ث.‌میلان یکی از مقام‌های بود که امروز (پنج‌شنبه) در مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا در شهر نیون سوئیس حضور یافت.

وی پس از آنکه تیمش در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا حریف بارسلونا اسپانیا شد، اظهارداشت: فصل قبل ما 2بار مقابل آنها بازی کردیم که در مرحله گروهی و یک چهارم نهایی بود.

امسال شانس آوردیم که فقط یک بار با آنها بازی داریم که همین مرحله یک هشتم نهایی است. به این ترتیب می توان گفت که بازی با آنها برای ما امری عادی شده است.

مدیر ورزشی آث میلان تاکید کرد: تیتو ویلانووا، مربی بارسا را خوب می شناسیم و البته برای سلامتی اش و انجام موفق عمل جراحی سرطانش،‌آرزوی موفقیت می کنیم. امیدواریم هر چه زودتر سلامتی خود را باز یابد و در بازی با ما، روی نیمکت به هدایت تیمش بپردازد.

او در مورد تیمش و رویارویی با حریف قدرتمند اسپانیایی افزود: میلان مرتب بهتر و بهتر می شود. امیدواریم تا ماه فوریه که با آنها ملاقات می‌کنیم،‌ همچنان پیشرفت کنیم. بارسا به ماشینی می ماند که از هر جهت کامل است و همه اجزایش درست کار می‌کنند. اگر اینگونه نبودند،‌ امسال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اینقدر درخشان ظاهر نمی شدند.

وی در مورد بخت تیمش در این رویارویی نیز عنوان کرد: امیدواریم این بار بتوانیم بارسلونایی‌ها را شکست دهیم. به نظرم سخت ترین مانع راهیابی ما به دور بعد، بارسلونا می توانست باشد که همین‌گونه نیز شد. اگر این حریف را شکست دهیم، آنقدر قدرت خواهیم داشت که حتی برنده جام شویم.

در مراسم قرعه کشی که مقارن ساعت 14 به وقت تهران در نیون سوئیس آغاز شد، نمایندگان 16 تیم حضور یافتند و مسابقات این مرحله به شرح زیر است:

گالاتاسرای ترکیه – شالکه، سلتیک – یوونتوس، آرسنال – بایرن‌مونیخ، شاختار – بورسیادورتموند، آ.ث‌میلان – بارسلونا، رئال مادرید – منچستریونایتد، والنسیا – پاری‌سن‌ژرمن، پورتو – مالاگا

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •