ممکنه یه توضیح مختصر (در حد نام بردن) از اون روش های دیگه هم بدی ...نوشته شده توسط Spartan II
ممنونم
ممکنه یه توضیح مختصر (در حد نام بردن) از اون روش های دیگه هم بدی ...نوشته شده توسط Spartan II
ممنونم
سلام
چندتاسوال
شما از مطلب براي كارتون استفاده مي كنيين ؟
با مطلب چقدر آشنايين؟
اصولا اين سيستمو در چه جايي مي خواين بكار ببرين؟
درمورد سوالا تون چون يمقدار كار تخصصي مي شه بعداز جواباتون پاسخ مي دم.
سلام
من درس پردازش تصویر این ترم دارم. ولی استاد ما از ما می خواد که از مطلب استفاده نکنیم و خودمون برنامه ها رو بنویسیم. یعنی یه تابع بنویسیم که محتویات یک فایل رو dispaly کنه یا از این جور چیزا. شما می تونید من رو راهنمایی کنید. آخه من با فایل ها زیاد کار نکردم
با سلاممن میخواهم با استفاده از وب کم یک شی را شناسایی کنم . مثلا سیب لطفا اگر کسی با vb در این زمینه کار کرده برایم میل بزنه و کمکم کنه با تشکر .gm_mpc@yahoo.comنمونه برنامه باشه متشکرم یا کتاب خوب به زبان فارسی نیز معرفی کنید.باز متشکرم
فازی جون میشه چرا نم شه تو میتونی به اون استاد کزایی کلک بزنی یعنی کد های متلب رو توی بر نامه ی خودت کپی ،پیست کن خیلی خیلی راحت فقط حواست باشه اونا رو از فرم ساختار یافته ی اتو کشیده خارج کنی و یا الکی چندتا تابع بی ربط صدا کنی و از این جور کارا دیگه.
با سلام
دوستان عزيز كسي با Vb پردازش تصوير كاري نكرده....... كمكم كنيد
متشكر ميشوم.
سلام
می خواستم ازتون خواهش کنم اگر مطالبی به فارسی درباره پردازش تصویر و بویژه تکنیک های قطعه بندی آن دارید برام بفرستید. قبلا از کمک و همکاریتون سپاسگذارم.
سلام
تا اونجایی که من میدونم با زبان برنامه نویسی ++C براحتی این کار رو بکنی . هر فایلی ابتدا اطلاعاتی در مورد فرمت فایل و تاریخ ساخت فایل وغیره رو داره و بعد اصل اطلاعات هست . در مورد فایل های تصویری این اطلاعات بصورت ماتریس هست که فقط این قسمت رو استخراج میکنی و کارهای پردازش تصویر رو انجام میدی.
ولی اطلاعات تخصصی تر در این مورد رو باید از یک مهندس کامپیوتر-نرم افزار بگیری.
دوستان خوب و عزیز کسی جزوه پردازش تصویر فارسی داره اینجا بذاره و اینکه اگه کسی در مورد سگمنتیشن وارده توضیحاتی بده ممنون میشم
سلام مي شه راجع به پردازش تصوير در MATLAB اطلاعاتي بEMAIL من بفرستيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)