تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: بالا آوردن بعد از خوردن ترامادول!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستای جوونم استفاده از این دارو فقط برای معتادا و برای ترک اعتیاد مجازه و استفاده ازش واسه کارایی که بعضی از دوستان توصیه کردن عواقب خطرناکی داره که با یه مطالعه کوچیک و سرچ تو گوگل متوجه میشین باور کنین حالتای لذت بخش هر چه طبیعی تر بهتر

2. این کاربر از علی مقدس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

x64

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تنها مزيتش همون واسه س ك سه.البته طرف بايد جنبش رو داشته باشه كه همينطوري واسه تفريح نخوره.چون شديدا اعتياد آوره.
    من فکر نمی‌کنم همون مزیت رو هم بتونه خوب داشته باشه!! البته دوستای ما که میخوردن همیشه و .....
    ولی خوب، این به این معنی نیست که هر روز یا هر هفته.... بلکه هر وقت که کیس خوبی گیر می‌اوردن!! اونم تو مدت کوتاهی و ظاهرا 1/4 مش رو میخوردن یا یه همچین چیزی....

4. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

x64

اگه نباشه جاش خالی می مونه x64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    عالم مستی

پيش فرض

اینو تازه فهمیدم که هیچ چیزی ارزش سالم زندگی کردن رو نداره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه x64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    عالم مستی

پيش فرض

این یکی از عوارض اوردوز بوده شما چون بدنت پاک شده دچار یه شک خفیف شدین که البته به خیر گذشته ترامادول یکی از بدترین داروها هست لطفا سرخود هرگز مصرف نکین نه تنها شدیدا اعتیاد اوره بلکه عوارض جسمی و روانی برگشت ناپذیری داره موفق باشید
    کاملا فرمایشات شما درسته!
    چون من قبلا که مصرف داشتم میگم روزی 5تا هم میخوردم، بعد که گذاشتم کنار بدنم پاک شده و دچار همون شک شده.
    تشکر!

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

چون شما ظرفیت کبدیتون پر شده یعنی به خاطر داروهای که مصرف میکنین آنزیم های کبدیتون بالاست و بیشتر دارو رو تجزیه میکنه به قول معتادا شما کبدتون سمی شده

پس چرا سونو و آزمایش خون و ادرار نشون نمیده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

13

پس چرا سونو و آزمایش خون و ادرار نشون نمیده؟
    فقط ازمایش آنزیم کبدی نشون میده شما که بیمه هستی یه ازمایش آنزیم کبدی بده باهات شرط میبندم انزیم های کبدیت خیلی از یه حد نرمال بالاتر باشه

9. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من فکر نمی‌کنم همون مزیت رو هم بتونه خوب داشته باشه!! البته دوستای ما که میخوردن همیشه و .....
    ولی خوب، این به این معنی نیست که هر روز یا هر هفته.... بلکه هر وقت که کیس خوبی گیر می‌اوردن!! اونم تو مدت کوتاهی و ظاهرا 1/4 مش رو میخوردن یا یه همچین چیزی....
    من فقط واسه همين كار ميخوردم بين ١ تا ٣ تا هر وقت ميخوردم متناسب با وقتي كه داشتم.ولي مشكلاتي مثل خارش،تشنگي و عصبي شدن رو هم داشت.

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ترامادول رو بیشتر برای رابطه جنسی استفاده می‌کنن، در گذشته‌های نه چندان دور الان روش‌های دیگه‌ای اومده که جایگزین شده و عوارض کمتری داره، در مورد بالا آوردن شما بدنتون عادت نداشه اونوقت یهو دو تا رو انداختی بالا؟ اگه بهش عادت کنی ترکش از مواد مخدر سخت تره، واقعا ترکش مرد می‌خواد به چش دیدم! کسایی رو می‌شناسم که روزی دو تا خشاب رو مصرف می‌کردن و انرژی باور نکردنی رو احساس می‌کردن و کاملا معلوم بود که این نیرو کاذبِ! نشئه کردن باهاش که بدنت عادت نداشته باشه می‌شه زهرمار ولی اگه بدنتون عادت کرده باشه با خوردن یه دونه‌اش می‌رین تو دنیای سید برت و جیم جارموش!

12. این کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

x64

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •