دوستای جوونم استفاده از این دارو فقط برای معتادا و برای ترک اعتیاد مجازه و استفاده ازش واسه کارایی که بعضی از دوستان توصیه کردن عواقب خطرناکی داره که با یه مطالعه کوچیک و سرچ تو گوگل متوجه میشین باور کنین حالتای لذت بخش هر چه طبیعی تر بهتر
دوستای جوونم استفاده از این دارو فقط برای معتادا و برای ترک اعتیاد مجازه و استفاده ازش واسه کارایی که بعضی از دوستان توصیه کردن عواقب خطرناکی داره که با یه مطالعه کوچیک و سرچ تو گوگل متوجه میشین باور کنین حالتای لذت بخش هر چه طبیعی تر بهتر
من فکر نمیکنم همون مزیت رو هم بتونه خوب داشته باشه!! البته دوستای ما که میخوردن همیشه و .....تنها مزيتش همون واسه س ك سه.البته طرف بايد جنبش رو داشته باشه كه همينطوري واسه تفريح نخوره.چون شديدا اعتياد آوره.
ولی خوب، این به این معنی نیست که هر روز یا هر هفته.... بلکه هر وقت که کیس خوبی گیر میاوردن!! اونم تو مدت کوتاهی و ظاهرا 1/4 مش رو میخوردن یا یه همچین چیزی....
اینو تازه فهمیدم که هیچ چیزی ارزش سالم زندگی کردن رو نداره...![]()
کاملا فرمایشات شما درسته!
چون من قبلا که مصرف داشتم میگم روزی 5تا هم میخوردم، بعد که گذاشتم کنار بدنم پاک شده و دچار همون شک شده.
تشکر!
پس چرا سونو و آزمایش خون و ادرار نشون نمیده؟
فقط ازمایش آنزیم کبدی نشون میده شما که بیمه هستی یه ازمایش آنزیم کبدی بده باهات شرط میبندم انزیم های کبدیت خیلی از یه حد نرمال بالاتر باشه
من فقط واسه همين كار ميخوردم بين ١ تا ٣ تا هر وقت ميخوردم متناسب با وقتي كه داشتم.ولي مشكلاتي مثل خارش،تشنگي و عصبي شدن رو هم داشت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ترامادول رو بیشتر برای رابطه جنسی استفاده میکنن، در گذشتههای نه چندان دور الان روشهای دیگهای اومده که جایگزین شده و عوارض کمتری داره، در مورد بالا آوردن شما بدنتون عادت نداشه اونوقت یهو دو تا رو انداختی بالا؟ اگه بهش عادت کنی ترکش از مواد مخدر سخت تره، واقعا ترکش مرد میخواد به چش دیدم! کسایی رو میشناسم که روزی دو تا خشاب رو مصرف میکردن و انرژی باور نکردنی رو احساس میکردن و کاملا معلوم بود که این نیرو کاذبِ! نشئه کردن باهاش که بدنت عادت نداشته باشه میشه زهرمار ولی اگه بدنتون عادت کرده باشه با خوردن یه دونهاش میرین تو دنیای سید برت و جیم جارموش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)