تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: نیاز به مشاوره در مورد خرید Intel Core i5 - 3.4GHz - 3570 K یا Intel Core i7 - 3.9GHz - 3770 K

داره خودمونی میشه shinooda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

در ادامه فرمایشات دوستمون عرض میکنم که پردازنده های i7 و i5 هر دو چهار هسته ای هستند

و ضمنا از فناوری و معماری کاملا یکسانی برخوردار هستند بدون کوچکترین تفاوتی

اما در i7 ها تکنولوژی وجود داره به نام هایپرتریدینگ که کار این گزینه این هستش که در کنار هسته های

حقیقی 4 هسته دیگه بصورت مجازی درست میکنه تا سیستم عامل پردازنده رو بصورت یک پردازنده

هشت هسته ای میشناسه البته این هسته ها به هیچ عنوان وجود فیزیکی و حقیقی ندارن

بدین ترتیب در زمان معرفی پردازنده وقتی دوستان میگن 8 رشته مجازی در واقع 4 تاش همون چهارتای

حقیقی هستند
    ممنون دوست گرامی. پس الان i5 3570k که 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی داره از تکنولوژی هایپرتریدینگ پشتیبانی نمیکنه.
    من میخوام مادربورد asus p8z77-v deluxe رو برای این cpu 3570k بگیرم . ولی در قسمت رم این مادربرد نوشته تا رم های با باس 2800 هم پشتیبانی میکنه ولی از رم های 1800 به بالا کنارشون کلمه ( o.c ) به کار رفته یعنی باید مادربرد اورکلاک بشه یا با آپدیت بایوس ارتقا پیدا میکنه ؟ من میخوام از رم هایی با باس 2000 استفاده کنم که اگه اینطوری باشه این مادربرد رم هارو با باس 1600 میشناسه. به نظرتون باید چیکار کنم ؟ آیا منظورش اینه که با اورکلاک cpu مادربرد هم اورکلاک میشه ؟ و آیا به نظرتون به صرفه هستش از 4gb رم با باس 2000 استفاده کنم یا به جاش از 8gb رم با باس 1600 استفاده کنم ؟

Last edited by shinooda; 18-12-2012 at 20:45.

2. این کاربر از shinooda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

خواهش میکنم ، دوست من 3570 فقط چهار هسته حقیقی داره و از هسته های مجازی در اون خبری نیست

فناوری هایپرتریدینگ در I5 های چهر هسته ای وجود نداره و در معدود I5 دو هسته ای گنجانده شده

پردازنده های IV بریج در حالت عادی از رم با فرکانس 1600 پشتیبانی میکنند و از این به بالا در حالت اورکلاک

شما اگه میخوایی در حالت عادی استفاده کنی همون رم 1600 رو بگیر و اگه تصمیم به اور داری که قبلا هم

عرض شد بهتره بری سراغ سندی ها

8 گیگ 1600 بهتره در ضمن اور کردن مشکلهای خاص خودش رو داره

4. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

خواهش میکنم ، دوست من 3570 فقط چهار هسته حقیقی داره و از هسته های مجازی در اون خبری نیست

فناوری هایپرتریدینگ در I5 های چهر هسته ای وجود نداره و در معدود I5 دو هسته ای گنجانده شده

پردازنده های IV بریج در حالت عادی از رم با فرکانس 1600 پشتیبانی میکنند و از این به بالا در حالت اورکلاک

شما اگه میخوایی در حالت عادی استفاده کنی همون رم 1600 رو بگیر و اگه تصمیم به اور داری که قبلا هم

عرض شد بهتره بری سراغ سندی ها

8 گیگ 1600 بهتره در ضمن اور کردن مشکلهای خاص خودش رو داره
    سپاس دوست گرامی بابت همه راهنماییات .

6. این کاربر از shinooda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ببخشید من یک سوالی دیگه هم دارم. من یک پاور 685 گرین دارم میخواستم بدونم جوابگو این سیستم هستش ؟ گرافیکمم 5970 هستش. همین الان دارم از این پاور استفاده میکنم

8. این کاربر از shinooda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

به نظر کافی میرسه

در مورد پاور باید عرض کنم که بهترین راندمان کاری در زمانی هستش که داره از 50 درصد قدرت خودش

استفاده میکنه و هر چی این مقدار بیشتر بشه راندمان کاری پایین میاد و بدترین شرایط بالای 90 درصده

لیست کامل سیستمتون رو بنویسید تا دقیق تر خدمتتون عرض کنم

10. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مادربرد asus p8z77-v deluxe
    پردازنده i5 3570k
    رم 8gb 1600
    VGA AMD HD 5970
    H.D.D 500GB
    DVD RW

12. این کاربر از shinooda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed_2007r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    توی دل

پيش فرض

3570نسبت کیفیت به قیمتش از 3770 بهتره/

14. 2 کاربر از saeed_2007r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من اگر قصد اور یا اضافه کردن خنک کننده ندارین ، پاورتون کافیه. ولی لبه مرزه چون معمولا پاور باید 20-30 درصد بیشتر از نیاز سیستم باشه.

16. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

به نظر من اگر قصد اور یا اضافه کردن خنک کننده ندارین ، پاورتون کافیه. ولی لبه مرزه چون معمولا پاور باید 20-30 درصد بیشتر از نیاز سیستم باشه.

سلام

نظر علیرضا جان کاملا درسته

اگه بتونی با یه 785 یا 885 عوض کنی بهتر میشه .

18. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه برای بازی میخوای 2500k بهترین پردازنده ای که تا حالا با هاش مواجه شدم حالا شاید رو تست ها و کاغذ رقیب ایو یعنی 3570 کمی فویتر از این باشه اما دلایلی که وجود داره که خرید 2500k روعاقلانه تر میکنه
    2500k به راحتی اور میشه و در صورت پایداری در فرکانس 4.6 پردازنده ای تو این رنج جلودارش نیست منظور از راحت اور شدن اینه که پس از اور با یه کولر متوسط به کار خودش ادامه میده ولی 3570k با یه کولر خوب هم اورش تا 4.6 کمی ریسکه چون این سری بصورت پیش فرض همینطوری داغه حالا اگه اور هم بشه دیگه میشه جهنم و این عمر پردازنده رو پایین میاره مخصوصا تو بازی هایی مثل اسنایپر ومترو2033 برید ببینید که پردازنده داره داد میزنه که سوختم ودرجه راحت به 65-70 میرسه در حالی که 2500k با همین میزان اور به ندرت دماش تو این بازی ها از 60 بالا میزنه اینو خودم تست کردم -
    واینکه قیمت عامل بعدیست -این پردازنده چیزی حدود 60 تومن ارزونتر از رقیب ایویه البته باید به فکر خرید یه کولر گرون هم باشی و این باز هزینه خوره-البته این ملاکی جالب نیست فقط باید باپردازنده ها کار کرده باشی به نظرم این سوتیه بزرگی از اینتل بوده دقیا اومده پردازنده ای سندی رو در غالب ایوی ها به مردم با قیمت بالاتر میفروشه ولی نتونسته دمارو پایین نگه داره -

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •