تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: پخش فیلم های بلوری ( معمولی ، 3D ) بــدون نیــاز به بلوری پلیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر از شما
    من تمام کارهایی که گفتید را انجام دادم ولی وقتی فیلم رو play میکنم، روی تلویزیون مینویسه 1920x1080 و 24 HZ ولی هیچ فرقی نمیکنه و تصویر روی tv بصورت دو بعدی هست. حتی بعد از آمدن منوی فیلم و کلیک روی start و زدن گزینه 3d بازهم تصویر دو بعدی هست. یک سوال داشتم تصویر دقیقا از چه لحظه ای سه بعدی میشود؟ و اینکه اگر تصویر ورودی به تلویزیون سه بعدی باشه آیا تلویزیون بصورت خودکار عمل سه بعدی کردن رو انجام میده یا خیر؟
    با تشکر

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

با تشکر از شما
    من تمام کارهایی که گفتید را انجام دادم ولی وقتی فیلم رو play میکنم، روی تلویزیون مینویسه 1920x1080 و 24 HZ ولی هیچ فرقی نمیکنه و تصویر روی tv بصورت دو بعدی هست. حتی بعد از آمدن منوی فیلم و کلیک روی start و زدن گزینه 3d بازهم تصویر دو بعدی هست. یک سوال داشتم تصویر دقیقا از چه لحظه ای سه بعدی میشود؟ و اینکه اگر تصویر ورودی به تلویزیون سه بعدی باشه آیا تلویزیون بصورت خودکار عمل سه بعدی کردن رو انجام میده یا خیر؟
    با تشکر
    سلام

باید گرافیک خروجی مناسب و توان انتقال رو در وهله اول داشته باشه

بعد تصویر رو کاملا با بالاترین ورزولیشن FHD و فرکانس انتقال میدی

کابل HDMI هم باید توانایی انتقال این حجم دیتا رو داشته باشه

و پس از انتخاب پخش بصورت 3D خود تلویزیون تشخیص داده و تصویر یه حالت سه بعدی پخش میشود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ببخشید من تازه تلویزیون سه بعدی خریدم و تازه کار هستم.
    گرافیک با توجه به سایت nvidia قابلیت پخش 3d داره. مدل کارت گرفیکم 410M هست.
    وقتی ابتدا لپ تاپ رو به تلویزیون وصل میکنم روی تلویزیون مینویسه 1920x1080/ 60Hz ولی بعد از پلی کردن فیلم توسط TMT روی تلویزیون مینویسه 1920x1080/ 24Hz یعنی قبل از زدن دکمه پخش سه بعدی از منوی فیلم و روی فرکانس خروجی کنترلی ندارم.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام ببخشید من تازه تلویزیون سه بعدی خریدم و تازه کار هستم.
    گرافیک با توجه به سایت nvidia قابلیت پخش 3d داره. مدل کارت گرفیکم 410M هست.
    وقتی ابتدا لپ تاپ رو به تلویزیون وصل میکنم روی تلویزیون مینویسه 1920x1080/ 60Hz ولی بعد از پلی کردن فیلم توسط TMT روی تلویزیون مینویسه 1920x1080/ 24Hz یعنی قبل از زدن دکمه پخش سه بعدی از منوی فیلم و روی فرکانس خروجی کنترلی ندارم.
    آخرین نرم افزار power dvd امتحان کنید.اگر سخت افزار خوبی داشته باشید مشکلی نخواهید داشت.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آخرین نرم افزار power dvd امتحان کنید.اگر سخت افزار خوبی داشته باشید مشکلی نخواهید داشت.
    با تشکر از شما
    من آخرین نسخه powerdvd رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد. البته خود سایت cyberlink یک برنامه برای بررسی سخت افزار سیستم به منظور پخش فیلم سه بعدی داشت، که تست سیستم من با این برنامه مثبت بود.
    به نظرم تنها موردی که میمونه کابل hdmi هست. من این کابل رو حدود 7 سال پیش خریدم. جنسش خوبه ولی نمیدونم که چه ورژنی هست. آیا شما، که تجربه اینکار رو داشتید، تا به حال شده که از یک کابل hdmi استفاده کنید که جواب ندهد؟ آیا ورژن کابل اهمیت دارد؟
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با تشکر از شما
    من آخرین نسخه powerdvd رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد. البته خود سایت cyberlink یک برنامه برای بررسی سخت افزار سیستم به منظور پخش فیلم سه بعدی داشت، که تست سیستم من با این برنامه مثبت بود.
    به نظرم تنها موردی که میمونه کابل hdmi هست. من این کابل رو حدود 7 سال پیش خریدم. جنسش خوبه ولی نمیدونم که چه ورژنی هست. آیا شما، که تجربه اینکار رو داشتید، تا به حال شده که از یک کابل hdmi استفاده کنید که جواب ندهد؟ آیا ورژن کابل اهمیت دارد؟
    با تشکر
    روی خود کابل نوشته High Speed ؟ اگه نوشته باشه مشکلی با پخش 3D نخواهید داشت .

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

با تشکر از شما
    با تشکر
    فقط و فقط
    ArcSoft TotalMedia Theatre
    power dvd من باهاش خیلی اذیت شدم و نتیجه نداد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمیدونم چرا من با هیچکدوم از این نرم افزارها موفق نشدم.
    البته با یک روش دیگه تقریبا جواب گرفتم. به این صورت که ابتدا برنامه nvidia 3dtv player رو دانلود کردم. بعد از اتصال لپ تاپ به تلویزیون قسمت nvidia control panel رو باز کردم و تیک قسمت stereoscopic 3d رو زدم. در این قسمت دو تا گزینه وجود داشت، یکی 3dtv play و دیگری هم checkerboard. وقتی روی 3dtv play قرار میدادم، تلویزیون اعلام میکرد که سیگنال سه بعدی دریافت شد. یعنی بدون پخش فیلم با برنامه (power سیگنال سه بعدی برای تلویزیون ارسال میشد.
    بعد از پخش فیلم و زدن عینک فیلم تقریبا سه بعدی هست ولی نمیدونم آیا کامپیوتر خودش داره 3بعدی میکنه یا سه بعدی واقعی هست.
    البته برنامه 3dtv player بصورت تریال 14 روزه هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان من چندتا فیلم سه بعدی دانلود کردم به صورت sbs و با فزمت mkv ولی در نرم افزار ArcSoft TotalMedia Theatre که میخوام پلی کنم اصلا به عنوان فیلم سه بعدی نمیشناسه و گزینه ها نمایش سه بعدیش خاموش
    چکاری باید انجام بدم؟
    ایا با نرم افزار های دیگه امکانش هست؟
    تلویزیون سونی هست و بلوری هم ندارم بهترین راه برای دیدن فیلم سه بعدی رو بگین ممنون میشم

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام
    دوستان من چندتا فیلم سه بعدی دانلود کردم به صورت sbs و با فزمت mkv ولی در نرم افزار ArcSoft TotalMedia Theatre که میخوام پلی کنم اصلا به عنوان فیلم سه بعدی نمیشناسه و گزینه ها نمایش سه بعدیش خاموش
    چکاری باید انجام بدم؟
    ایا با نرم افزار های دیگه امکانش هست؟
    تلویزیون سونی هست و بلوری هم ندارم بهترین راه برای دیدن فیلم سه بعدی رو بگین ممنون میشم
    سلام
    این فیلم ها نیازی به نرم افزار ندارن

مستقیما با مموری به تلویزیون متصل کنید

در صورتی که تلویزیون شما 3 بعدی باشد

با استفاده از منوی سه بعدی گزینه مربوط به ساید بای ساید رو بزنید و به تماشا بنشینید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •