راستي اينكه گفتي هارد رو فرمت كنم. آيا با فرمت كردن هارد مشكلت حل مي شه؟ خب اينطوري ديگه همون استفاده محدود رو هم نمي توني بكني كه!!
راستي اينكه گفتي هارد رو فرمت كنم. آيا با فرمت كردن هارد مشكلت حل مي شه؟ خب اينطوري ديگه همون استفاده محدود رو هم نمي توني بكني كه!!
در نهايت اگه نشه سيستم رو كنترل كرد بايد فرمت بشه .
در ضمن كسي كه اين كار رو كرده خيلي ادعا داره (همه ما مي دونيم كامپيوتر تنها چيزيه كه ادعا ور نمي داره .... )و اين مسله باعث شده كه حداقل با همفكري شما يك جوري اين فرد سر جاش بشينه ....
در هر صورت من منتظر راهنمايي هاي شما دوستان هستم .
فرزاد
سلام فرزاد جان.
اگر كمي صبر داشته باشيد يك روشي را به شما آموزش ميدهم كه به احتمال بسيار زياد مشكل شما را حل خواهد كرد.
دارم روي اين موضوع كار ميكنم.
به زودي نتيجه اش را اعلام ميكنم.
موفق باشيد.![]()
با سلام ..
اقاي M.R.M, ما هم بي صبرانه منتظر روش شما هستيم :shock:
دوست عزيز اقاي M.R.M :
من واقعا منتظر راهنمايي شما هستم....
M.R.M جان ما هم كه اين مشكل رو نداريم كنجكاو شديم ببينيم چه راهي رو جلوي پاي دوستمون مي گذاريد.
سلام دوستان.
از اينكه كمي ! دير شد معدرت ميخوام. :oops:
دانشجوييه ديگه ، يكم وقتمون محدود شده.![]()
اما شما دوست عزيز ( mydelphi ) ، براي اينكه متوجه بشيد موضوع از چه قراره اول به آدرس زير مراجعه كنيد و مقاله را خوب مطالعه كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نتونستيد كدهاي اسكريپت رو كپي كنيد و يا نتونستيد خود ابزار رو دانلود كنيد ، نگران نباشيد. من كدهاي اسكريپت رو ( به حالت چپ چين ) به ايميلتان ميفرستم تا بتونيد در صورت برخورد به مشكل آنها را به راحتي در نوت پد كپي و اجرا كنيد.
و اما نكته بعد :
همان طور كه در مقاله اشاره كردم اين آخرين روش نيست. شما شما اين روش رو امتحان كنيد اگر جواب نداد به من بگوييد تا روشهاي بعدي رو هم جلوتر براي شما بفرستم ( تا بعد در وبلاگ هم قرار بدم ).
منتظر نتيجه هستم.
موفق باشيد.![]()
اقاي MRM مطلي شما بسياراموزنده بود مرسي فقط قبل از اينكه اين مشكلات پيش بياد شما براي اطلاع كاربران اين مطالبو بذارين ممنون
دوست من متشكرم لطف كرديد.
بررسي مي كنم و شما رو از نتيجه اون مطلع ميكنم ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)