اون که آره
ولی وقتی قوانین و مردمی داریم که مثلا یک ماشین 10000 دلاری به قیمت 100 میلیون تومن میرسونن دست ملت خوب، بودن تیبا هاچ بک بهتر از نبودنشه
اون که آره
ولی وقتی قوانین و مردمی داریم که مثلا یک ماشین 10000 دلاری به قیمت 100 میلیون تومن میرسونن دست ملت خوب، بودن تیبا هاچ بک بهتر از نبودنشه
فقط میشه گفت ووووواووووووو
واقعا دیگه این تولیدات خجالت اور شده
تیبا هاچبکش که درسته صحت داره قراره بیاد که با 206 ایرانی که قیمتش بالاست راحت میتونه رقابت کنه....اما در مورد وانت کنسل شد.
یکم پستتون نیاز به اصلاح داشت![]()
عقبشو از رو فولکس غورباقه درست کردن جلوشم الان که دقت میکنم انگار مثله ژیان میمونه خداییش مسغره نکنید درسته مثله ماشینای زمان جنگ جهانی دوم میمونه وبالاخره طراحیش شبیه طراحی المانیاس خودش کلییه![]()
این عکس که از تیبای هاچبک گذاشته شده، کار یک فتوشاپ کار ناوارده
اصل عکس رو نتونستم پیدا کنم، ولی عکس پست اول، یکی از عکسهایی هستش که دوستمون در این محل گرفته:
![]()
مدل جدید پراید ضربه ی بزرگی بر پیکر صنایع خودرو سازی ژاپن وارد کرد . چطور ؟ با دیدن این مدل جدید ، تمام صاحبان و مهندسان اتومبیل سازی ژاپن از خنده مردند !![]()
والا بخدا ./
خسته نباشیدر ضمن اون عکسو بیشتر خبر گزارییا گزاشتن.
![]()
با حال گفتیاااالان قراره ژاپن یه تیم تحقیقاتی بفرسته اینجا برای اطلاع از این کشف بزرگ! که در اینده نزدیک خط تولید پراید وانت تو ژاپن راه اندازی کنه!!!
![]()
Last edited by matr!x_2008; 25-12-2012 at 23:27.
سلامت باشی
لطف کن یه دو تا لینک از دو تا خبرگزاری اینجا بذار که عکس پست اول توش به عنوان تیبای هاچبک ارائه شده باشه
من صاحب ماشین عکس اول (که همون ماشینیه که عکس رو در پست قبلی ضمیمه کردم) رو هم میشناسم و میدونم که عکس بوسیله فتوشاپ تغییر داده شده
اما اگر شما اصرار داری عکس پست اول رو به عنوان تیبای هاچبکی که تولید شده !!! قبول کنی، کاملا صاحب اختیاری
اون آدامستم چسبید به صورتت انقدر ترکوندیش![]()
اون بالایی که داره زاااااار میزنه که فوتوشافته
پایینی رو هم دو سال پیش عکسشو زدم تو پیج فیسبوکم واسه خنده،آهن اضاف اوورده بودن گفتن یه پرایدوانت بزنن تو رگ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)