داخل فولدر بیشتر چه اطلاعاتی بود ؟
هارد 1 ترا فایل سیستم نداره
باید کل اطلاعات هارد رو با نرم افزار acronis ریکاوری کنید سپس هارد رو فرمت کنید تا درست بشه
یک اسکن دیسک قبلش انجام بدین
داخل فولدر بیشتر چه اطلاعاتی بود ؟
هارد 1 ترا فایل سیستم نداره
باید کل اطلاعات هارد رو با نرم افزار acronis ریکاوری کنید سپس هارد رو فرمت کنید تا درست بشه
یک اسکن دیسک قبلش انجام بدین
همه چی توش بود
هارد 1ترامو توش خالی کردم عمون هاردم که مشکل داشتو
مگه بد سکتور هم کپی میشه ؟
دقیق چه کارایی بکنم اطلاعاتم بیاد هاردم درست بشه ؟
به نظرتون هارد دچار مشکل نشده ؟
راستی چنبار اومدم فریمور اپدیت کنم نشد یه بار اومدم اپدیت کنم از پسورد خواست با اینه پسورد نداده بودم
من دارم به شما میگم اگر اطلاعات مهم داره هارد رو با اون نرم افزار ریکاوری کن اطلاعاتشو چون فایل سیستم نداره هارد تو عکسی که دادین
اگه بدسکتور داره هارد و با نرم افزار hdd regenerator هم ریکاوری نشه و با low level format هم درست نشه باید هارد رو ببرید بیرون
دوست عزیز منظرتون نفهمیدم
1.الان شما میگی هارد من سیستم نداره ؟منظورتون فریمورش پریده؟
2.بدسکتور فکر نکنم -سوال کردم گفتم با کپی از هاردی که بد سکتر داره اونک یهارد هم بدسکتور میافته توش؟
3.فریمور براش دانلود کردم چنبار ارور داد که گفت برنامه هارو ببند اپدین کنم خلاصه یه بار بشتر رفت اخرش پسورد خواست برای اپدیت با این که پسورد ندادم بهش
بدسکتور با کپی کردن که منتقل نمیشه
هارد فایل سیستم نداره مثل ntfs یا fat32 عکس رو ببینید
بعضی وقت ها میاد بالا اخه
سیستمشم ntfs هستش
این برنامرو دانلود کردم قبلا اینو میگید؟
Acronis.Backup.Recovery.Workstation.Server.11.5
کدومشو نصب کنم 3 حالت داره
این هاردمو چیکار کنم
یارو گفت هدش نمیدونم چیش ضربه دبده نامرد گارانتیم نکرد
دوستان من با این ویندوز xp چیکا رکنم
هادو باید قبل از بالا امدن ویندوز نصب کنم تا بالا بیاد
هاردمم تازه گرفتم سلیکون پاور هستش Fat32
در ویندوز xp هارد رو وصل میکنی عکس از دیسک مینیجمنت بده
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه هارد 1 ترابایت سیگیت (گوفلکس) که ویروسی شده بود ( احتمالا ویروس اتوران ) رو یکی از دوستان با برنامه eset smart security اسکن کرده و ظاهرا همه ویروسها شناسایی و پاکسازی شدن . قبل از اسکن هم ظاهرا برای باز شدن درایو مشکلی نداشت اما بعد از اسکن با اینکه آیکون هارد توی my computer نشون داده میشه قابل باز کردن نیست. البته چون فعلا خودم از نزدیک چک نکردم نمیدونم پارتیشن تیبلش دچار مشکله یا مشکل از جای دیگست . چون هارد پر هست و حجمشم زیاده فعلا امکان جابجایی اطلاعات بعد از ریکاوری وجود نداره ترجیح میدم از برنامه های ریکاوری اطلاعات و فرمت کردن هارد استفاده نکنم . به نظر شما ممکنه فایل سیستم بخاطر حذف ویروس آسیب دیده باشه ؟ تا جایی که میدونم این هارد ها برای تشخیص توی ویندوز نیاز به درایور خاصی ندارن و حتی تو سایت سیگیت هم بجز مدل ستلایت برای این مدل درایوری وجود نداره پس نمیتونه مشکل از درایور باشه ... اگر مشکل از فایل سیستم بود وبرنامه testdisk یا minitool برای تعمیر فایل سیستم جواب نداد راه چاره بهتر بجز ریکاوری اطلاعات یا نرم افزار قویتری برای برگردوندن فایل سیستم نیست؟ دیگه اینکه آیا گزینه ای که تو برنامه testdisk یرای نوشتن دوباره MBR روی هارد هست ممکنه آسیب بیشتری بزنه و بعدا ریکاوری اطلاعات رو دچار مشکل کنه یا امتحانش خطری نداره ؟ ممنون از راهنمایی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)