تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سیستم تا 2 میلیون

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من ، همونطور که دوستمون هم گفتن cpu پیشنهادی amd گزینه خوبیه و با توجه به اینکه 8 هسته هست و کاربرد شما هم بیشتر برنامه نویسی هست انتخاب مناسبیه.
    CPU پیشنهادی هم از CPU فعلیتون کاملا قویتره.
    در مورد مانیتور هم ، برند AOC برند خوب و باکیفیته . سامسونگ هم یه مقدار گرونتره. در کل فرق چندانی با هم ندارن البته باید موردی مقابسه بشن.

2. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

AM3 - FX-8150 - 3.6GHz - X8 از اینتل q6600 قوی تره ؟؟؟(cpu قبلیم)

حالا شاید بودجه رو افزایش دادم برای SSD

کدوم برند مانیتور خوبه و به چشم کمتر آسیب میرسونه

Aoc OR Samsung

دوستان برنامه نویسی که گفتم در حد کامپایل های خیلی قوی و کلا کار قوی نیستش (بیشتر سرعتش مهمه - یعنی زود برنامه باز بشه و زود آبجکت ادد کنه و............)

کلا کامپیوتر سرعتی دوست دارم برای همین سمت SSD میرم
    دوست عزیزم، این پردازنده فعلی رو حتی روی فرکانس6(کاری نسبتا دشوار!!!) هم استیبل کنی، بازم به دورترین فاصله 8150 هم نمیرسه چه برسه با این مدل قیاس بشه. این مدل رو با 2500کا و 1600کا شدیدا مقایسه کردن!!!
    برای خرید مانیتور بین این دو برند تفاوت چشم گیری نمیشه قائل شد. من AOCداشتم شاید بشه عیبش رو(البته شایدم عیب محسوب نشه!)، پایین بودن کیفیت در صحنه های بسار شلوغ دونست. البته من سریهای LCDرو تجربه کردم نه LED. در کال مدل خوبیه. خیالت راحت.

4. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیزم، این پردازنده فعلی رو حتی روی فرکانس6(کاری نسبتا دشوار!!!) هم استیبل کنی، بازم به دورترین فاصله 8150 هم نمیرسه چه برسه با این مدل قیاس بشه. این مدل رو با 2500کا و 1600کا شدیدا مقایسه کردن!!!
    برای خرید مانیتور بین این دو برند تفاوت چشم گیری نمیشه قائل شد. من AOCداشتم شاید بشه عیبش رو(البته شایدم عیب محسوب نشه!)، پایین بودن کیفیت در صحنه های بسار شلوغ دونست. البته من سریهای LCDرو تجربه کردم نه LED. در کال مدل خوبیه. خیالت راحت.
    راستی هم رده ی 8150 تو اینتل چه مدل هایی هست ؟؟

قیمت هاش چنده ؟؟

راستی شما چرا روی AMD پا فشاری دارید؟؟ مزایاش از اینتل بیشتره ؟؟؟(قصد جسارت نباشه)

منو قانع کنید

با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

راستی هم رده ی 8150 تو اینتل چه مدل هایی هست ؟؟

قیمت هاش چنده ؟؟

راستی شما چرا روی AMD پا فشاری دارید؟؟ مزایاش از اینتل بیشتره ؟؟؟(قصد جسارت نباشه)

منو قانع کنید

با تشکر
    با فشار فراوان به 8150 میشه اونو از 2500کا(آور نشده)، قوی تر کرد. خیلی ها میگن از 2600کا هم قوی تره. ولی به نظر من حرف منطقی ایی نیست. من خودم این مدل رو قبلا داشتم. بین2500کا و 2600هستش. البته در حالت رفرنس اصلا نمیشه ازش انتظار خوبی داشت. ولی آور بشه، خوب ظاهر میشه. در امر خرید باید قطعات با توجه به کارایی انتخاب بشه نه سلیقه ای! پردازنده هم رده این مدل 2500کا هستش که الان700000تومن پولشه. یه مین اینتل هم لااقل 400000تومن در این رده ای که معرفی شده در میادش. با این تفاسیر کل بودجه شما میره برای مین و پردازنده. پس اصلا اصولی نیست که رفت سمت سیستم گرون قیمت(اینتل!). این سیستم تقریبا اون کارایی رو که شما میخوای رو بهتون میده. در این شکی نداشته باشین.

7. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با فشار فراوان به 8150 میشه اونو از 2500کا(آور نشده)، قوی تر کرد. خیلی ها میگن از 2600کا هم قوی تره. ولی به نظر من حرف منطقی ایی نیست. من خودم این مدل رو قبلا داشتم. بین2500کا و 2600هستش. البته در حالت رفرنس اصلا نمیشه ازش انتظار خوبی داشت. ولی آور بشه، خوب ظاهر میشه. در امر خرید باید قطعات با توجه به کارایی انتخاب بشه نه سلیقه ای! پردازنده هم رده این مدل 2500کا هستش که الان700000تومن پولشه. یه مین اینتل هم لااقل 400000تومن در این رده ای که معرفی شده در میادش. با این تفاسیر کل بودجه شما میره برای مین و پردازنده. پس اصلا اصولی نیست که رفت سمت سیستم گرون قیمت(اینتل!). این سیستم تقریبا اون کارایی رو که شما میخوای رو بهتون میده. در این شکی نداشته باشین.

خیلی خیلی ممنون

حالت رفرنس چیه ؟؟ من نمیدونم

من اهل آورکلاک نیستم -

پس 100% از
    CPU : Intel Core i3 2120 3.3GHz : 320.000

قوی تره دیگه ؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون

حالت رفرنس چیه ؟؟ من نمیدونم

من اهل آورکلاک نیستم -

پس 100% از
    CPU : Intel Core i3 2120 3.3GHz : 320.000

قوی تره دیگه ؟؟

1-این که کلا باهاش کاری نداشته باشید
    2-حتما یک کولر خوب تهیه کنید و وقتی دیدید اون کارایی خوب رو بهتون نمیده اور کنید،کار راحتیه و بچه هم راهنماییتون میکنن
    3-بله ،تقریبا 2برابر قوی تره

10. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

1-این که کلا باهاش کاری نداشته باشید
    2-حتما یک کولر خوب تهیه کنید و وقتی دیدید اون کارایی خوب رو بهتون نمیده اور کنید،کار راحتیه و بچه هم راهنماییتون میکنن
    3-بله ،تقریبا 2برابر قوی تره
    در حین خرید کولر بگیرم یا بعدا ؟؟؟ فک نکنم به کولر احتیاجی داشته باشه

راستی این مین ساتا 3 داره ؟؟؟ اگه داره چند تاست ؟؟

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با خرید پردازنده 8150 موافق نیستم اولا این پردازنده 520 تومن قیمت داره ووقتی کسی 500 داره خرج پردازنده میکنه من پیشنهادم 3570k-ویا 2500k البته قیمت ها به ترتیب 670و620
    دوستمون میگن با اور 8150 میشه به کارایی یه 2500k رسید این در حالیه که با اور 2500k میشه به پرفورمنس بسیار با لاتر ی رسید خصوصا با اور این پردازنده به 4.6 دیگه تبدیل یه یه پردازنده نایس میشه که واقعا هیچی جلودارش نیست با توجه به مقدار پول اضافه ای که به این پردازنده پرداخت میشه واقعا ارزششو داره حال اگه انتخابتون نوع ایوی بریج باشه یعنی3570k که دیگه عالیه چون این پردازنده ها تو رندرینگ و کلا کار ها ی ورکینگ از سندی بریج ها در حدود 20-30 درصد بهتر عمل کردن البته باید یه 50 تومنی نسبت به نمونه ستدی بریج بیشتر هزینه کنی که باز به نظرم ارزششو داره فقط میمونه مشکل داغ کردنش حین اور کلا کینگ و اعمال فشار
    این در حالیه که میتونید از خرید ssd فعلا صرف نظر کنید و هزینه رو روی پردازنده بزارید

13. 2 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با خرید پردازنده 8150 موافق نیستم اولا این پردازنده 520 تومن قیمت داره ووقتی کسی 500 داره خرج پردازنده میکنه من پیشنهادم 3570k-ویا 2500k البته قیمت ها به ترتیب 670و620
    دوستمون میگن با اور 8150 میشه به کارایی یه 2500k رسید این در حالیه که با اور 2500k میشه به پرفورمنس بسیار با لاتر ی رسید خصوصا با اور این پردازنده به 4.6 دیگه تبدیل یه یه پردازنده نایس میشه که واقعا هیچی جلودارش نیست با توجه به مقدار پول اضافه ای که به این پردازنده پرداخت میشه واقعا ارزششو داره حال اگه انتخابتون نوع ایوی بریج باشه یعنی3570k که دیگه عالیه چون این پردازنده ها تو رندرینگ و کلا کار ها ی ورکینگ از سندی بریج ها در حدود 20-30 درصد بهتر عمل کردن البته باید یه 50 تومنی نسبت به نمونه ستدی بریج بیشتر هزینه کنی که باز به نظرم ارزششو داره فقط میمونه مشکل داغ کردنش حین اور کلا کینگ و اعمال فشار
    این در حالیه که میتونید از خرید ssd فعلا صرف نظر کنید و هزینه رو روی پردازنده بزارید
    سلام

470 قیمت سایت هستش که تو پاساژ ایران میشه 450 جور کرد

ولی نمیخوام دیگه 600 تا هزینه پردازنده بدم چون کارم اون قدر سنگین نیست

به نظرم شما فکر کردی میخوام سرور جمع کنم

ولی همین 470 خیلی فشار مالی میاره ولی دوستان میگن بهترین تو این رنج قیمت هستش و آینده داره

من که زیاد سر در نمیارم

با تشکر از راهنماییتون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوست خوبم، شما این قیمتها رو از کی گرفتی؟!؟!؟!؟!
    چون بلااستثنا قیمت هات فیک هست!!!!
    شما با دلار3000تومن بزن ببین چند میشه20درصد سودم بکش روش.
    یا از بازار اصلا و ابدا خبر نداری یا زیادی به آینده خوشبینی.

16. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •