چرا لوپ به وجود میاد؟! کجاش؟ من درست نفهمیدم!!!
الان اومده بودم که پیشنهاد بدم که جدول ها رو درست کنین که کار کنیم روش ببینیم تا کجا میتونیم ببریمش(شاید من تبدیلش کردم به کارگاه اموزشی تو دانشگاهمون!!)....![]()
چرا لوپ به وجود میاد؟! کجاش؟ من درست نفهمیدم!!!
الان اومده بودم که پیشنهاد بدم که جدول ها رو درست کنین که کار کنیم روش ببینیم تا کجا میتونیم ببریمش(شاید من تبدیلش کردم به کارگاه اموزشی تو دانشگاهمون!!)....![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلامچرا لوپ به وجود میاد؟! کجاش؟ من درست نفهمیدم!!!
دوباره رابطه ها رو خدمتتون عرض میکنم.
تو جدول پست کد کاربر (رابطه با جدول کاربر) وجود داره و تو جدول کامنت کد کاربر تائید کننده پست (رابطه با جدول کاربر) موجود است. از طرفی در کامنت کد پست موجود است (رابطه با جدول پست).
اگه رابطه هایی که عرض کردم رو تو پایگاه داده بخواهید ایجاد کنید اجازه نمیده. و اگه تو برگه بکشید میبینید حلقه ایجاد شده است.
با تشکر فراوانالان اومده بودم که پیشنهاد بدم که جدول ها رو درست کنین که کار کنیم روش ببینیم تا کجا میتونیم ببریمش(شاید من تبدیلش کردم به کارگاه اموزشی تو دانشگاهمون!!)....![]()
![]()
سلام....میگم اگر امکان داره فایل دیتابیس رو تا اینجایی که ساختید بذارید که من یه نیگاه نزدیک تر بهش بندازم ببینم میشه تقلب بکنیم یا نه؟!
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
فایل رو براتون گذاشتم. ان شاالله به کارتون بیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام....تا الان فرصت نشده بود که فایل رو دانلود کنم شرمنده...الان دادم دانلود بشه تا داشته باشمش که اخر شب که تازه مغز برنامهنویسم شروع به کار میکنه بررسیش کنم.... فقط امیدوارم که مشکلش در نظر نگرفتن نوع رابطه ها نباشه!!! یعنی شما نخواسته باشید که دوتا جدول با رابطهی چند به چند رو به هم به این طریق وصل کرده باشید! چون من هرچی متن رو میخونم و میکشم رو کاغذ به نتیجه نمیرسم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)