واسه احمد فیزیکش بهتره واسه تو گیم پلی ش![]()
واسه احمد فیزیکش بهتره واسه تو گیم پلی ش![]()
نه داداش من با شما نبودم شما هرچی بگی ما فقط میگیم چشم
من با این بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بیاد توضیح بده که چطوریه و چرا این حرف رو زده ویروس کشش چیه سیستمش چیه
داشتم کل سیستم خودم رو با یک ویروس کش آنلاین جستجو میکردم ولی هیچی حتی یک دونه فایل هم پیدا نکرد
Last edited by احمد دات; 10-12-2012 at 01:41.
مرسی داداش چشم
شما استاد ما هستی
خوب کدها همه با C# هست
فیزیکی که به چرخها نصب میدی این کار رو میکنه البته باید اول فیزیک کلی ماشین رو تعریف کنی
من برات کدها رو میزارم
راستی تنظیمات ماشین من تو این قسمت هم اینه نمیدونم شما به ماشینت rig رو چه جوری دادی ولی وزن و تنظیمات دیگه ماشین من اینه
![]()
Last edited by احمد دات; 10-12-2012 at 03:19.
دمت گرمم در کل کارت عالی بود.
برای چرخش ماشین از steerAngle استفاده کردی یا transform.Rotate کردی؟
خواهش میکنم
از SteerAngle خوب به نظرم transform.Rotate بیشتر برای اشیا که حرکت کمتری دارن
داداش من نه آنتی ویروسم فری هست نه چیز دیگه ای خودمونیم چه ربطی داشت به حسادت؟من با این بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بیاد توضیح بده که چطوریه و چرا این حرف رو زده ویروس کشش چیه سیستمش چیهمن شما رو اصلا نمی شناسم تو این سه چهار سالی که اینجا بودم
آنتی ویروسم Eset smart security هست فکر نکنم آنتی ویروسی باهاش بتونه رقابت کنه به غیر کاسپراسکی که اونم مطمئنا بعنوان ویروس معرفیش میکنه .
جالبه بدونی من تا فایل exe رو اکسترکت کردم بدون اینکه آنتی ویروس سوالی بپرسه اونو حذف کرد طوری که من فکر کردم اصلا فایل exe وجود نداشته !!
نگاه اگه آنتی ویروست ویروس تشخصی بده نوع ویروس رو میگه
جالبه من دیروز کل سیستم رو با آنتی ویروس آنلاین Eset چک کردم و مشکلی نبود
یک بار گفتم من با 7zip فایل رو بصورت exe زیپ کردم حالا آنتی ویروست هست چون exe زیپ هست نه برنامه اشتباه میکنه حذفش میکنه
حالا من کلا بصورت rar میزارم و با winrar زیپ میکنم که دیگه این مشکل نباشه
لینک جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by احمد دات; 11-12-2012 at 12:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)