1_ پرينتر و اسكنر رو براي چه كاري ميخواي؟
2_ بودجت چقدره؟
1_ پرينتر و اسكنر رو براي چه كاري ميخواي؟
2_ بودجت چقدره؟
پرینتر و اسکنر رو واسه طراحی میخوام.ظریف کاریشون بیشتر باشه.واسه پرینتر تا300-400 تا اشکالی نداره واسه اسکنر هم فکر کنم 120 تا کافی باشه.
پس همون Epson RX 620 راست کار شماست حدود 320 تومن قیمتشه و اسکنرش واقعا کیفیته توپی داره پرینترش هم که دیگه خیلی خفنه امکاناتش مثل خوندن از روی مموری کارد و ... کاملهنوشته شده توسط MEMA
هزینه جوهرش هم کمه چون تمام رنگاش جداست و هر رنگش هم اصل Epson حدود 8 تومن و ماله مادیران حدود 4 تومن
البته برای خرید این دستگاه ها جدا از کیفیت خود دستگاه به گارانتیش حتما توجه کنید که Epson باز هم از این نظر مشکل نداره
من برای دفترخودم یه اسکنر canon Lide30گرفتم خیلی هم نسبت به قیمتش ازش راضیم البته نگاتیورو اسکن نمیکنه ولی کلا نسبت به اسکنر قبلیم که مادیران بود خیلی سرتره(ممکنه بتونی مدلی که نگاتیو رواسکن میکنه هم پیداکنی)سرعت اسکن وامکانات جانبیش وابعدش هم خیلی مناسبه ضمنا میتونی بصورت عمودی هم ازش استفاده کنی !!نوشته شده توسط MEMA
درموردEpson C45 هم بگم که خودم دارمش......تاحالا یه 500برگی باهاش رنگی چاپ کردم(البته کارتریجش خیلی مصرفش بالاست اما برای نمونه گیری و کارای سردستی خوبه بدنیست)حالاتازه گی یه مقدار مشکل پیداکرده بردم نمایندگی گفتش اینو بندازم دور و یه دست دوم سالم :با یکسال گارانتی میده 25تومن!!!![]()
![]()
روی هم رفته اگه که کارحرفه ای وتیراژدار نداری باهمین جوهرافشان های اپسون یاجوهرافشان cononهم کارت راه میافته
چند كاره فقط بدرد تازه كارا ميخوره. كار كردن با هاشون سادست. اما با توجه به كيفيت پايين چاپ و اسكن، قيمتشون بالاست.
R200 حدود 100 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Mirage; 10-08-2006 at 14:48.
توصيه ميكنم نه پرينتر بخري نه اسكنر به جاش يه دوربين ديجيتال بخر
چون تمامي وسايل جانبي كامپيوتر دم دستم دارم، يا مال خودمه يا مال داداشم
از همشون استفاده ميكنيم ولي دوربين مفيدتره و بيشتر استفاده ميكنيم
یعنی چینوشته شده توسط Mirage
یه کم واضح تر بگو میراژ جون ببینم دقیقا چی میگی. یعنی منظورت اینه که دوربین دیجیتال شما عکس هم چاپ میکنه؟
![]()
![]()
![]()
Mema عزيز اگه مي خواي پرينتر بخري فقط اپسون بخر كمترين قيمت براي پرينتر ليزري حدودا 300 هزار تومن است
سلام
من یه اسکنر hp447oc دارم که اخیرا یه قسمت از تصویری رو که اسکن میکنه بصورت تکرنگ زرد اسکن میکنه یت به کلی تصویری رو که اسکن کرده سفید نشون میده.فکر میکنید مشکل از کجاست؟ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)