تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: صداي فن

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بلوور(دمنده هوا) رو نمیدونم چی هست اصلا ندارم همچین چیزی.
    چنین چیزی رو میتونید در مکانیکی ها و حتی از راننده های ماشین های سنگین! بگیرید.
    چیز پیچیده ای هم نیست. تشکیل شده از یک پمپ/کمپرسور هوا + یک شیلنگ که از داخلش هوا با فشار زیاد خارج میشه که اگر حواستون نباشه علاوه بر آسیب رساندن به فن باعث میشه که لپتاپتون مثل یک قلک پر از سکه بشه که وقتی تکونش میدید صدای اونو میده.
    -----
    یادمه وقتی از این دستگاه برای تمیز کردن یک کیس استفاده کردم کارت گرافیکمو از دست دادم.(افتاد داخل جوب)
    Last edited by god of war 2; 06-01-2013 at 21:52.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها جایی که من میتونم از اونجا فن رو تمیز کنم سمت چپ لب تاپه که یه فضای نسبتا کمی هم داره.با جارو برقی میتونم اینکارو بکنم؟
    چون من
    بعدم اگه بخوام باز بشه و تمیز بشه باید ببرم نماینگی یا نه خودمم میتونم انجام بدم؟
    البته این نکته رو هم بگم من پشت لب تاپم روی پیچ هاش هولگرام داره.
    اگر می تونی خودت پشت لب تاب رو باز کنی کافیه برچسب روی فن رو برداری و حول محورش کمی روغن(سعی کن هیدرولیک باشه بقیه روغن ها جواب گو نیست)بزن مدت زیادی برات کار می کنه...

داره خودمونی میشه amin714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تنها جایی که من میتونم از اونجا فن رو تمیز کنم سمت چپ لب تاپه که یه فضای نسبتا کمی هم داره.با جارو برقی میتونم اینکارو بکنم؟
    چون من
    بعدم اگه بخوام باز بشه و تمیز بشه باید ببرم نماینگی یا نه خودمم میتونم انجام بدم؟
    البته این نکته رو هم بگم من پشت لب تاپم روی پیچ هاش هولگرام داره.
    با جارو برقی فایده نداره.
    بلوور شبیه جارو برقی دستیه ولی کوچکتر و باد رو بیرون میده. همه ابزار فروشی ها دارن. با کمپرس باد فرق داره.(به هیچ وجه از کمپرس بادی که آپارتی ها دارن استفاده نکن)

مسلمه اگه دستگاهت گارانتی داره اونو خودت باز نکن تا گارانتیش نپره.
    اگه گارانتی داره اونو ببر پیش خودشون تا سرویسش کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من با یک تلمبه باد دوچرخه این کار را میکنم و اگر آنرا هم ندارید میشه با یک -نی- نوشابه خوری و دمیدن در آن کار را انجام داد . اگر باز کردی و دیدی زیاد گرد وخاک داره نخست با یک شوت(قلم مو) ظریف و دَمَرو(وارونه) گرفتن دستگاه گرد و خاک را ازش زدود و سپس با دمیدن بقیه تمیز کاری را انجام داد. در مورد روغن هم بگم که روغنی هست که تعمیر کاران یا فروشندگان وسائل چرخ خیاطی دارند و معروف به روغن چرخ خیاطی است . خاصیتی که داره اینستکه مانند روغن های معمولی ماشین زود خشک نمیشه و تقریبا در دراز مدت بشکل مایع میمانه. البته تمام اینها را موقعی انجام بدید که اطمینان دارید سخت افزارتان دیگر گارانتی نداره .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •