سلام من ازین روش رفتم الان دی وی دی رایترمو میشناسه
ممنون به خاطر کمکتون
سلام من ازین روش رفتم الان دی وی دی رایترمو میشناسه
ممنون به خاطر کمکتون
سلام ممنون از اینکه خیلی خوب جواب میدید من از روش بالا که از خود مایکروسافت بود رفتم درست شد الان دیگه ویندوز دی وی دی رم را میشناسه.بازم تشکر میکنم.
دستتون درد نکنه مشکلم حل شد قبل از این چند بار ویندوز عوض کردم![]()
اقا ممنون دستتون درد نکنه جواب داد![]()
هرچی روش که مربوط به ویندوز 8 نبودم دستگاه dvd rw همینایی که اشاره شده در پستها شما همه روشهای داخل این تاپیک رفتین ؟ این چند تا روش پایین که اشاره کردم میتونید اینا رو هم تست کنید
روش اول
به داخل بایوس برین ببینید دستگاه شما کامل اون قسمت شناسایی شده یا که نه اگر اونجا شناسایی شده بود شما کابل دستگاه وقتی سیستم خاموش هست ازروی بورد مادربورد عوض کنید جاش بعد از نوع تست کنید
روش دوم
منوی run اجرا داخلش دستور regedit وارد اینتر کنیدبعد به مسیر پایین از رجیستری برین اول
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد وقتی روی پوشه که به رنگ سبز در مسیر بالا مشخص کردم کلیک کردین در پنجره سمت چپ بعد روی گزینه یا همون رشته UpperFilters کلیک راست بعدشم گزینه delete انتخاب کنید برای فایلی به اسم LowerFilters هم همین کار کنید بعد رجیستری ببندین سیستم ریستارت کنید درضمن برای پیدا کردن راحترپوشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در رجیستری وقتی روی Class که با رنگ قرمز مشخص کردم کلیک کردین کلیدهای Ctrl + F بزنید در کادری که باز میشه اسم همون گزینه سبز با موس paste کنید بعدشم اینتر کنید اگر اون پوشه در مسیر مورد نظر باشد برای شما نمایش داده میشود
روش سوم
پنجره Device Manager سیستم اجرا کنید بعد روی گزینه DVD/CD-ROM drives ازبین گزینه های موجود کلیک کنید بعد ازگزینه زیر این کادر روی آیکن دستگاه خودتون اگر که در این قسمت به نمایش در میاد کلیک راست گزینه Uninstall انتخاب بعدشم سیستم ریستارت بالا که اومد از نوع تست کنید
روش چهارم
پنجره Disk Management سیستم اجرا کنید بعد آیکن دستگاه خودتون که اگر در اون قسمت دیدین روی اون کلیک راست بعدشم گزینه Change drive letter and paths انتخاب کنید در کادری که باز میشه یک حرف دیگه به دستگاه خودتون بدین بجای حرف پیش فرض بطور مثال x بعدشم اکی کنید تمامی پنجره ها رو ببیندین سیستم ریستارت کنید
روش پنجم
اگر که برنامه ای به اسم Toshiba Recovery Disk Creator روی سیستم دارین این برنامه حذف بعدم سیستم ریستارت کنید
روش ششم
firmware دستگاه خودتون آپدیت کنید به اینصورت که ابتدا به سایت Firmware HQ که پایین قراردادم برین بعدشم در قسمت سرچ موجود در این سایت مدل برند دقیق دستگاه خودتون وارد کنید firmware جدیدتر از یکی شما باشه اونو دانلود بعدم آپدیت کنید یکی دستگاه
روش هفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از برنامه هایی مثل Repair CD/DVD Missing/Not Working یا که CD-DVD Icon Repair استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العاده عالی و موثر بود من مدت ها این مشکل رو داشتم اما با این پست طلایی و بی نظیر شما مشکلم حل شد واقعا متشکرم![]()
دوستان من همه روش ها رو رفتم اما جواب نداد
فقط درایور رو نتونستم دانلود کنم اصلا گیر نیاوردم
مدل درایور دیویدی بنده :
Sony DRU-880s
ممنون میشم لینکش رو واسم بزارید
اقا واقعا دمتون گرم منم همین مشکلو داشتم با همین روش حل شد
خدا وکیلی این تاپیک باید مهم بشه چون جون خیلیارو نجات داده
سلام. دستتون درد نکنه که باعث حل مشکل خیلی ها شدید و ازتون خواهش میکنم به منم . جواب بدید کارم از بین رفته
من رایترمو ویندوز میشناسه و بایوس هم میشناسه و کابل ها رم عوض کردم اما وقتی دیسکی میندازم تو دستگاه انگار نه انگار چیزی انداختی و وقتی رو درایو کلیک میکنم میگه دیسک را وارد کنید در صورتی که دیسک داخل درایو هست خواهش میکنم پاسخ دهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)