من تقریبا 200 نقد دارم
قطعه ها رو هم بفروشم.اونم باز دستمو میگیره
من تقریبا 200 نقد دارم
قطعه ها رو هم بفروشم.اونم باز دستمو میگیره
یعنی هیچ کس نیست منو کمک کنه ؟
برای تعوض پردازنده و مادربورد و رم حداقل باید 300-400 هزینه کنین ولی نباید بازهم انتظار زیادی از سیستمتون داشته باشین.
اگر واقعان میخوای بصورت حرفه ای بازی کنی به یه پردازنده مناسبتر وگرافیک حداقل در حدو اندازه های یه 7770 نیاز داری این گرافیک هم تازه نمیتونه اکثر بازی هارو رو تنظیمات بالاتر اجرا کنه ولی کار راه بندازه
لطفا برای من یه پردازنده و مادربورد در حد سری i3 معرفی کنید
کار کم طراحی با فوتوشاپ هست.وبودجه کم هم برام مهمه اما لازم باشه تاحدی هزینه میکنم وگرنه پردازدنه 2هسته ای دوال کور2 ارزون اول مد نظرم بود
یه سیستم میخام واسه مغازه که واسه طراحی خوب جواب بده و واسه فوتوشاپ و طراحای دوبعدی سیستم خیلی بالا زیاد نیاز نیست مگر تو بنر های خیلی بزرگ اونم بیشتر رم ویا فایلاهای بزرگ
و واسه کارهای بزرگ یه لپتا وایو اف23 با سی پی یو ای 7 و رم8 گیگ و گرافیک 540 دارم که الانم با اون کار میکنم/گاها بازی هم میکنم و نرم افزار تری دی مکس هم گاها کار میکنم و شاید بعدا بیشتر کار کنم
و الان یه سی پی یو تا دور بد400 تومن و یه مادبرد مناسب براش که خیلی هم حد اقل نباشه و یه کارت گرافیک نسبتا معمولی(در نظرم 220 هست) معرقی کنید لطفا
چون اگه سیستم قوی نیازم باشه از لپ تاپم استفاده خاهم کرد.اگه میشناختین یه ال ای ی هم واسه طراحی با قیمت خیلی مناسب معرفی کنین
پیشاپیش ممنون
شما یک سیستم کامل به همراه مانیتور میخواین؟
حداکثر بودجتون رو هم بفرمایین.
لطفا تاپیک جدا بزنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)