تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: خرید رم و مادربور با قیمت و کارایی مناسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من تقریبا 200 نقد دارم
    قطعه ها رو هم بفروشم.اونم باز دستمو میگیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یعنی هیچ کس نیست منو کمک کنه ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای تعوض پردازنده و مادربورد و رم حداقل باید 300-400 هزینه کنین ولی نباید بازهم انتظار زیادی از سیستمتون داشته باشین.

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک گیمر هستم که تمام بازی هارو به روز بازی میکنم اما نمیتونم با کیفیت خوب بازی کنم.چون رم من DDR2 هستش و 2گیگ.
    میخام رم و مادر بوردم رو ارتقا بدم به DDR3.چی بخرم که مناسب بازی باشه؟
    1-یک مادربورد AMD با میانگین قیمت 150 تومن که DDR3 و ترجیها USB-3 داشته باشه. چی پیشنهاد میکنید؟(یکم بالا پایین عیب نداره)
    2-چه مارک رمی بخرم؟
    3-ایا باس 1333 با 1600 و 2000 خیلی اختلاف کارایی و سرعت و قیمت دارن؟
    4-به نظرتون گرافیک و CPU رو هم ارتقا بدم؟
    cpu amd athlon x2 دارم و گرافیکم GT240 ddr3
    خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
    اگر واقعان میخوای بصورت حرفه ای بازی کنی به یه پردازنده مناسبتر وگرافیک حداقل در حدو اندازه های یه 7770 نیاز داری این گرافیک هم تازه نمیتونه اکثر بازی هارو رو تنظیمات بالاتر اجرا کنه ولی کار راه بندازه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

لطفا برای من یه پردازنده و مادربورد در حد سری i3 معرفی کنید
    کار کم طراحی با فوتوشاپ هست.وبودجه کم هم برام مهمه اما لازم باشه تاحدی هزینه میکنم وگرنه پردازدنه 2هسته ای دوال کور2 ارزون اول مد نظرم بود
    یه سیستم میخام واسه مغازه که واسه طراحی خوب جواب بده و واسه فوتوشاپ و طراحای دوبعدی سیستم خیلی بالا زیاد نیاز نیست مگر تو بنر های خیلی بزرگ اونم بیشتر رم ویا فایلاهای بزرگ
    و واسه کارهای بزرگ یه لپتا وایو اف23 با سی پی یو ای 7 و رم8 گیگ و گرافیک 540 دارم که الانم با اون کار میکنم/گاها بازی هم میکنم و نرم افزار تری دی مکس هم گاها کار میکنم و شاید بعدا بیشتر کار کنم

و الان یه سی پی یو تا دور بد400 تومن و یه مادبرد مناسب براش که خیلی هم حد اقل نباشه و یه کارت گرافیک نسبتا معمولی(در نظرم 220 هست) معرقی کنید لطفا
    چون اگه سیستم قوی نیازم باشه از لپ تاپم استفاده خاهم کرد.اگه میشناختین یه ال ای ی هم واسه طراحی با قیمت خیلی مناسب معرفی کنین
    پیشاپیش ممنون

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا برای من یه پردازنده و مادربورد در حد سری i3 معرفی کنید
    کار کم طراحی با فوتوشاپ هست.وبودجه کم هم برام مهمه اما لازم باشه تاحدی هزینه میکنم وگرنه پردازدنه 2هسته ای دوال کور2 ارزون اول مد نظرم بود
    یه سیستم میخام واسه مغازه که واسه طراحی خوب جواب بده و واسه فوتوشاپ و طراحای دوبعدی سیستم خیلی بالا زیاد نیاز نیست مگر تو بنر های خیلی بزرگ اونم بیشتر رم ویا فایلاهای بزرگ
    و واسه کارهای بزرگ یه لپتا وایو اف23 با سی پی یو ای 7 و رم8 گیگ و گرافیک 540 دارم که الانم با اون کار میکنم/گاها بازی هم میکنم و نرم افزار تری دی مکس هم گاها کار میکنم و شاید بعدا بیشتر کار کنم

و الان یه سی پی یو تا دور بد400 تومن و یه مادبرد مناسب براش که خیلی هم حد اقل نباشه و یه کارت گرافیک نسبتا معمولی(در نظرم 220 هست) معرقی کنید لطفا
    چون اگه سیستم قوی نیازم باشه از لپ تاپم استفاده خاهم کرد.اگه میشناختین یه ال ای ی هم واسه طراحی با قیمت خیلی مناسب معرفی کنین
    پیشاپیش ممنون

شما یک سیستم کامل به همراه مانیتور میخواین؟
    حداکثر بودجتون رو هم بفرمایین.
    لطفا تاپیک جدا بزنین.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •