تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: سئوال در مورد نصب ويندوز؟

داره خودمونی میشه ali_1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

حالا پارتیشن مجیک تحت داس از کجا بیارم البته این رو هم بگم قبل از نصب ویندوز 6 تا درایو داشم و 3 تا ازو انها رو حذف کردم و فضای این 3 داریو را به 3 داریو دیگم دادم و حجم 3 درایو باقی مانده رو افزایش دادم این کار رو با پارتیشن مجیک کردم و تو ویندوز ایکس پی انجام دادم.
    روی دستگاهم داس ندارم باید از دیسکت بوت استفاده کنم؟؟

آخر فروم باز Mohammad Modarresi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

نه بابا اين پارتيشن مجيك تحت داس لازم نيست حتما تحت داس اجرا بشه اسمشه شما مي تونيد با يه سي دي Hiren اينكارو بكنيد

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ali_1469
    حالا پارتیشن مجیک تحت داس از کجا بیارم البته این رو هم بگم قبل از نصب ویندوز 6 تا درایو داشم و 3 تا ازو انها رو حذف کردم و فضای این 3 داریو را به 3 داریو دیگم دادم و حجم 3 درایو باقی مانده رو افزایش دادم این کار رو با پارتیشن مجیک کردم و تو ویندوز ایکس پی انجام دادم.
    روی دستگاهم داس ندارم باید از دیسکت بوت استفاده کنم؟؟
    پارتیشن مجیک تحت داس رو از منوی tools پارتیشن مجیک تحت ویندوز میتونی درست کنی.که دوتا دیسکت میسازه.باید اولی رو بذاری تا موقع بوت لود بشه بعد اعلام میکنه دومی رو هم بذار.
    درایو c رو primary درست کردی یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

بله درایو C و بقیه درایو ها همگی primary هستند! کار با پارتیشن مجیک تحت داس آسونه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

من فقط بسشتر از همه نیاز به این دارم که درایو C یا کل هاردم رو فرمت کنم و بعد نصب ویندوز رو شروع کنم!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

من دوتا ديسکت بوت رو با پارتيشن مجيک درست کردم و گذاشتم بعد نوشت ديسک 2 رو بزار گذاشتم ولي چيزي رو نتونستم باز کنم و محيط تغييري نکرد من بايد چه کلمه اي رو تايپ کنم تا وارد محيط جديدي بشه يا شروع به فرمت کل هارد يا درايو سي کنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من دوتا ديسکت بوت رو با پارتيشن مجيک درست کردم و گذاشتم بعد نوشت ديسک 2 رو بزار گذاشتم ولي چيزي رو نتونستم باز کنم و محيط تغييري نکرد من بايد چه کلمه اي رو تايپ کنم تا وارد محيط جديدي بشه يا شروع به فرمت کل هارد يا درايو سي کنه؟
    نیاز به تایپ چیزی نیست .وقتی با دیسکت اول بوت میکنی بعد از اینکه کار لود شدن با دیسکت اول تموم بشه اعلام میکنه دیسکت دوم رو بذار.بعد خود به خود وارد محیط پارتیشن مجیک میشه.حتما دیسکتت مشکل داره.یه دیسکت نو قاب دار بخر.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

من تو پارتیشن مجیک میرم اما اون عکسش که میاد قفل میکنه و بیشتر وقت ها هم اصلا نمیاد و یک صفحه ی مشکی رو نشون میده. اگه امکان یه راه دیگه ای پیشنهاد کنید چون فرمت داریو ها به فرمت درایو های لینوکس برگشته و همینطور موندم چکار کنم وقتی هم دیسکت بوت میزارم و :c رو میزنم C رو نمیشناسه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من تو پارتیشن مجیک میرم اما اون عکسش که میاد قفل میکنه و بیشتر وقت ها هم اصلا نمیاد و یک صفحه ی مشکی رو نشون میده. اگه امکان یه راه دیگه ای پیشنهاد کنید چون فرمت داریو ها به فرمت درایو های لینوکس برگشته و همینطور موندم چکار کنم وقتی هم دیسکت بوت میزارم و :c رو میزنم C رو نمیشناسه؟؟؟؟
    حالا که این کار ها واست درد سر داره هاردتو ببر توی یه سیستم دیگه هارد تو هارد کن.و با پارتیشن مجیک فرمتش کن.هارد تو هارد زیر نظر یک حرفه ای باشه بهتره.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

میشه کمی در مورد هارد تو هارد کردن توضیح بدین و چه جوری میشه این کار رو انجام داد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •