حق با شماست ولی این گوشی متاسفانه از نظر نصب بازی و برنامه با همه گوشی ها فرق میکنه.وقتی داخل پوشه ای میذاریش فرمت رو ناشناخته اعلام میکنه.نوشته شده توسط jasadbazar
میخواستم ببینم خودت رو این گوشی بازی ریختی یا کسی رو میشناسی که ریخته باشه ؟
حق با شماست ولی این گوشی متاسفانه از نظر نصب بازی و برنامه با همه گوشی ها فرق میکنه.وقتی داخل پوشه ای میذاریش فرمت رو ناشناخته اعلام میکنه.نوشته شده توسط jasadbazar
میخواستم ببینم خودت رو این گوشی بازی ریختی یا کسی رو میشناسی که ریخته باشه ؟
خب همونطوری که دوستمون گفت باید یه برنامه ی مدیریت حافظه داشته باشی
حالا فرق نمی کنه seleq یا fexplorer
من پیشنهاد می کنم fexplorer رو دانلود کن
در ضمن ورژن فارسی fexplorer رو میذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگه کارت را نیفتاد بگو فرسیشو مینویسم
اقای دیگو شما لطف کن بگو با همه ی بازی ها مشکل داری یا فقط با جاوا؟
سلام
خب بازم اومدم یه آموزش جدید و کامل بدم
آموزش تصویری نصب بازی و برنامه در گوشی های سیمبیان![]()
برای نصب برنامه در داخل گوشی احتیاج به فایل اصلی برنامه در موبایل داریم که اینکار از 4 طریق ممکنه.
1: Cable
2: Bluetooch
3:Infrared
4:CardReader/Writer
فرقی نمیکنه از کدوم یک از این 4 ابزار استفاده میکنید مهم اینه که برنامه داخل گوشیتون در یک فولدر مشخص باشه,
خوب! برنامه ها به صورت معمولی و از طریق گالری قابل مشاهده نیستند,چه کنیم تا عملیات نصب انجام بشه! ؟
1:به داخلFile mngr که معمولا در مسیر Menu => Tools قرار داره برید , و به مسیری که فایل های برنامه رو در اونجا قرار دادید برید.
2:سپس بر روی فایل مورد نظر کلیک کنید تا فایل باز شود و آماده ی نصب,اکنون از شما سوالی پرسیده میشود با این مضمون که مسئولیت نصب این برنامه به عهده ی خود شما هست و شما با زدن دکمه ی Yes نظر خود را برای نصب برنامه تائید میکنید.
3:در قسمت بعدی مجددا از شما تائید نصب با ذکر نام اصلی برنامه درخواست میشه(برای مثال برنامه ی Eti Camcorder آورده شده است) که در اینجا نیز تائیدخود را با زدن دکمه ی Yes عنوان کنید.
4:در این قسمت با 3 گزینه روبرو میشوید.
1: Install
2: View Certificate
3:View Details
که شما با انتخاب گزینه ی Install به راه خودتون ادامه بدین, البته لازم به ذکره که گزینه ی View Details مشخصات برنامه از جمله اسم , ورژن , سایز , گروه نصب شونده و... را نمایان میکنه.
5- در اینجا شما با 2 گزینه ی مموری تلفن و مموری کارت روبرو هستید,هر کدام از این 2گزینه را انتخاب کنید برنامه داخل آن و فضایی را در آن به خود اختصاص میدهد.
6- پس از اتمام کار نصب شما میتوانید آیکون برنامه را در منوی اصلی مشاهده و از کار با آن لذت ببرید.
Last edited by jasadbazar; 29-07-2006 at 09:30.
گوشی من سیمبین نیست.بنابراین برنامه مدیریت نمیتونم روش بریزم.من با گوشیهای مختلف زیاد کار کردم و در مورد ریختن نرم افزار و بازی رو گوشیهای مختلف تقریبا حرفه هستم.ولی همونطور که گفتم تنها گوشی که نه خودم نه کس دیگه ای پیدا شده که بتونه روش بازی و نرم افزار بریزه همین گوشیه.اگه کسی خودش تجربه کار با این گوشی رو داشته میفهمه من چی میگم.نوشته شده توسط jasadbazar
اگه کسی هست که کار کرده لطفا بگه.در غیر این صورت متاسفانه راهنمایی ها بیفایده است.
باز هم ممنون.
سعی میکنم کمکت کنم
ببخشید میدونم ربطی نداره ولی یه تم برای گوشی های سیمبیان میخوام بذارم
![]()
اینم بازی ice age
البته ورژن 2
حجم 44 کیلو
منم مشکل دیگو روبا دی600 سامسونگ دارم .یعنی گوش فایل جار رو نمیشناسه.لطفا" زودتر کمک کنین
شما محتويات فايل جار رو كپي كن اگر جواب نداد دوباره بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)