والا حل نشد نه . ولی خب احتمالاً بشه با فوتوشاپ این عکس ها رو صاف کرد. به هر شکل من از شما تشکر میکنم .
والا حل نشد نه . ولی خب احتمالاً بشه با فوتوشاپ این عکس ها رو صاف کرد. به هر شکل من از شما تشکر میکنم .
سلام . نیازی به فتوشاب نیست . حالا که اون کج اسکن میکنه شما هم کاغذها رو کم کج بذارین تو اسکانر .
سلام دوست عزیز
با نرم افزار ACDSee به راحتی می تونید اون عکس ها رو صاف کنید، حتی دسته ای!
با ACD چه طور میشه ؟ اگر بشه خیلی خوبه دیگه من فوتوشاپ نصب نکنم
من از ACDSee Pro 4 استفاده می کنم. در یه مجموعه عکس که همه اون مشکل رو دارن یکی رو باز کنید و وقتی باز شد Enter رو بزنید. بعد اون عکس های مشکل دار رو انتخاب کنید و Alt+Ctrl+B رو بزنید. در قسمت Rotate می تونید عکس های تحت زاویه ای خاص بچرخونید. سایر گزینه ها هم با آزمون و خطا متوجه میشید چی هستن. (زاویه رو می تونید حتی ممیز دار بزنید، مثلا 1.675 درجه)
موفق باشید
سلام . بهتره به جای پیدا کردنِ حل برای صاف کردنِ تصویر در کامپیوتر بگردیم دنبال علتِ مشکل که اصلاً به چه حقی تصویر کج میشه ؟به نظرم علتش رو پیدا کردم . واردِ تنظیماتِ اسکنینگ بشین و automatically straighten the image رو از کار بندازید . منتظر نتیجه ی کار هستیم . بگوشم ...
![]()
ممنونم دوست عزیز
کجا برم ؟ تو نرم افزار همچین گزینه ای نبود دوست عزیز
سلام . باید تو قسمت تنظیمات اسکنینک یا سِتّینگ باشه یا preference . اگر پیداش نکریدن از قسمتِ help نرم افزار اسکنر استفاده کنید و کلمه straight رو سرچ کنید ببینید نتیجه چی میشه . یا auto straight. مشخصات کامل دستگاه رو هم لطف کنین بدین یه گشتی تو نت بزنیم ببینیم چیزی در مورد این مشکل هست . مارک دستگاه .... مدل ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)