Xvison از پنلهای سامسونگ و ال جی استفاده میکنه تو مدلهای گرونترش، اما به نظرم مدارهای داخلیش و بدنه و طراحیش ایراننیه دیگه احتمالا.
اگه هم قیمت ال جی و سامسونگ باشه من بودم ال جی و سامسونگو ترجیح میدادم حتما.
Xvison از پنلهای سامسونگ و ال جی استفاده میکنه تو مدلهای گرونترش، اما به نظرم مدارهای داخلیش و بدنه و طراحیش ایراننیه دیگه احتمالا.
اگه هم قیمت ال جی و سامسونگ باشه من بودم ال جی و سامسونگو ترجیح میدادم حتما.
از همه دوستان ممنونم بابت راهنماییشون، خیلی شرمنده مشکلی پیش اومد نتونستم بیام اینطرفا.
نمیدونم والا بعضی ها میگن xvision نگیرم مارک داخلیه و از این حرفا در کل دوستان از بین همه برند ها با 1.5 بهتر از همه چی میتونه باشه که برم بگیرم قال قضیه کنده بشه بره
نماینده تولید کنندگان که مدیر عامل اسنوا هست گفته که 100 درصد تولید تلویزیون مونتاژ هست و هیچ قطعه ای در ایران تولید نمیشه متاسفانه![]()
به نظرم بین ایکس ویژن و سامسونگ و الجی ، سامسونگ رو حذف کن چون بارها توی تاپیک دیدم بچه ها از خدمات و سرویس دهی سام سرویس ناراضی بودن . یا ال جی بگیر یا ایکس ویژن .چون گلدیران و مادیران خدمات خوبی دارن . کیفیت تصویر ال جی و ایکس ویژن با هم تفاوتی نداره . از نزدیک مدلهاشونو ببین . هرکدوم مشخصات بهتری داشت و قیمتش مناسبتر بود بخر .
من هم plasma LG PA45000 خریدم و راضی هستم . و مدل سال 2012 هست ./
مشخصاتش رو هم میتونی اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنی .
برادرم هم سامسونگ مدل 43 اینچ 3D رو داره که اون هم راضی هست البته مدل معمولیش هم موجوده . هر دو مدل رو ببین هر کدام اگه پسندت بود خرید کن .
Last edited by imanprjr; 13-01-2013 at 23:48.
سلام
با این بوجه مدل پلاسما 4850 می تونید بگیرید که سه بعدی نیست و ساده است چیز بدی نیست حدود 1.590.000 مدل 4550 رو که اول گفتید نگیرید چون چیز جالبی نیست قیمت اون هم 1.390.000 مدل ال جی که گفته اندPA45000 هم اگر الان پیدا کنید چیز بدی نیست ولی فکر نکنم راحت پیدا بشه در مورد کیفیت ساخت هیچ کدام از این مدل ها نمی تونم نظر قطعی بدم چون همه مونتاژ ایران هستند اما در مورد کیفیت تصویر به شخصه تصویر LED های ایکس ویژن رو دوست ندارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)