سلام.
درسته منم این مشکل رو قبلا داشتم ولی مشکل من با همون روش که خدمتت توضیح دادم حل شد. شمام میتونی از همون روش استفاده کنی. کجاشو نفهمیدی بگو دوباره توضیح بدم.
سلام.
درسته منم این مشکل رو قبلا داشتم ولی مشکل من با همون روش که خدمتت توضیح دادم حل شد. شمام میتونی از همون روش استفاده کنی. کجاشو نفهمیدی بگو دوباره توضیح بدم.
روشي رو كه گفتي هيچ جا شو نميفهمم اگه بتوني ريز به ريز كارهايي رو كه بايد انجام داد رو بگي خيلي ممنون ميشم اگه با مثال بگي كه ديگه تركوندي
آقا حمید راست میگه.
منم می خوام یاد بگیرم.
لطفا توضیح بدید.![]()
سلام.
اول یه نمونه از فایل exe که میخوای به دیگران بدی میسازی و تو برنامه ادیتورت ریسورس میکنی. وقتی ادیتور اجرا شه این فایل ریسورس رو اکسترکت میکنه رو هارد و تغییرات لازم رو روش انجام میده.
حالا طریقه اعمال تغییرات روی فایل exe کمی مشکله. باید طوری تغییرات رو اعمال کنی که حالت باینری فایل تغییر نکنه. به همین دلیل کار کردن رو رشته ها خیلی خوب جواب میده. شما باید مواردی رو که ممکنه در ادیتور تغییر کنه رو به صورت رشته تو فایل exe داشته باشی. هنگام ادیت کردن فایل رو به صورت باینری باز میکنی. بعد هر تغییری که اعمال شه چون شما یه نمونه رشته ای از اون مورد در فایلت داری میتونی راحت پیداش کنی و تغییرش بدی. بعد هم ادیتور بسته شه فایل جدید با تغییرات اعمال شده حاضره.
البته روش های دیگری هم وجود داره.
ببين آقا پيمان منظور من فقط trojan ها نبود.
مثلا 2 تا command يا 2 تا picture تو صفحه است كه ميخوام exe بشن.
لطفا در صورت امكان فقط توي يك فايل exe بشه.
مرسي.![]()
سلام.نوشته شده توسط AghaMoez
منظورتونو نمیفهمم.
مثلآ توي فرم يك button داري كه اون هم يك عكس داره خوب.
اگه رو button كليك كردي توي فرم 2 كه يك pictureBox داري به همون شكل فرم2 , exe بشه.
![]()
سلام.
بازم نفهمیدم. خودت بخون ببین میفهمی چی گفتی.
ببین
![]()
خود برنامه ویژوال رو که دیدی
چه جوری فایل اجرایی می سازه؟؟
.می خوام چندتا اشیا که میارم روی فرمم بعدا موقع اجرا بشه اون فرم رو به فایل اجرایی در آورد
سلام.
بازم نامفهوم توضیح دادی. خیلی مشکله که واضح تر بگی؟
ولی فکر کنم میخوای یه کامپایلر بسازی. موقع اجرا رو یه کلید در فرم1 کلیک کنی و مثلا فرم 2 کامپایل شه و exe اش بیاد بیرون.
کار مشکلیه. روشی که من گفتم کامپایلر نمیسازه بلکه یه کلک رشتیه. ما یه نمونه از فایل مورد نیازمون ریسورس کردیم و اکسترکتش میکنیم رو هارد و باینری بازش میکنیم و تغییرش میدیم. ولی کامپایل نمیکنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)