تشکر از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نصب نسخه جدید پر.و.ک..س .ف.ایر مشکل کامل حل میشه
ورژن 3.21
تشکر از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نصب نسخه جدید پر.و.ک..س .ف.ایر مشکل کامل حل میشه
ورژن 3.21
منم ورژن جدیدو نصب کردم. اما برنامه های مترو کار نمیکنن. مثلا استور کار نمیکنه :(
من هم در ویندوز 8 همین مشکل رو دارم و با Proxifier v3.21 هم مشکلم حل نشد در صورتی که روی لبتاپ با ویندوز 7 قشنگ کار می کنه.![]()
عدر میخوام من بیش از 5 ماهه که در ویندوز۸ نسخه های بتا و فاینال اینترپرایز دارم ازش استفاده میکنم. شما دقیقا مشکلتون چیه؟
نرم افزار نصب نمیشه؟
اجرا نمیشه؟
یا نصب و اجرا میشه ولی کار نمیکنه . از هیتلر رد نمیشه؟
ویندوز من 8 نسخه Enterprise و 64 بیتی و کرک شده هستش، نرم افزار نصب و اجرا میشه اما تو این مرحله تست گیر میکنه:
![]()
آقا بالاخره ایراد رو پیدا کردم. من آنتی ویروس Eset nod32 smart security نصب کرده بودم برای حل مشکل باید این کار رو در تنظیمات برنامه انجام بدید:
Setup> Enter advanced setup ... > Web and email> Web access and antiphishing protection> HTTP, HTTPS
HTTPS scanner setup tab and HTTPS filtering mode
در این قسمت تیک Do not use HTTPS protocol checking را بزنید.![]()
سلام دوستان
من این مشکل رو دارم
[25:11] Starting: Test 2: Connection through the Proxy Server
[25:13] Error : the proxy server cannot establish connection with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or authorization failed.
The error may indicate that the proxy server doesn't support SSL connections.
It means that the proxy can be used for web browsing but it cannot work with Proxifier.
The proxy server reply header is:
HTTP/1.1 405 Method Not Allowed
Date: Sun, 10 Feb 2013 19:55:08 GMT
Server: Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635
Allow: POST,OPTIONS,GET,HEAD,TRACE
Content-Length: 533
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
[25:13] Test failed.
اصلا وصل نمیشه!چی کار کنم؟فوری ج بدین ممنون میشم
من یک دو تا مشکل دارم:
1:وقتی اجرا میکنم ویندوزم همش گیر می کنه یا کند می شه؟
2.ادرس ای پیش رو ندارم
لطفا!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)