راستی بعد از هر تغییری که دادید Apply کنید ، نرم افزاز خودش سیستم رو ریست میکنه
البته اگه نیازی باشه
راستی بعد از هر تغییری که دادید Apply کنید ، نرم افزاز خودش سیستم رو ریست میکنه
البته اگه نیازی باشه
شمابرنامه Minitool از پایین که لینکش داخل فایل txt بهمراه سریال قراردادم دانلود نصب کنید بعدشم طبق مراحل پایین برین
نکته: من دراین مثال درایوهای D با E با F هرسه برفرض اینکه درایو E هستن بحساب آوردم
مرحله اول
برنامه رو که نصب کردین رجیسترش کردین اجراش کنید طبق شکل پایین اون قسمت که بصورت کادر قرمزمشخص کردم شما اون سه تا درایو درایو E بحساب بیارین بعدشم از دکمه شماره 2 برای وصل کردن این درایوها بهم باید استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله دوم
طبق شکل پایین روی درایو F که از شما E میشه آخرین درایو کلیک کنید بعدشم روی گزینه Merge ازاون نواربالا که درمرحله اول گفتم کلیک کنید داخل کادری که باز میشه طبق شماره 4 روی همون درایو F که از شما E میشه از آخر کلیک کنید بعدشم طبق شماره 5 گزینه مورد نظر انتخاب کنید
مرحله سوم
طبق شماره 5 میبینید که درایو F بصورت رنگ خاکستری کمرنگ مبدل شده که روشم یک چکمارک زده شده دراین مرحله درایو کناردستش انتخاب کنید که از من E بوده ازشما هم که همون E هست انتخاب کنید طبق شماره 6 طبق شماره 7 گزینه مورد نظرانتخاب کنید
مرحله چهارم
بعد طبق شکل شماره 8 میبینید درایو F با درایو E یکی میشه باهم که ازشما چون جفت E هستن یک درایو واحد به اسم E به وجود میاد
مرحله پنجم
بازطبق شکل پایین روی همون درایوی که از اتصال این دو تا درایو به وجود میاد کلیک کنید از من F بوده که شما E بحساب بیارین بعدشم طبق شماره 10 باز گزینه مورد نظرانتخاب کنید طبق شماره 11 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید که شما باز باید روی درایو E که از اتصال اون دو تا درایو به وجود اومده کلیک کنید بعدشم طبق شماره 12 گزینه مورد نظر انتخاب کنید
مرحله ششم
طبق شماره 14 روی درایو E خودتون باز کلیک کنید طبق شماره 15 هم گزینه مورد نظر انتخاب کنید
مرحله هفتم
بعدشم میبینید که 3 تا درایو بهم اتصال پیدا کرده بدون از دست رفتن اطلاعات داخل درایوها بعدشم طبق شماره 17 روی دکمه مورد نظر برای اعمال تغییرات کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اونجا که گفتی اسمشو primry کنم واسه من simple هست همشون و هر کاری کردم جایی رو پیدا نکردک که typeش رو عوض کنم
ضمنا بازم همون مشکل هست و درایو E از چند پارتیشن تشکیل شده و نمیشه همرو تو یه پارتیشن جا دادش ! فک کنم باید هر چی فایل دارم توش رو جایی انتقالش بدم این چند تا پارتیشن مربوط به این درایو رو DELET کنم !
آقای جعففریان عزیز ممنونم از پستت با توضیحات کاملت
داداش من این کاری که شما گفتی رو نمی تونم انجام بدم چون همونطور که به کاربر amir.7 گفتم واسه من درایو E رو توی یه درایو نشون میده . به عکس کامل توجه کنی می بینی که چه بلایی سر هارد ما اومده
حالا نظرتون چیه ؟
سلام
با کسب اجازه از دوست و استاد عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش اینه که فرمت کلی هارد شما DYNAMIC هست
مهران جان طبق عکس زیر شما ابتدا فرمت کل هارد رو به بیسیک MBR تغییر بدید تا گزینه PRIMARY
به کلیک راستتون اضافه بشه ، و بعدش درایو E رو هم به LOGICAL تبدیل کنید و ضمنا اون گزینه که
دوست عزیزمون هم بهش اشاره کردند در کلیک راست این نرم افزار وجود داره که میتونید ازش استفاده بفرمایید
![]()
هر کاری کردم به بیسیک mbr تبدیل نشد متاسفانه رفیق
دقیقا باید چطوری این کار رو کنم؟؟
Last edited by ba maram; 19-11-2012 at 00:52.
این قسمتش که بالا کامل توضیح دادن شما با همون برنامه که من قراردادم یا همین برنامه ای که این دوستمون معرفی کردن طبق شکل پایین لگر با برنامه minitool رفتین روی گزینه مربوط به هارد خودتون کلیک راست بعدشم طبق شماره 2 باید گزینه مورد نظر از شما فعال باشه بعد که کلیک کردین روش طبق شماره 3 گزینه مورد نظر انتخاب کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)